Породица и школа

Важније је сачувати децу него их уписати у устaнoве где их иoнако уче погрешним стварима

Из дана у дан јавност је бобмардована информацијама о присилном вакцинисању деце од септембра. Ово је страшно потресло родитеље који су забринути за здравље своје деце и не желе да власт у њих убризга експерименталне вакцине. Јоош и више због тога што се из дана у дан показује да вакцине и те како могу да наштете па чак и да изазову смртност код људи. Управо из тог разлога, како би се сакрили негативни ефекти и последица вакцина, није објављена анализа ни резултати последице вакцинисања.

У свом ауторском тексту за КМ новине у коме се по трећи пут обраћа Кризном штабу, др Јасмина Вучић Пеев се пита: „Где су наше статистике? Ни једна једина нуспојава поред милиона вакцинисаних? То је статистички немогуће. Зар се ту не ради о ПРИКРИВАЊУ ЕФЕКАТА “ВАКЦИНАЦИЈЕ“?“

Влада Србије, попут многих у свету потчињена глобалистичким центрима моћи, окренула се против свог народа и застрашује га разним мерама за оне који се не буду вакцинисали, садржајем у који се сасвим оправдано сумња, и на тај начин повећали профит нарко-мафије и произвођача вакцина како се у јавности верује. С обзиром да више није у стању да народ застрашује евентуалним последицама, јер се показало да је све далеко од онога што се говорило, власт прети укидањем одређених права како би, наводно, сачувала права „привилегованих“ то јест оних који су поклекли пред лажима система.

Једна од мера којима се прети јесте и забрана уписа деце у школе и друге установе које се баве њиховим чувањем и образовањем. Тим поводом огласила се и др Јована Стојковић, председник покрета „Живим за Србију“ и највећи борац за слободан избор а не присилну вакцинацију. Она је на свом фејсбук профилу написала: 

„Апропо хистерисања око школа. Некада су деца живела у великим домаћинствима са браћом, сестрама, ујацима, теткама, у којима је постојала хијерархија која их је „самоваспитавала“, а постојале су и обавезе.

Већина је из великих породица излазила спремна за живот, вредна, психички стабилна, рано се осамостаљивала.

То што су нам „објаснили“ да треба да родимо једно до двоје и да се одвајамо од свекрва под обавезно, успут да поштујемо сва идиотска „дечја права“, довело је до тога да нам деца живе паразитским животом, и да је потребна „установа“ да их забавља и „васпитава“.
Односи у јаничарским камповима који се зову „образовне установе“ су у соц-дарвинистичком духу и НЕ МОГУ, са све најбољим „стручњацима“, да пруже васпитање као некада велика породица.
Зато не падајмо у транс и не чупајмо косу са главе ако нам деца тамо постану непожељна, јер се више, осим идиотске послушности и робовања, тамо немају чему ни научити“.

Погледајте историјски видео који приказује српску децу, генерацију оних људе који су срушили Аустро-угарску империју. 

Извор: КМ новине

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!