Mišljenja

Vidno narušenog mentalnog stanja, majstor se pogubio, malo je i doživotna

“Ja sam naredio rušenje Savamale, ne dam Gašića, ne dam Lončara, ne dam dva minuta, znam sve o Kosti, ništa nisam potpisao, svi su oni moji, nemojte da lažete, ja ovo, ja ono…“

Osim F dimenzije, majstor je pogubio sve ostale. Psihička nestabilnost evidentno napreduje i preliva se ne samo na neposredno okruženje, već i na državu u celini. Više nema nikakve sumnje da nije sposoban ni za samostalan život, a kamoli da vodi državu.

Vidno narušenog mentalnog stanja, „najbolji student prava“ se u materiji pogubio. Potrebno je da nauči šta o njegovim ovlašćenjima kažu Ustav i Zakon o predsedniku. Noćna rušenja, privođenje Vlade, izvršni uticaj na postavljanje i smenjivanje njenih članova, predsednik stranke i predsednik države… A tek da vodi dijalog i potpisuje i dogovara prodaju Kosova?

Ne može ništa od navedenog, osim da se slika, deli odlikovanja i prima agremane. Sve ostalo je zloupotreba položaja, napad na Ustavni poredak i teritorijalnu celovitost, klasična krivična dela iz KZS 305-321 i evidentirano samovlašće, organizovanje i rukovođenje organizovanom kriminalnog grupom u produženom trajanju i još gomila drugih krivičnih dela od kojih je najizraženije prikrivanje i pomaganje izvršiocima krivičnih dela. Manje, više – doživotna. Ali, ako krenemo po dubini, pa iskopamo Olivera, Vladimira, Dimitrija, naplatnu rampu, helikopter, rudnik, školu, Mladenovac, itd, itd, – malo je i doživotna. Spisak je pozamašan.

Umesto da je na psihijatriskom posmatranju, zajedno sa Kostom, a potom i iza rešetaka, osoba neuravnoteženog i kriminogenog ponašanja opseda TV ekrane i širi mentalnu kontaminaciju na kompletnu populaciju. Da li je potrebno neko pojašnjenje?

Po njegovoj naredbi, škole u Srbiji dobile su policajce. Još koja hiljada će ih biti primljena po hitnom postupku. Pre toga, skoro sve škole uvele su i privatno obezbeđenje. Rezultat – obezbeđenje likvidirano, policajci selfiraju, a deca idu kući jer su masovne dojave o bombama pokazale sav diletantizam njegovog delovanja. U vreme postepene eskalacije trećeg svetskog rata, on razoružava naciju, a naoružava Ukrajinu. Pre toga je desetkovao i desetkuje sve one koji nisu otišli u šoping po Milanu. Deci umesto vakcina daje vodu, a iznenada je zaboravio i da se krsti i da piše, ali nije zaboravio da gosti popove.

„Za 26. maj potrebno 300 statista, jedna romkinja bez šminke, svi autobusi i prevoznici, sendviči sa kvalitetnim sadržajem, flašice vode“. Kvote su podeljene, još jedino fali železnički transport, onako, po nacistički, logoraški.

Izlaz, t.j. opstanak – naravno izbori. Opet vanredni, po njegovom i sa njegovima, koalicionim i kriptokoalicionim. Namešteni, pokradeni.

E pa narode, ako još nisi naučio lekciju, lepo izvoli pa izađi na takve izbore i pomozi mu da dovrši obećano i pojačaj ga onima koje je izmislio i oblikovao, pa uveo u parlament.

Samo bojkot i sveopšti otpor vode Srbiju u veliki reset na narodna podešavanja. Sa mafijom nema razgovora.

Autor: Davor Kalažjić

Izvor: Srbin.info

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!