Мишљења

Венди промовише књигу у Храму Св Архангела Гаврила

Веровали или не, певачица и бивши фотомодел Весна Вукелић Венди, промовисаће своју “књигу”, “Мистерија црне жене”,.ни мање ни више него у парохијском дому цркве Светог Архангела Гаврила у Хумској улици усред Београда.

Ова жена јаности је постала позната као “Мис деколтеа Југославије”, а у јавности је као певачица представљана као “Краљица вашара”. Често се хвалила да је била у емотивној вези са ожењеним председником Српске радикалне странке (СРС) Војиславом Шешељем, а поред вулгарних фотографија, у медијским наступима се истицала провокативним изгледом и увредама на рачун јавних личности. Учествовала је у ријалити приграмима “Фарма”, “Двор” и “Парови” где је пажњу привлачила најразноврснијим скандалима.

Vendi: Patrijarh je blagoslovio da budem misionar SPC. Molitvom lečim bolesne - Politički.rs

Према речима Венди, у њеној књизи “Мистерија црне жене” – роману базираном на истини, разоткривају се замке сила таме и дешавања у њиховом судару са Православљем. Међутим, највише пажње изазвао је пасус у коме Венди пише о односу између министра и певачице коју је ословила са “радодајка”.

– Ево, пре неку ноћ видим ону што је сада са овим кловном, министром без портфеља, била у некој емисији. Како се беше зове тај неки шоу? Ааа, да, да, “Стела шоу народ шушка – звезде им одговарају” – изјавила је Венди за један од таблоида алудирајући на поменутог неименованог министра и певачицу коју назива “радодајка”.

Јавност се прилично изненадила када је у медијима објављено да се Венди сусрела са Патријахом српским Порфиријем и поклонила му примерак ове своје “књиге”. Том приликом је Венди изјавила да јој је патријарх Порфирије “дао благослов да мисионари”, на шта нико из црквених кругова није јавно реаговао нити је то демантовао.

Vendi je bila kod Patrijarha Porfirija
Патријарх српски Порфирије са списатељицом

Да ли је Венди сусрет са патријархом на неки начин искористила или злоупотребила да би организовала промоцију ове “књиге” у парохијском дому цркве светог Архангела Михаила за сада није познато – али је познато да су се појавили плакати који најављују овај шокантан догађај.

Помози, Боже

DIREKTNO

Ево и стихова песме “Казанова” коју изводи списатељица Венди

Ја не могу с једним бити
дузе од два дана, дуже од два дана
па се питам да ли је то
врлина ил’ мана, врлина ил’ мана

Реф.
Сваки пут кад ме виде
крај мене је фаца нова
и због тога сви ме зову
женски Казанова, Казанова

Заводница прве класе
добар глас ме бије, добар глас ме бије
па се питам да ли је то
уреду ил’ није

Извор: Инат

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!