Русија и руске земље

Виђење рата у Украјини који многи прећуткују

Фото: srbijadanas.com

Пред вама је текст који представља јасну и убедљиву анализу догађаја од пре осам година, а оно што је аутор тада наговештавао и за чега се све време усрдно молио, обистинило се. Русија је узвратила Западу и тако је постала нада за све људе, јер ослобађа свет од глобалиста и фашиста (https://borbazaistinu.rs/rusija-rusi-globalisticki-svetski-poredak-i-daje-nadu-celom-svetu/).

Уредништво Борба за истину

Виђење рата у Украјини који многи прећуткују

Зашто након осам година, поново објављујем овај текст ??? Којег објавих 8. Августа 2014. године. Па да би се знало; како је, када и ко је убио Украјину.

Да ли су Америка и ЕУ смишљено ушле у рат против Руске федерације и када.?!

По мени и мојим информацијама – јесу. И то од оног момента, кад је председник Путин са својим сарадницима, зауставио пропадање и пљачку Руске федерације, од стране Запада и њихових послушних руских олигарха. Да, баш од тада, негде од 2005./6. године се почиње водити медијски рат, против председника Путина и његових сарадника, који непрестално траје, ево, и до данашњег дана 8.8.2014.године. Тај медијски рат се био појачао баш пред почетак Зимских Олимпијскиг Игара у Сочију, и то са жељом и намером Запада, да дође до масовног бојкота Олимпијаде. То се најбоље могло видети и у тадашњој Украјини, јер тада је ЕУ – вршила стравичан притисак на председника Јануковича, да одбаци најбољи међудржавни споразум за Украјину. А којег је он потписао са председником Путином, те је по том уговору за Украјину, добио повољан кредит од петнаест милијарди евра, као и опрост неких дуговања, а уз то и повољнију цена гаса, као и многе друге повластице, које до тада, нико и никада Украјини није дао.

Шта су на потписани уговор између Украјине и Руске федерације, урадили Америка и ЕУ ???

Па уценили су Украјину и Јануковича, да бира између уговор са Русијом или прекид односа са Америком и ЕУ. Кад то Јанукович, не прихвати, већ западњаке одби, онда се убрзо и то у режији Америке и ЕУ, дешава Кијевски “Мајдан”, чисти државни удар и ПУЧ, послије којег уследи бјег, председника Јануковича из Украјине. Од тог момента, крећу убиства на Кијевском “МАЈДАНУ”, и то недужних цивила и грађана од стране легитиминисаних и доказаних Украјинских наци-фашиста и Бандероваца. Који у Одеси, на најмонструознији начин у Дому Синдиката, спалише и побише – 74 – Руса. Са тим убиствима Руса, Кијевски нацисти и бандеровци се не зауставише, већ пођоше по целој Украјини да убијају руску децу, жене, старце и невине цивиле. А што Западњаци уопште не осудише. Већ напротив, они те нацисте, фашисте и Бандеровце устоличавају на власт у Украјини, уз присуство и припомоћ америчке амбасадорице Нуландове, као и осталих ЕУ амбасадора, који без икаквог стида и то јавно постају саветници, тим новим нацистичким властима Украјине. Уместо да се са убијањима недужних руских грађана престане, нова фашистичка власт, сем даљњег убијања Руса, забрањује Руски језик, Руске медији и Руске књиге, одузимајући при томе Русима, све људске слободе. Сем тога, ти нацисти све гласније и то јавно почињу да позивају Украјинце на рат и то против Русије. Што код грађана Руског поријекла производи страх, те се они самоорганизују за одбрану од повампирени нациста и Бандероваца, који су на Кијевском Мајдану, убили Украјину, какву смо пре Мајдана знали.

И баш ради тога је Крим, са већинским ( преко 85%) – руским становништвом, на најдемократскији начин организовао референдум, на којем су Кримљани, својом слободном вољом, одлучили, да се присједине и поврате мајчици Русији (где и припадају). А што код осталих руских грађана са истока и југоистока Украјине, сем страха, изазива исту жељу, да се и они на референдуму изјасне, где желе и са киме да живе.

