Црква

Велике обмане јавности у вези са вакцинацијом на Светој Гори

Пропагандна машинерија се покренула да обмањује јавност у вези са вакцинацијом на Светој Гори пошто је велика већина Светогораца пре месец дана изјавила да не жели да се вакцинише, односно од 2000 монаха 300 је показало интересовање, а у међувремену и од тих 300 велика већина је одустала због бројних тешких компликација као последица вакцине.

На фотографијама „вакцинисаних монаха“ су људи које је довела власт у Есфигмен да замене оне које су претходно протерали одатле. Циљ политичке/грађанске, а не духовне власти на Светој Гори је да забрани невакцинисанима приступ у Перивој Пресвете Богородице.

У Кареји, престоници Свете Горе, монаси и радници имају негативан став према вакцинама из следећих разлога:

1. Најугледнији духовници Свете Горе, попут: Старца Партенија игумана Светог Павла, Старца Ефтимија из каливије Васкрсења Христовог у Капсали, Старца Гаврила из кутлумушке келије Преподобног Христодула, Старац Павле, молекуларни биолог – на основу духовних и научних аргумената заузели су одлучан негативан став према вакцинацији

2. Много од Светогораца једноставно „не желе да буду покусни кунићи“

3. Са оволиким бројем тешких последица код вакцинисаних, процењује се да је ионако мали број Светигора заинтересованих за вакцине, на крају још и много мањи

4. У многим светогорским манастирима монаси су прележали „корону“ са занемарљиво малим бројем оних којима је требала болничка нега (Каракал, Дохијар, Констамонит, Зограф) и не слажу се са преувеличавањем опасности и ширењем панике која се пласира.Огромна већина зна да су у питању отрови.

Ово ми је послала другарица, која је студирала Грчки и боравила тамо неколико година. Прати све Грчке сајтове, и ово ми је превела и послала, да шаљем да се сазна истина, велики поздрав. (Сестра Марина)

Извор: https://www.facebook.com/photo?fbid=10216825067653018&set=a.4395956391077

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!