Русија и руске земље

Верска мржња конгресмена САД према православљу!

Фото: glasamerike.net

Демократски конгресмен САД Џејми Раскин: „Русија је православна земља са традиционалним друштвеним вредностима. Зато се мора уништити, без обзира коју цену Сједињене Државе морају да плате за то. Рат против Русије је оправдан јер је руска држава сада светски центар антифеминистичке, анти-геј, анти-трансродне мржње.”

– Раскине, када нападаш Православље и традиционалне друштвене вредности, не нападаш само Руску Федерацију, него и све остале православне народе па и народе других вероисповести који поштују своју религију кроз традиционалне вредности!

Прво, када си положио заклетву за конгресмена, ставио си руку на Библију и заклео да ћеш поштовати Устав САД. Ако већ не поштујеш традиционалне вредности, зашто си ставио руку на Библију, зашто ниси тражио да ти ставе Устав под руку ?! Можда не можеш да прежалиш то што руку не стављаш на Тору, али то је твој проблем!

Друго, ти, као потомак руских јеврејских емиграната, који кажеш “моја амбиција није да будем у политичком центру, већ да будем у моралном центру“, треба да знаш да морал припада ТРАДИЦИОНАЛНИМ друштвеним вредностима, А НЕ либералним! Какав ти, јадни Раскине, имаш џумбус у глави, ти би морал и леберално?! Не иде!

Треће, имајући у виду да си постао конгресмен гласовима у Мериленду и да се грозиш традиције и хришћанства, да ли знаш да на великом печату, грбу, Мериленда пише: “Scuto bonae voluntatis tuae coronasti nos”. У преводу, “Ти (Бог) си нас крунисао штитом своје добре воље “! Пази Расkине, БОГ а не устав!

Четврто, занимљиво је да се у САД бориш против нацизма, а у Украјини подржаваш нацизам?! https://www.facebook.com/…/pb…/1656144607731858/…

Пето, не смета ти ниједна друга религија у Руској Федерацији, само Православље?! У Руској Федерацији постоје и муслиумани и јеврејска заједниуца које се занивају на традиционалним вредностима, али ти то не смета, смета ти само православље у Руској Федерацији?!

Расkине, твоја мржња према Руској Федерацији усмерена је искључиво према ПРАВОСЛАВЉУ! Наравно, зна се ко је донео одлуку о противправном разапињању Христа! Зар не?!

Шта кажу разне невладине организације по свету, које наводно штите права на слободу верског опредељења, за изјаву конгресмена САД Џејмија Раскина којом исказује исконску верску мржњу према православљу?! Ништа! Ћуте све светске невладине организације!

А што је најгоре, ћуте и сви православни Патријарси ?!

Онако како је Велики Синедрион противправно судио Исусу Христу и закуцао ексере у његово тело – тако су Израел и САД противправно признали сецесионистичко Косово и закуцали ексер у срце Србије!

Аутор: Гордана Валчић, Председник покрета НАША ПРИЧА СРБИЈА

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!