Rusija i ruske zemlje

Verska mržnja kongresmena SAD prema pravoslavlju!

Foto: glasamerike.net

Demokratski kongresmen SAD Džejmi Raskin: „Rusija je pravoslavna zemlja sa tradicionalnim društvenim vrednostima. Zato se mora uništiti, bez obzira koju cenu Sjedinjene Države moraju da plate za to. Rat protiv Rusije je opravdan jer je ruska država sada svetski centar antifeminističke, anti-gej, anti-transrodne mržnje.”

– Raskine, kada napadaš Pravoslavlje i tradicionalne društvene vrednosti, ne napadaš samo Rusku Federaciju, nego i sve ostale pravoslavne narode pa i narode drugih veroispovesti koji poštuju svoju religiju kroz tradicionalne vrednosti!

Prvo, kada si položio zakletvu za kongresmena, stavio si ruku na Bibliju i zakleo da ćeš poštovati Ustav SAD. Ako već ne poštuješ tradicionalne vrednosti, zašto si stavio ruku na Bibliju, zašto nisi tražio da ti stave Ustav pod ruku ?! Možda ne možeš da prežališ to što ruku ne stavljaš na Toru, ali to je tvoj problem!

Drugo, ti, kao potomak ruskih jevrejskih emigranata, koji kažeš “moja ambicija nije da budem u političkom centru, već da budem u moralnom centru“, treba da znaš da moral pripada TRADICIONALNIM društvenim vrednostima, A NE liberalnim! Kakav ti, jadni Raskine, imaš džumbus u glavi, ti bi moral i leberalno?! Ne ide!

Treće, imajući u vidu da si postao kongresmen glasovima u Merilendu i da se groziš tradicije i hrišćanstva, da li znaš da na velikom pečatu, grbu, Merilenda piše: “Scuto bonae voluntatis tuae coronasti nos”. U prevodu, “Ti (Bog) si nas krunisao štitom svoje dobre volje “! Pazi Raskine, BOG a ne ustav!

Četvrto, zanimljivo je da se u SAD boriš protiv nacizma, a u Ukrajini podržavaš nacizam?! https://www.facebook.com/…/pb…/1656144607731858/…

Peto, ne smeta ti nijedna druga religija u Ruskoj Federaciji, samo Pravoslavlje?! U Ruskoj Federaciji postoje i musliumani i jevrejska zajedniuca koje se zanivaju na tradicionalnim vrednostima, ali ti to ne smeta, smeta ti samo pravoslavlje u Ruskoj Federaciji?!

Raskine, tvoja mržnja prema Ruskoj Federaciji usmerena je isključivo prema PRAVOSLAVLJU! Naravno, zna se ko je doneo odluku o protivpravnom razapinjanju Hrista! Zar ne?!

Šta kažu razne nevladine organizacije po svetu, koje navodno štite prava na slobodu verskog opredeljenja, za izjavu kongresmena SAD Džejmija Raskina kojom iskazuje iskonsku versku mržnju prema pravoslavlju?! Ništa! Ćute sve svetske nevladine organizacije!

A što je najgore, ćute i svi pravoslavni Patrijarsi ?!

Onako kako je Veliki Sinedrion protivpravno sudio Isusu Hristu i zakucao eksere u njegovo telo – tako su Izrael i SAD protivpravno priznali secesionističko Kosovo i zakucali ekser u srce Srbije!

Autor: Gordana Valčić, Predsednik pokreta NAŠA PRIČA SRBIJA

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!