Мишљења

Већина више не размишља својом главом, већ главом оних који желе да нас сатру

Приближавамо се бројки од осам хиљада заражених. Све је на изглед нормално, ,,стручњаци“ баце по неку коску, припремају страшљивце и Ковид вернике. Њихову покорност назиремо, сваким даном се повећава број маскираних.

Дуго сам у здравству и све ово посматрам са те стране, а и са стране човека. Не престајем да размишљам о људској глупости. Ево, већ трећа година реприза серије. Лето без вируса, новогодишњи празници такође. Ако се предизборне кампање поклопе, број заражених пада.

На много мањи број су нас као робове закључавали у сопственим домовима. Већина више не размишља својом главом, већ главом оних који желе да нас сатру.

Зар не виде да је све исто, што је апсолутно немогуће када је болест у питању. Обичне респираторне инфекције злоупотребљавају за геноцид 21.века.

Раније нису могли. Нису поред већине часних и стручних лекара који се не могу преварити. Плански су чекали да се они пензионишу. Нису им дозволили,као пензионерима, да добровољно помажу по Ковид болницама. Знам неколико одбијених. Међу њима је и моја комшиница, врстан инфектолог. Стручњаци не требају, јер ово није за стручне. Требају им слепи послушници који ће лечити ЊИХОВОМ шемом. И никада се неће запитати да ли је то исправно и поред великог броја умрлих.

Неки се радују Ковид додатку, многе сам чула како са одушевљењем причају да су заменили ауто, реновирали куће. Пацијент је сада лова, а не човек. Наравно, част изузецима. Њихови пацијенти су живи и здрави. Међу њима сам и ја, извучена из канџи смрти, без болнице, без кортикостероида(њихова дуга примена оставља последице за цео живот),без кисеоника. Са једним, јединим антибиотиким. Зато знам да нешто не штима. А и сама била на испомоћи у Батајници.

Сачекаћемо да прође срамна, седмодневна манифестација, коју су многе државе спречиле. А онда креће лудило, нажалост не без жртава. Не будимо статистичка бројка, ни ми, ни наши најдражи. Па ни они који верују у све ово.

Појединац може да заустави све, тако што ће се удружити са другим појединцима који вуку кључ решења. Један по један и ето масе.

Аутор: Мирјана Поповић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!