Србија и србске земље

Ватикански терор над словенским православним светињама

Фото: srpskartv.com

Као лешинари који следе крволожне предаторе, тако и ватиканско-језуитске хорде у мраку медија прате NАТО отимачине словенских простора. Њихове “дипломате“ углавном предводе нападе у тишини, кујући подле смицалице  и припремајући широка поља за братоубилачке битке.

Најновија отимачина јесте мала црквица у селу Горње Винарце на окупираном Косову. Њу су сасвим једноставно прогласили за католичку,  иако ту никада није било католика, него само нашег православног народа:

https://www.politika.rs/sr/clanak/591423/Pristina-srpsku-crkvu-proglasila-katolickom

Пљачка је очигледна и извршена уз помоћ шиптарских елемената чија деца себе сматрају пиратима – они знају да краду. Али, ватиканско-језуитске “дипломате“ отимају наше светиње систематски, хиљадама година, протерујући после бомби и крвопролића оно што је аутентично на словенским земљама, скривајући свој криминалитет. Већ 2019. године сам писала поводом католичења црквице са Новог Брда, такође на КиМ и са истоветним методама:

http://www.kmnovine.com/2019/06/k_15.html

Листа свих наших отетих светиња је непрегледна у горње предложеном чланку, јер се састоји и од оних црквица које су изграђене пре 1054. године, пре шиизме / одцепљења католичких сатаниста  од Православља. По Шпанији, Италији, Швајцарској… они су наше црквице претварали у своје. Тако, бизнис им само иде даље, док ми гледамо. У сред Лозане (лоза!), тече река Гордана, поред Ујка (данас: Vevey )и улива се у језеро која напаја Родана (данас : Rhône) па тече ка Женеви (жена!)… где се по музејима скривају наше словенске богиње. Ти топоними вучу корене од срБске популације која је насељава централну Европу и који су на истовентни начин, као на Косову, са силом и терором, промењене у “франкофонске’, “италијенске“, “шпанске“’…

Украјина која је још у рату, под вођством је-вре-јског “председника“ чија мајка официјано живи у Из-ра-елу, објављује да ће се Божићни празници у овој већински правослованој земљи преместити на католичке датуме. Дакле, католизација обичаја је у току. Бугарска је то већ учинила. Кад је насилно створена “Украјинска Православна Црква“ 2018. и одвојена од матице руске, њени монастери су брутално отети и свештенство терорисано. Отимачина иде и даље. Патријарх руски је проглашен, због отпора, непријатељем САД -а! Да католичка религија стоји иза рата, братоубилачког, као и у Југославији, је сасвим очигледно. Сама реч “католицизам“ означава “универзалност“ – дакле глобалност! Нема ту места за Православље. Најстарије православне цркве света, у Сирији, се налазе у истој ситуацији. Предаторским, манипулативним и криминалним радњима оне се све постале, одједном “католичке“! Православље се брише као некад појам  “бизантија“/ “византија“. Језуитско учење је догурало своје лажи толико далеко да сада могу да бришу и Православље и Србију и све што је словенско.

Ватиканска официјална медија су била прва у свету да говоре о “силовању муслиманки по БиХ“ – дали су тон по том питању и заслужују један срБски одговор, који још нису добили. Сатанизовање наше нације иде даље, јер политичари нису свесни историјјске димензије непријатеља. Путин чак честита папи Нову 2024. Годину поред свега што су починили у Украјини.

Ватикански војници, jezuiti, беху затварани по руским затворима, кад су пробали да шире своју сотонску религију по тој, царској, пребогатој, словенској земљи. Тада су jezuit-ске “дипломате“ нашле екстремну методу : Лењин је са возом пуним злата из Vatikan-а прешао преко Швајцарске где су неки сведочили о овом “товару“. Револуција је према тим сведочењима била финансирана из Vatikan-а, како би се руске светиње порушиле и православље свело на слабог непријатеља ватиканских хијена. Сада, лагано, узимају комад по комад словенских простора скривајући се иза “хуманизма“ и “доброчинства“.