Уместо да им се то дозволи, Кијевски фашисти, покрећу своју убилачку фашистичку хунту нациста и Бандероваца и то против мирољубивих руских грађана, који не желе да заједно живе са фашистима. Од тог момента, Кијевски фашисти почињу те грађане да називају терористима, што прихватају медији Америке, ЕУ и њихових НАТО савезника, те и они почињу те руске грађане да називају терористима. Такво понашање Западњака и њихових медија, ослобађа украјинске фашисте, било које одговорности, за било какве злочине, које они масовно чине, над Русима. И уместо да фашистички ментори – Америка и ЕУ, зауставе украјинске фашисте у злочинима, они то ни не спомињу, већ настављају на све могуће начине да помажу фашисте и Бандеровце. Зато и појачавају медијску анти-кампању против Русије и председника Путина, као и свих његових сарадника. Потом ти Западни злочинци, због Кримског – референдумског и то демократског припајања Русији, уводе и прве санкције Руској федерацији, па друге, те треће, и још при томе, дрско од председника Путина траже, да Русија остане по страни и да не помаже свом народу, који је у Украјини, од стране украјинских нациста и Бнадероваца подвргнут геноциду.

Баш због тог геноцида, тај руски народ, који се налази и вјековно живи на просторима Украјине, натјеран је да се самоорганизује и да се са оружјем брани и то од повампирених Кијевских фашиста и Бандероваца, који су цело време подржани од Америке и ЕУ, као и НАТО чланица. А зашто су Западњаци Руској Федерацији. увели санкције??? Па зато, што су санкције, једно од најопаснијих ратних средстава, каја се у рату, користе између зараћених држава. Ове уведене санкције Русији, то је замисао Америке, НАТО – пакта и ЕУ. Санкције би требале да униште Руску привреду, али и повјерење, и јединство између Руског народа и председника Путина, као и његових сарадника са коначним циљем: Да се у Руској Федерацији изазове хаос, обојена револуција, а потом и грађанско – национални рат (у Русији живи преко 120 нација – народа), и све то се треба одрадити уз припомоћ, већ извежбаних убица, тих Кијевских нациста, фашиста и Бандероваца. Који би по америчким замислима, требали да буду пјешадинци и претходници убилачким НАТО трупама. Које би, по плановима Западњака, без неког великог отпора – руског народа, ушле и загосподариле Руским територијама, народима и свим оним богатствима, која се у Русији налазе. Јер да Западни план није овакав, па тај Запад, којег предводе американци, би зауставио своје Кијевске фашисте.

Злочиначко и непријатељско понашање Запада, према председнику Путину и Русији, Русију је довело до тачке када се она више не може повлачити, а нити бити мирољубива, или кооперативна или компромисна. Јер све је то до јуче Русија била, и шта је добила??? Па још већу и прљавију анти-пропаганду против себе, народа, и председника Путина, а у режији Америке и ЕУ, који су били и остали злочинци и убице. Који се лажно представљају да су демократе, а у ставри, они су замаскирани нацисти и фашисти, а то потврдише свим својим понашањем и подршком коју дају Кијевским нацистима, фашистима и Бандеровцима.

Зато се по мени, Русија више не може, а нити смије повлачити, јер нема где, већ напротив, Русија мора прећи у контра – напад и то свим средствима која су јој на располагању. Ово је један од најподмуклијих и најпрљавијих ратова који су Америка, НАТО – пакт и ЕУ, повеле против Русије, а да јој тај рат нису објавили. А како ће се овај рат одвијати, е, то не знам, али знам нешто друго, Русија има право да се брани, и то свим средствима са којима располаже, а хвала Богу, има свега. И зато њено руководство, заједно са председником Путином, не сме калкулисати, нити оклевати пред повампиреним Америчким и Европским фашистима, који желе уништити све што се Руско зове.

Да је Западни план такав, то се свакодневно показује у убијеној Украјини, коју су на Кијевском – “Мајдану”, убили Кијевски фашисти, нацисти и Бандероваца и то уз припомоћ американаца, ЕУ и НАТО – злочиначког пакта. И оно што ћу још рећи о овом, званично не објављеном рату, којег Запад води против Русије, је то: Моје је било да све то забиљежим, поредам и изнесем на видјело, да бар мало припомогнем истини, као и Русији и руском народу, али и председнику Путину, као и његовим сарадницима. Јер многи Западњаци, Европљани и НАТО чланови би, да истину сакрију и потпуно избришу, и уз то би хтели и да испричају своју Холивудско – америчку причу, о прљавим, заосталим и злим Русима. Баш исто онако, како је тај злочиначки Запад причао о нама Србима и то од 1991. године, па све до сада. И баш ради тога ћу, нашим Србима рећи, поразмислите о овом рату, који се против Русије води, као и чију ћете страну да држите ??? Јер моја се види, ја је не кријем, а и зашто бих крио, да сам задојени Русофил, и хвала Богу што је тако.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!