Србија и србске земље

Велеиздаја у уживо преносу

Фото: FoNet Aleksandar Barda

Цела Србија је  имала изванредну прилику да уживо погледа у Сабору Скупштине однос снага у такозваној “нашој“ влади – док је “председник“ два дана седео у неком грчу, без да иде да подмири основне физиолошке потребе, бусајући се својом присутношћу, као да би могао опет бити одсутан и никоме не одговорати, што му и не би било неубичајно, дотле је “опозиција“ показала своје старо лице – корумптни и импотетни играчи, неки плаћеници из Приштине, неки од страних амбасада, неки дебели педофили, неки…

Ниједан од свих тих говорника није споменуо нелегитимност задњих избора који нису обухватили наше људе с Косова — Срби с Косова нису по први пут гласали на изборима и то, никоме, није била тема. Хвалопевке АV-y су ударили управо они који су ово морали изнети, ОНИ КОЈИ СУ ДОШЛИ С КОСОВА НА КОМЕ ЖИВЕ. То је вероватно, био највећи шок  – гледати уживо продане, бедне посланике народа који то нису. Нашминкане, дотеране… а велеиздајничке и смрдљиве. Дебели педофили захвалише “председнику“ и похвалише га, као и пре “избора“. Углавном  не-битне и с Косовом невезане чињенице су изношене. Највероватније, дупле плате су им зацементирале уста. “Председник“ се показaо као изврстан медијски манипулатор – извлачио је неке срамне фотографије како би јавно понизио своје политичке противнике, без да је Косово ту било у причи. Изврћао је речи, факте, постављене ствари наопако… и на питање ЗАШТО ЈЕ ПРЕДАО СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ШИПТАРИМА, НИЈЕ НАШАО ни СВРХЕ ни ВРЕМЕНА да одговори. 

Тражио је бесрамно, да сви гласају за његов “извештај“ коме су се посланици углавном чудили јер није ту било нити неке политичке линије, нити плана за који се могло изјаснити. Гласати за факте, свима познате – оно што је урађено у прошлости? Чему то служи “председнику“? Е, то је јавно објаснио пред медијама – “јер ће они мислити да скупштина не даје подршку“! Дакле пажљивом посматрачу ове невероватне велеиздаје у уживо преносу, није смело да промакне, да се “председнику“ Србије, ради о томе да представи странцима да ОН, АV, ИМА ПОДРШКУ и да може даље да иде у истом правцу. Ту воља народних посланика и воља народа не игра никакву улогу. Ни сâм “извештај“ не игра улогу, јер се за извештаје и не гласа – они су само факти који морају да одговарују реалности и стању о коме се дискусује. Извештај је извештај. Као такав – он је подметачина и гласати за извештај јесте бесмислено, лудо као и не причати о Косову. Али, председнику, је важан – да представи гласање Скупштине као подршку посланика за његову велеиздајничку политику. Ову обману, нико није прозрео. Или, ћуте? Или, су глупи? Обесмишљавање дискусије је учињено и пре него што је почела – тако и није било чудно да је завршила као празна, бедна, лимена кутија бачана на ђубриште историје. На крају, AV je рекао јавно, да скупштина никоме не служи и да ћемо сви видети какве бедне одлуке ће она донете ако се укључи у “преговоре“. Да су “преговори“ били само замаскирана предаја шиптарима свега нашег, као што је и извештај замаскирана потражња за наставaк ове велеиздаје и легитимност АV пред западним газдама – то је народ видео. Ипак се нашло ту, 148 велеиздајника да подржи шизофренски захтев. “Извештај“ је усвојен. О Боже… шта рећи кад нема речи за овако нешто. 

Е, браћо и сестре, то је ВЕЛЕИЗДАЈА. Она је даље потврђена и невероватним речима нарцисте који с подругљивим осмехом себи предвиђа Нобелову награду. Овде, се нико не сме смејати. Јер, западни медији, су управо објавили ову вест коју сам лично чула – да, АV су сигурно обећали Нобелову награду ако доврши издају Србије. Косово за Нобелову награду – ето, личног интереса једног нарцисте, коме Косово не може бити свето, ма шта год он глумио. Своју сопствену децу је сваки пут помињао кад је био притиснут Истином и оптуживао целокупни Сабор за злодело (напада на његову породицу). У исто време, не причати о томе ко су ко су људи који пишу по зидовима и асфалтима наше јужне покрајине “не бојте се“, јесте бесрамно, нечасно и издајнички. Неки фантоми? Постоје ли они – или су мит? Зашто то они поручују из илегале “не бојте се“ иако АV већ годинама најављује дуге цеви, чистке, стрељаче, олује…  Не знамо толико о правом стању у тој јужној покрајини, јер нам не дају да знамо. “Председниково“ десетогодишње преговарање“ нас довело до потуне предаје свега срБског на КиМ – и тo су неки усопели да кажу, што је “председник“ прећутао, нападајући углавном личност и дело онога који је и зрачак Истине изнео пред Скупштину. 

Десетак пута је користио искључиво своју сопствену децу, да се сакрије иза слике нападa на њих од легитимних и аргументованих напада Скупштине на своју безбожничку политику и увек је излазио као жртва. С таквом перфидношћу не игра за нас пред странцима што је и отворено рекао. Ми никада нисмо представљени као жртве у његовим “преговорима“ – зато је предао све наше шиптарима. 

Народу је било немогуће знати ко ту пије и ко плаћа. Прљавштина и беда су пливале као у септичкој јами. Не само да је Сабор обесмишљен, него је његова ИЛЕГИТИМНОСТ (с обзиром да Срби с Косова нису могли гласити) постала видљива. Чак и да је АV и отишао у тоалет, не би атмосфера била другчија… смрдело би и даље. Јер, цела скупштина не служи ничему и нажалост, то је нешто у чему је АV у праву. Они који су играли по не-уставним правилима АV-а, отцепили КиМ и стигли у Скупштину без да су Срби с Косова могли гласати – они нису ништа бољи од свог “председника“ коме се с не-заслуженим уважавањем обраћају.  Анализирати септичку јаму, не вреди. Она се чисти. 

Ова мафијашка банда без части и образа, мора да се што брже скине с власти. Она је као што видесмо, испрограмирана, да доврши издају. То не смемо дозволити. AV и његови мафијаши су опасни по наш опстанак, јер ми без Кoсова нисмо више Срби. 

Имамо ми поштених људи. Нека председник Скупштине по старости, који је елиминисао лезбејку из Скупштине, настави своје чистке, по Уставу! Може ли се? Мислим да може.  Овај “изабрани“ председник Скупштине је наочиглед свих један корумпиран, неправедан и безобразан представник криминалаца, као и “вођа“ коме служи. Мора ту бити и још неких поштених правника. Верујем да их има. Изгледа да чистка мора кренути од горе. Народ није довео ове на власт – они су се илегитимним и не-уставним, мафијашким радњама довели на та места одакле тероришу Разум и Правду и Истину. 

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев видовданy

у срБској 7531. години, у рујну 16-ог

С благословом

PS  — А гласање за неки извештаj се већ одиграо у тој истој Скупштини, с скоро истоветним играчима :

https://www.kmnovine.com/2019/05/30.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!