Скинути плашт са овог хиљадугодишњег непријатеља словенских народа – “то је дужност најсветлија“ сваког ко жели опстанак наше славне културе и вере.

Само кад сxватимо како vatikanske jezuite воде рат,

-крадећи  наше приче од времена Хомера – слепи срБски гуслар, рођен у Смирне, по нашој традицији опевао je херојство пре него што се античи грчки појавио, у време кад је море код Сардиније звано Сербско море

-манипулишући и преимењујући нашу науку и филозофију од Пита-горе који je постављањем питања на гори /тргу/ узвишењу долазиo до све Истине – “сократово испитивање“ које се користи у психијатрији, јесте уствари питагорина метода постизања знања, описаног у платоновим делима

-преузимајући наше војсковође као Александра Македонског и јунаке као Спартака чија порекла се строго скривају, јер кад би признали да је Александар Мaкeдонски био Србин који је говорио срБски, имао највероватније И2а или Р1а генетику, онда би морала признати да им је цела “античка историја“ лажна; Спартака су прогласили “тpачанином“ иако се у “трачији“ говорио срБски док га нису законом тек у XIX веку забранили

-“чистећи“ наше просторе што је била и  централну Европу где су геноцидом потаманили све што је србовало, осим једне тачкице у Немачкој, лужичких Срба, чије постојање сведочи о нашој ширини као и генетске студије групе И2а,.

https://borbazaistinu.rs/istina-o-srbskoj-genetici-i2a-haplogrupa/

-превозећи наш народ који се сви били Срби до стварања језуитско-масонских држава под разним именима (пољска, чешка, словачка…) у “неке друге нације“

-измишљајући бошњачку нацију па под тим појмом сада на Западу само подразумевају оне који су се променили веру очева у исламску педофилну религију која дозвољава “удају “ детета од 5 година

-структуришући крватску нацију која је починила два геноцида (у 1.ом и 2.ом Светском рату) и трећи геноцид 1995. над нама. кад су протерали скоро милион Срба из Крајине, Барање…

-крвавећи сопствене руке у Јасеновцу :

https://www.jpost.com/features/in-thespotlight/mass-grave-of-history-vaticans-wwii-identity-crisis

-покатоличaваући Пољаке створили страшне непријатеље против браће Русa

-романизоваjући Србе из “Трачије“ па створили Румунију

-преокрећyћи Бугаре против словенске браће, од њих направили неке “Монголе“ од којих нема ни трага у генетским  тестовима, са једином сврхом да нас одвоје од словенске браће

-измишљајући неки “црногорски“ језик и азбуку са акцентима

-склањајући нам слово ћ из новина на најбруталнији начин да би скрили наше порекло, наше корене по централној Европи где ово слово говори о нашем, срБском присуству:

http://www.kmnovine.com/2022/03/slovo.html

-замршавајући генетске научне податке на тај начин да постају неразумљиви и лажни:

https://borbazaistinu.rs/dr-med-jasmina-vucic-peev-rektifikacija-genetskih-jezuitskih-zavrzlama/

https://borbazaistinu.rs/26305-2/

…кад  сxватимо како они воде рат, ми можемо да их надвладамо јер су Истина и Правда на нашој страни. Борба је могућа на исти начин који они воде – без орyжја, али, с Истином која би их убила и натерала да затворе својe vatikanske паластe и svajcarske bankarske рачунe.

После свих почињених злодела, vatikan-ски педоКриминалци, jezuiti, морају да се доведу пред словенски суд, да им се одузме све што је опљачкано и да се на место католичких сотонских здања, зиданих преко наших темеља, врате православне светиње.

Од свег покраденог словенског злата, Словени би живили како заслужују – vatikan се мора лустрирати, да би Правда и Истина засијали.

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532 ој години, у колодару, 31-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!