Србија и србске земље

Влада смишљено упутила писмо на погрешну адресу у вези стања на КиМ

Фото: danas.rs

Варалачка дипломатска странпутица про-шиптарске власти Србије води ка погрeшној адреси

Најзад, после скоро две недеље од како Срби стоје на барикадама, влада Србије реагује на шиптарски терор – као, захтев за поштовање Резолуције 1244 и враћање срБке војске на КиМ, је поднет. Али, замислите само коме? Где? Па, на погрешну адресу!

Носи се писмо, на границу Србије с Косовом… у руке KFOR-a!? Театрална представа с драматизацијом à la АV. Идентична оној с нашараним возом. Безбројним дизањем приправности војске… чисто замајавање целог једног храброг, јуначког народа. Како KFOR који је добио мандат од Савета безбедности Уједињених нација може да одговора некоме који не долази из UN? Немогуће! Па не треба бити дипломата нити неки академичар да би се ово разумело! АV и његова мафијашка банда, вуче целу нацију за нос и шаље своје “захтеве“ управо на адресу која нема правну моћ да одговори и одреагује. 

Ко још није сxватио, с каквим безобразлуком овај болесни нарциста с мегаломанским егом, AV, третира народ Србије – може сад да отвори очи. Немогуће је да ни правник AV и баш нико у влади не зна да је адреса погрешна и да KFOR не може да одговора на писама било ког осим сопствене NATO-хијерархије која је Уједињеним Нацијама отелотворена. Знају они сви да је адреса погрешна.

До дана данашњег, ни једна једина реч протеста, официјална, није изречена шиптарима! Нити ЕU! Нити UN! Нити NATO-у! Нити SAD-y… Влада се строго држи неурачунљивих адреса и оних који не одлучују. Писма су послата Румунији, Грчкој, Бугарској… у форми обавештања – и то је све што велеиздајници смеју да одиграју на бини изрежираној по западним сотонским сценаријима.

С обзиром на сво одуговлачење слања било којег одговора на шиптарске криминалне радње против Срба на КиМ, овакво невиђено замајавање целог народа, може само да служи неким другим албанским циљевима. Њима треба време да се устоличе у ЕU? А ми да ћутимо, онако како то управо ова велиздајничка влада чини?

У својој изванредној паметњаковићевој кристалној кугли, АV је изнео своје пророчанство – KFOR ће одбити захтев! А да ли ће захтев уопште стићи тамо где треба и тамо где се заиста одлучује? – то се не види у кристалној кугли нелегитимног председника Србије (нелегитиман, јер је већ одсекао административно КиМ при задњим изборима у априлу 2022. и није дао Србима да гласају чиме је запечатио сопствену нелегитимност и нелегитимност скупштине и суда Србије). Ми можемо да предпоставимо, да захтев никада неће стићи с обзиром на досад виђена отворена замајавање и вараличке бесмислице ових мафијашких структура које су узурпирале власт и моћ Србије.

Не само да неће стићи на праву адресу, него ће се и загубити. Умор и предаја Срба на барикадама се чека док се узвикује – “нема предаје“! Знамо како се завршило “не дам Газиводе“ / “не дам КиМ“… Кад АV каже : “Бранићемо  Вас“ – то значи да Вас је издао! Ево, сада видимо како он спречава “олује“ – одуговлачењем сваке конкретне помоћи; не-реаговањем ; не-поштовањем воље народа… и највероватније, барикаде нису део његовог сценарија, па их зато игнорише. Као да и не постоје. A редовним помињањем “олује и таракторе“ с гадним непријатним тоном, и увек у најнегативнијем психопатском ( double-bind ) контексту, AV буди немоћ и обесxрабрyje Србе. Иза његових речи се наслућује жеља једног бедног не-хуманог нарцисте да управо види то што као неће… 

Ругање Србима иде само даље – с све више и више срамоте овај не-човек најгоре врсте, AV, бестидно заварава нацију.

Резултат овакве погубне политике се јасно огледава по медијима света – Еuronews је данас на свим језицима, емитовао елегантну слкику Albina Kurtia који предаје у Прагу свој захтев за улазак у ЕU, “с чиме су сада све земље западног Балкана постале потенцијалне чланице ове организације“:

https://fr.euronews.com/2022/12/15/le-kosovo-a-depose-ce-jeudi-sa-demande-dadhesion-a-lunion-europeenne

“Наш председник“, одрпан, приказан је као мрачан тип који изјављује : “ја не знам шта је држава… да ли је то оно што највећа сила ЕU признаје за државу, или све чланице заједно одређују, или…“, тра-ла-ла… – бесмислено филозофирање које нам не доноси ниакакву корист, већ срамоту. А ниједна једина реч није изговорена о барикадама, о терору шиптара, хапшењу нашиx невиних људи… Ни реч о прегаженом суверенитету наше државе! Право стање се скрива – западни гледаоци верују да је у реду то што Курти чини. Туга, браћо и сестре… 
“Наша“ дипломатија је доказала- тоталну инкомпетенцију – и још горе : велеиздајничке акте!

За појашњавање ове замрачене атмосфере, погледајте  питања упућена нелегитимном “председнику“: https://borbazaistinu.rs/pitanja-za-predsednika-srbije-av-a/, https://borbazaistinu.rs/zasto-je-av-cekao-bas-cetvrtak-15-12-2022-da-bi-reagovao-na-siptarski-teror/

Oно што они сви скривају, наша дијаспора мора да шири по свим светским социјалним мрежама и да непрестано брани наше виђење ствари – с овим видеимa западњаци се шокирају:

Треба их шокирати, управо с том Истиним коју скривају.

… “Hека борба буде непрестана“ !

Др мед Јасмина Вучић – Пеев шт

у срБској 7531.ој години, у коледару, 16-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!