Природа и здравље

Вакцинисани здравствени радници представљају пријетњу за невакцинисане пацијенте и сараднике

Потпуно вакцинисани здравствени радници носе 251 пута веће вирусно оптерећење, представљају пријетњу за невакцинисане пацијенте и сараднике

Извјештај престижне Клиничке истраживачке групе Универзитета Оксфорд, објављен 10. августа у часопису The Lancet, открио је да вакцинисане особе носе 251 пута веће оптерећење вирусом KОВИД-19 у ноздрвама у односу на невакцинисане.

Револуционарни рад припремљен за штампу престижне клиничке истраживачке групе Универзитета Оксфорд, објављен 10. августа у часопису The Lancet, укључује алармантне налазе разорне за увођење вакцине против КОВИДА-19.

Студија је показала да вакцинисане особе носе 251 пута веће оптерећење вирусом КОВИД-19 у ноздрвама у односу на невакцинисане.

Док ублажава симптоме инфекције, вакцина омогућава вакцинисаним појединцима да носе неуобичајено велика вирусна оптерећења, а да се у почетку не разболе, потенцијално их претварајући у пресимптоматске суперпреноснике.

Овај феномен може бити извор шокантних пораста случајева након вакцинације у високо вакцинисаној популацији на глобалном нивоу.

Аутори рада, Chau и други, показали су широко распрострањен неуспех вакцине и пренос вируса под строго контролисаним околностима у затворској болници у Хо Ши Мину, Вијетнам.

Научници су проучавали здравствене раднике који две недеље нису могли да напусте болницу. Подаци су показали да су потпуно вакцинисани радници – отприлике два месеца након примања вакцине Оксфорд/АстраЗенеца КОВИД-19 (АЗД1222) – развили, носили и вероватно пренели варијанту Делта својим вакцинисаним колегама.

Скоро сигурно су такође пренели варијанту Делта на осетљиве невакцинисане људе, укључујући и њихове пацијенте. Секвенцирање сојева потврдило је да су радници преносили САРС-КоВ-2 једни на друге.

То је у складу са запажањима Фаринхолта и његових колега у САД, а у складу са коментарима директора Центра за контролу и превенцију болести који признају да вакцине против КОВИДА-19 нису успеле да зауставе пренос САРС-КоВ-2.

Светска здравствена организација је 11. фебруара навела ефикасност вакцине АЗД1222 од 63,09 % против развоја симптоматске инфекције САРС-КоВ-2. Закључци Chau студије подржавају упозорења водећих медицинских стручњака да делимични, нестерилизујући имунитет  три озлоглашене вакцине против КОВИДА-19 омогућава пренос 251 пута вишег вирусног оптерећења САРС-КоВ-2 у поређењу са узорцима из доба прије вакцинације 2020.

Дакле, имамо кључни дио загонетке који објашњава зашто је избијање варијанте Делта тако ужасно – потпуно вакцинисани учествују као КОВИД-19 пацијенти и делују као моћни супер преносници инфекције у стилу тифусне Мари.

Вакцинисани појединци избацују концентрисане вирусне експлозије у своје заједнице и подстичу нове налете КОВИДА-19. Вакцинисани здравствени радници готово сигурно инфицирају своје сараднике и пацијенте, изазивајући ужасну колатералну штету.

Наставак вакцинације само ће погоршати овај проблем, посебно међу лекарима и медицинским сестрама који брину о угроженим пацијентима.

Здравствени системи требали би одмах одустати од обавезне вакцинације, узети у обзир стање радника опорављених од КОВИДА-19 који су снажно имуни на варијанту Делта и узети у обзир последице својих садашњих вакцинисаних здравствених радника као потенцијалну претњу за високоризичне пацијенте и сараднике.

Аутор: др Peter McCullough

Извор: логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!