Србија и србске земље

Велика безбожна и бездушна банда, која је у служби западних злочинаца издаје КиМ

Евроунијата и екумениста јединствени у издаји

СРБСКИ ЛАЖОВИ И ОБМАЊИВАЧИ, СУ НАША, ПЕТА КОЛОНА

Од оног момента кад неко негде постави огрду (границу), и крај ње постави своје чуваре (граничаре), од тога момента, та ограђена територија, постаје власништво онога, ко ју је оградом (границом), оградио. А у нашем србском случају, ми то имамо са територијом Косова и Метохије. Коју нам албанци – шиптари и то уз помоћ Америке, злочиначког НАТО – пакта, као и ЕУ, то наше Косово и Метохију, окупираше. Проглашавајући се државом и то уз припомоћ свих наших такозваних политичара и то оних од 2000. год. па све до ове 2022. године. А, који за то време, имадоше власт у Србији, као и државне функције. Са којих су активно и подло уз многобројне лажи и шибицарску глуму, србском народу на КиМ, као и нама у Србији и Републици Српској, цело време продавали шупље приче, како они, свим и свачим, бране наше свето Косово и Метохију. Сва та њихова борба, НЕ за НАС – Србе, већ за њихве функције, као и новац, који им је за издају легао на њихове приватне рачуне, донесе баш шиптарима, наравно уз припомоћ Америке, НАТО – пакта, као и ЕУ, све оно што свака нормална држава у свету има: Парламент, владу, судство и полицију, те војску, али и све личне исправе и документе, као и саобраћајне таблице, телефонски позивни број, спортске организације, школе и факултете, као и енергетски систем, и то уз поклањање Газивода – тог воденог богатства, којег им предаде издајник Вучић. Сем побројаног, и све оно друго, а што би наше и грунтовно и кастастерски, је од стране наших политичара и власти, тим шиптарима на КиМ је предато. Уу тој издаји народног и државног блага, учествовали су сви србски политичари и функционери , од 2000. године , па све до ове 2022. године. З за сву ту издају, тај политички олош је имао, али и данс има, непоколебљиву подршку србског свештенства и владика, као и оних срба, који себе називају такозваним интелектуалцима, привредницима или академицима.

Знам да су ови исписани редови горки, тужни и болни, али они су истинити и необориви. Зато немам намеру да лажем, већ само хоћу да разбијем ту неподношљиву и смрдљиву лаж, као и шибицарску глуму, од тих наших, такозваних политичара, и безвредне, а такозване србске елите. А који су сви до једнога, обични и јефтини бандити, али и неупамћени велеиздајници, целог србског народа, као и државе Србије. Јер све оно што шиптари на – нашем Косову и Метохији, уз отимање – имају, али и што за себе добише и изградише. Е, то они добише и изградише уз помоћ Америчких, НАТО и ЕУ злочинаца, којима су цело време, подло и тајно уз договор са тим Западњацима, као и са албанцима, помагали наши такозвани србски политичари, уз припоменути људски и наш србски олош.

То треба отворено, јасно и јавно рећи, како би се завршиле и престале све лажи и јефтина шибицарска глума, коју наши такозвани србски политичари, продају нашем народу на Косову и Метохији, као и нама у Србији, и Републици Српској, али то они продају и нашој целој србској дијаспори.

А сем тога, треба рећи и ону стару, добру и необориву истину: Да све оно, што је од некога силом узето и отето, да се то само силом, пређашњем власнику и враћа.

А пошто нам је Косово отето, али и од Западних и побројаних непријатеља окупирано, на нама- народу и часним, храбрим и поштеним родољубима је, да на то и одговоримо и сами себи прво кажемо: Да ли ми желимо и хоћемо, да то наше свето Косово и Метохију себи, у састав наше Србије, а где му и јесте место, поново вратимо. После добијеног одговора, који мора бити свенародни, ако одлучимо да КиМ враћамо, е, онда то мора бити борбом – силом и то свенародном. Јер другачије неће, нити на други начин може ићи, тако да по мени, више нема потребе да се лажемо: Да ће нам ти – шиптари, којима помажу Американци, НАТО – пакт и ЕУ, то Свето Косово и Метохију добровољно и мирољубиво нама да врате. Баш зато, не требамо више дозвољавати тим лажним србским политичарима и њиховим србским помагачима, да нас они и даље, око Косова и Метохије дрско и шибицарски лажу. Ако одлучимо и то као народ, да Косово и Метохију силом враћамо, е, онда се то мора и то од стране народних одабраних вођа и јавно саопштити и нашем народу рећи. Као и нашим западним непријатељима, тим дрским и злочиначким окупаторима, али и заштитницима шиптара и њихових банди и злочинаца. Те се после тог јавног саопштавања и то нашег циља, требамо у миру, тишини и тајно припремити за борбу и удар, на наше непријатеље. И то онда, кад ми проценимо да је политичко – безбедносна ситуација, по нас Србе, најповољнија и најбезбеднија, да напад и удар извршимо: Па ком опанци, а ком обојци, на том нашем Светом – пољу Косовском.

Све друго, треће или пето је обична смрдљива и трула лаж, као и шибицарска глума, око Косова и Метохије, као и нашег народа, који на КиМ, као понижено робље у стравичном гету, и данас живи и једва преживљава. А уистину, ти наши Срби са Косова и Метохије преживљавају једну од највећих трагедија, која нас задеси у двадесетом, а ево, наставља се и у двадесет и првом веку. И то нам се све издешаволо, али и даље нам се дешава, због наших лоших, неспособних, поткупљивих, али и издајничких политичара, које увек подржава то разбожено свештенство, као и сви они безвредни , а самозвани интелектуалаци, као и комунистички академици. Који су сви заједно, једна велика безбожна и бездушна банда, која је у служби западних злочинаца, који су их и довели и поставили, да нам буду србски функционери и издајничка власт.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину!