Мишљења

Видно нарушеног менталног стања, мајстор се погубио, мало је и доживотна

“Ја сам наредио рушење Савамале, не дам Гашића, не дам Лончара, не дам два минута, знам све о Кости, ништа нисам потписао, сви су они моји, немојте да лажете, ја ово, ја оно…“

Осим Ф димензије, мајстор је погубио све остале. Психичка нестабилност евидентно напредује и прелива се не само на непосредно окружење, већ и на државу у целини. Више нема никакве сумње да није способан ни за самосталан живот, а камоли да води државу.

Видно нарушеног менталног стања, „најбољи студент права“ се у материји погубио. Потребно је да научи шта о његовим овлашћењима кажу Устав и Закон о председнику. Ноћна рушења, привођење Владе, извршни утицај на постављање и смењивање њених чланова, председник странке и председник државе… А тек да води дијалог и потписује и договара продају Косова?

Не може ништа од наведеног, осим да се слика, дели одликовања и прима агремане. Све остало је злоупотреба положаја, напад на Уставни поредак и територијалну целовитост, класична кривична дела из КЗС 305-321 и евидентирано самовлашће, организовање и руковођење организованом криминалног групом у продуженом трајању и још гомила других кривичних дела од којих је најизраженије прикривање и помагање извршиоцима кривичних дела. Мање, више – доживотна. Али, ако кренемо по дубини, па ископамо Оливера, Владимира, Димитрија, наплатну рампу, хеликоптер, рудник, школу, Младеновац, итд, итд, – мало је и доживотна. Списак је позамашан.

Уместо да је на психијатриском посматрању, заједно са Костом, а потом и иза решетака, особа неуравнотеженог и криминогеног понашања опседа ТВ екране и шири менталну контаминацију на комплетну популацију. Да ли је потребно неко појашњење?

По његовој наредби, школе у Србији добиле су полицајце. Још која хиљада ће их бити примљена по хитном поступку. Пре тога, скоро све школе увеле су и приватно обезбеђење. Резултат – обезбеђење ликвидирано, полицајци селфирају, а деца иду кући јер су масовне дојаве о бомбама показале сав дилетантизам његовог деловања. У време постепене ескалације трећег светског рата, он разоружава нацију, а наоружава Украјину. Пре тога је десетковао и десеткује све оне који нису отишли у шопинг по Милану. Деци уместо вакцина даје воду, а изненада је заборавио и да се крсти и да пише, али није заборавио да гости попове.

„За 26. мај потребно 300 статиста, једна ромкиња без шминке, сви аутобуси и превозници, сендвичи са квалитетним садржајем, флашице воде“. Квоте су подељене, још једино фали железнички транспорт, онако, по нацистички, логорашки.

Излаз, т.ј. опстанак – наравно избори. Опет ванредни, по његовом и са његовима, коалиционим и криптокоалиционим. Намештени, покрадени.

Е па народе, ако још ниси научио лекцију, лепо изволи па изађи на такве изборе и помози му да доврши обећано и појачај га онима које је измислио и обликовао, па увео у парламент.

Само бојкот и свеопшти отпор воде Србију у велики ресет на народна подешавања. Са мафијом нема разговора.

Аутор: Давор Калажјић

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!