Природа и здравље

Вакцинисани тј. „ГМО човек“ постаје власништво власника патента (вакцине)?

Доктор Чинда Брандолино: „Ако је ДНК генетски измењена, она се може патентирати“

Дакле, ви знате да је 2013. године у САД врховни суд установио да људски ДНК, људски геном, не може бити патентиран зато што је то производ природе. Али, ако је генетски измењен, он се може патентирати.

Када се измени геном помоћу вакцина са аденовирусом, тај вакцинисани човек већ постаје трансгенетска, трансхумана особа. И у складу са законом који је установљен по међународном праву, он ће бити власништво власника патента. Али најдраматичније је то што се трансчовек не сматра човеком у складу са важећим људским правима.

Нисам имала времена да вам причам о томе, али ситуација је изузетно озбиљна и ја имам такав осећај да чак и наш народ, без обзира на то што нам се десило недавно, није свестан озбиљности ситуације са којом се суочавамо.

Ствар није само у болести коју она (вакцина, прим. прев.) може изазвати, често са смртним исходом, већ и у чињеници да ће преживели имати модификовани геном и та модификација ће се пренети на њихово потомство, зато што је њихов геном измењен. Ова модификација је патентирана. А све што је патентирано припада власнику патента.

Не знам да ли разумете о чему вам говорим. Морала бих да вас свом силом и свим средствима натерам да одете одавде данас, да бисте упозорили становништво. Зато што је то последња могућност коју имамо. Како је рекла Mарија Хосе: „пренеси ово и бори се“.

Ови људи имају довољно новца да достигну свој циљ и да по сваку цену добију коначну дозволу за ово. Ми смо се данас изгубили. Ми морамо бити војници. Ми морамо упозорити становништво.

Не знам да ли сте ме разумели. Немам намеру да ширим синтезе научних гледишта. Ја сам видела смрти, и видела сам узрок смрти. Али то није оно што је најозбиљније, већ шта ће бити са преживелима. Зато једино што тражим и на шта вас подсећам јесте да смо ми борци за живот и браниоци људске врсте. То је све.

Допунска информација на ову тему

У судском процесу 2013. године, Удружење за молекуларну патологију против Миријад генетикс инк., врховни суд САД је установио да људски геном не може бити патентиран јер он представља производ природе.

Али на крају документа постоји установљење врховног суда по коме ако је људски геном измењен МRNK вакцинама, које се данас користе, онда се геном може патентирати.

То значи да су сви људи који су добили вакцину сада практично патентирани. А то што је патентирано представља власништво и потпада под дефиницију трансчовека. Ти људи који су правно дефинисани као трансгенетски, немају приступ љуским правима или било каквим правима која пружа држава. То је зато што се они не класификују да су 100% органски или људски. Значи, свако у коме ко је ова вакцина технички не може имати приступ људским правима. У последње време о томе се говори у неким правним документима. Зато би требало да се убрзо појаве разјашњења.

МRNK је по технологији Криспер (CRISPR – clustered regularly interspaced short palindromic repeats – редовно кластерована краткa палиндромскa понављања). Модерна је њу описала као свој оперативни систем, и разматра техологијe за поништавање бочних ефеката, као да се ради о рачунару.

Данас постоји патент повезан са том технологијом. WO2020060606 – криптновалутни систем коjи користи податке о функционисању органа. Та технилогија (сензор) ће бити смештена на вашем телу. Затим ће њој бити додељен бити бар код који ће бити придружен криптовалути. Технологија прати активности вашег тела и када достигнете задовољавајући ниво активности вама се додељује криптовалута. То је кратка верзија патента. Потребно је да га пажљиво проучимо.

Аутор: Др Чинда Брандолино

Превод: СРБски ФБРепортер – https://www.brighteon.com/15673ef8-00a5-4073-9944-fdbf052c4041

Извор: СФРепортер

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!