Crkva

Velike obmane javnosti u vezi sa vakcinacijom na Svetoj Gori

Propagandna mašinerija se pokrenula da obmanjuje javnost u vezi sa vakcinacijom na Svetoj Gori pošto je velika većina Svetogoraca pre mesec dana izjavila da ne želi da se vakciniše, odnosno od 2000 monaha 300 je pokazalo interesovanje, a u međuvremenu i od tih 300 velika većina je odustala zbog brojnih teških komplikacija kao posledica vakcine.

Na fotografijama „vakcinisanih monaha“ su ljudi koje je dovela vlast u Esfigmen da zamene one koje su prethodno proterali odatle. Cilj političke/građanske, a ne duhovne vlasti na Svetoj Gori je da zabrani nevakcinisanima pristup u Perivoj Presvete Bogorodice.

U Kareji, prestonici Svete Gore, monasi i radnici imaju negativan stav prema vakcinama iz sledećih razloga:

1. Najugledniji duhovnici Svete Gore, poput: Starca Partenija igumana Svetog Pavla, Starca Eftimija iz kalivije Vaskrsenja Hristovog u Kapsali, Starca Gavrila iz kutlumuške kelije Prepodobnog Hristodula, Starac Pavle, molekularni biolog – na osnovu duhovnih i naučnih argumenata zauzeli su odlučan negativan stav prema vakcinaciji

2. Mnogo od Svetogoraca jednostavno „ne žele da budu pokusni kunići“

3. Sa ovolikim brojem teških posledica kod vakcinisanih, procenjuje se da je ionako mali broj Svetigora zainteresovanih za vakcine, na kraju još i mnogo manji

4. U mnogim svetogorskim manastirima monasi su preležali „koronu“ sa zanemarljivo malim brojem onih kojima je trebala bolnička nega (Karakal, Dohijar, Konstamonit, Zograf) i ne slažu se sa preuveličavanjem opasnosti i širenjem panike koja se plasira.Ogromna većina zna da su u pitanju otrovi.

Ovo mi je poslala drugarica, koja je studirala Grčki i boravila tamo nekoliko godina. Prati sve Grčke sajtove, i ovo mi je prevela i poslala, da šaljem da se sazna istina, veliki pozdrav. (Sestra Marina)

Izvor: https://www.facebook.com/photo?fbid=10216825067653018&set=a.4395956391077

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!