Природа и здравље

Вакцине против Ковида-19 узрок су милиона смрти, АИДС-а и ширења ковид варијанти! Пре увођења ‘вакцина’ тога није било!

Вакцине против Ковида-19 код примаоца узрокују развијање синдрома стечене имунодефицијенције (АИДС) или ново стање са сличним атрибутима које се може описати само као синдром стечене имунодефицијенције изазване вакцином Ковид-19 (ВАИДС ).

Вакцине против Ковида узрок су милиона смрти, развијања АИДС-а и ширења ковид варијанти!

100% имате више шансе да умрете ако добијете вакцину него ако не добијете вакцину, а затим добијете неки вирус или било што друго. Само у Немачкој, од 12.000 до 13.000 смртних случајева месечно се сада догађа као резултат инекције. Дошло је до огромног пораста „прекомерних смртних случајева“ откако су „вакцине“ против коронавируса из Вухана (Ковид-19) први пут уведена у склопу операције Warp Speed. Немачка лекарка др Соња Реитз каже да су за то криви убоди.

У недавном говору у Offenbachu, Reitz je изнела чврсте доказе који показују да милиони смртних случајева који су забележени прошле године налазе свој узрок у инекцијама. Такође шире и ковид “варијанте. Реитз је узнемирена чињеницом да готово ниједан политичар у њеној земљи није показао занимање за ефекте пуцња.

“Умиру у Њемачкој. Умиру у Енглеској. Умиру у Еуропи. Умиру по целом свету. То што нитко не поставља питање о томе, од новинара, из власти, део је од којег ти заправо кључа крв”, додала је. Милиони смрти њих не занимају“.

Убоди Ковида повећавају ризик од озбиљних срчаних болести за најмање 120%

„То је пуно, превише. Имамо институте који су невероватно добро плаћени, као што су Институт Паул Ехрлицх и РКИ, који би требали бити чувари нашег здравља и такође би требали бити у стању препознати епидемиолошке хитне случајеве. Све ове институције имају те податке. Од јуна су видјели да имамо необјашњив вишак морталитета који се може објаснити само вакцинисањем. И што сви они раде? Они не звоне на узбуну.”

Реитз каже да је више од 75 посто укупне смртности у прошлој години било због убода. Она такође каже да је било “апсолутно неодговорно” да им је Карл Лаутербацх, немачки министар здравства, дао мандат. Објашњење им је увек исто: алергијски шок.. “Уместо тога, доказано је да су крвне жиле и органи упаљени па се веровјатност развоја озбиљне срчане болести повећава за 120 посто. Не за 20 посто, него за 120 посто.”

Реитз је указала и на податке из Шведске који показују да се протеини из вакцина не излучују из тела током времена како се тврди. Уместо тога, они заузимају станице у телу, укључујући виталне органе, узрокујући хроничну упалу.„Патолози у Реутлингену су потврдили исту ствар. Рекли су да се виде беле крвне станице посвуда у органима који тамо не припадају. То је упала. Зато су ти људи умрли и то се може повезати само с вакцинисањем.” Убоди трајно оштећују механизме станичне поправке који би иначе поправили сва та оштећења протеина. „То објашњава зашто толико врста рака експлодира када су људи вакцинишу, а многе болести за које се чинило да су ублажене поновно појављују.“

Епидемију онколошких болести најавио је и „наш“ министар здравства, ковид друкер или ковид убојица Вили Берош:

АИДС (синдром стечене имунодефицијенције)

Је назив који се користи за описивање низа потенцијално опасних по живот инфекција и болести које се јављају када је ваш имунолошки систем озбиљно оштећен. Особе са синдромом стечене имунодефицијенције под повећаним су ризиком за развој одређених карцинома и за инфекције које се обично јављају само код особа са слабим имунолошким системом.

Кратко речено: вакцине против Ковид-19 узрокују код примаоца развијање синдрома стечене имунодефицијенције (АИДС) или ново стање са сличним атрибутима које се може описати само као синдром стечене имунодефицијенције изазване вакцином Ковид-19 (ВАИДС ).

Разлог за ово повећање стопе рака повезаног с вакцинисањем је што вакцине против Ковида 19 уништавају урођени имунолошки систем. Тиме се урођени имунолошки систем не може борити против других инфекција које могу узроковати рак. На пример, инфекција ХПВ-ом (хуманим папилома вирусом) повезана је с одређеним карциномом главе и врата, аналним раком и раком врата матернице, као и многим другим врстама рака. Лимфом је такође повезан с вирусним инфекцијама.

Службени владини подаци из Енглеске, Шкотске и Канаде доказују да инекције Ковид-19 имају негативну ефикасност у стварном свету. Али ефикасност вакцине заправо није мера вакцине, она је мера ефикасности имунолошког система примаоца вакцине у поређењу с ефикасношћу имунолошког система невакцинисане особе.То значи да је имунолошки систем потпуно вакцинисане популације заправо инфериорнији од природног имунолошког система невакцинисане популације. Деградација имунолошког система је нешто што се из недеље у недељу погоршава, а сада је почело доприносити негативним деловањем имунолошког система против смрти посебно међу старијим и рањивим особама.

Недавна научна студија такође је открила да вакцине Ковид-19 потискују урођени имунолошки систем с генетским модификацијама које су унели убодом с различитим последицама на људско здравље, укључујући имунолошку тромбоцитопенију и миокардитис. Обе су аутоимуне болести. Иста студија такође је открила повећану производњу или стварање тумора, што је опет повезано с потиснутим имунолошким системом који није у стању борити се против одређених вируса који могу узроковати рак.

Парафразирати ћемо изјаву нобеловца др. Луца Монтагниера: ‘Сви који сте узели трећу дозу тестирајте се на АИДС. Резултат би вас могао изненадити. Онда тужите своју владу’!

Текст ћирилозвало уредништво Борба за истину

Извор: Истином против лажи

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!