Свет

Вакцина против Ковида-19 највећи је ризик за човечанство и највећи ризик за геноцид у историји човечанства

Агенда Елите о депопулацији сада је непобитна

До сада, октобра 2021.,више је него евидентно да Big Pharma-Велики Ресет елита глобалиста тренутно чини геноцид над људима, спроводећи своју агенду еугеничке депопулације. Упркос цензури затамњивања од стране великих медија, саучесници убица стварају погрешно информисање, лажу стотине хиљада невиних жртава које могу умрети од вакцина убица, и као одговор на то многи водећи лекари, научни стручњаци и узбуњивачи инсајдери излажу се великом ризику док са кровова вриште апокалиптични аларм.

Рано током увођења вакцине, у фебруару 2021. године, др Sherry Tenpenny прецизно је предвидела да ће од маја до августа хиљаде смртних случајева од вакцина бити лажно пријављено као лажне варијанте. Др Carrie Medej сада отворено говори против опасности од вакцина кроз нанотехнологије и транс-хумане елементе и како се АИ кроз наночестице у вакцини спајају са генетски модификованим ГМО бивших људи.

Ветеран узбуњивач медицинске вакцине, др Joseph Mercola истиче “медицинско ресетовање” унутар NWO ресетовања Klausa Schwaba. Врхунски међународни кардиолог, интернист и епидемиолог др Peter McCullough узбуркао је јавност, крајем августа 2021. тврдећи да вакцинисани носе 251 пута више вирусног оптерећења од невакцинисаних.

Др McCullough такође промиче природни имунитет и бенигне лекове HCQ и Ивермектин уместо штетних вакцина, изјављујући: „Усред смо велике биолошке катастрофе“.

Чак се и проналазач технологије мРНА и ДНК вакцине, др Robert Malone, бори против мРНА вакцина против Ковида-19 као биоетички неодговорних и високо опасних:

„Морамо се суочити с подацима и не покушавати прикрити ствари или сакрити ризике.“

Канађанин др Charles Hoffe био је ужаснут сазнањем да је 62 % његових пацијената већином из индијанске популације доживело трајно оштећење због крвних угрушака након примања вакцине.

https://rumble.com/embed/vh8b77/?pub=4#?secret=uHAAfyy36l

Ове недеље лекар националних председника, др Vladimir Zelenko, изјавио је у једном интервјуу:

„Ако следимо савете неких од „глобалних лидера“, како је Bill Gates рекао прошле године, „7 милијарди људи треба бити вакцинисано“, тада ће стопа смртности бити преко 2 милијарде људи. Зато пробудите се! Ово је Трећи светски рат.“

Горе наведени доктори медицине су само неколицина од безброј лекара хероја који су изашли у јавност износећи своју забринутост и бес.

Познати доктори наука, укључујући вирологе, имунологе и биохемичаре, такође су иступили, истичући пландемију Ковид-19 засновану на Lockstepovom плану Рокфеллер фондације из 2010. године. Још један добитник Нобелове награде за измишљање злонамерно злоупотријебљеног PCR теста, др Kary Mullis  преминуо је уочи лажне пандемије у Wuhanu, након што је више пута разоткрио др Frankensteina Faucija.

Стручњак за патенте и интелектуална права, др David Martin деконструира криминалну етиологију пандемије Ковид-19, док је бивши главни потпредседник Pfizera, др Michael Yeadon више пута износио своја страшна упозорења:

„Дизајн заснован на генима тера ваше тело да производи спике протеин вируса, а ми знамо, већ годинама знамо, да спике протеин вируса изазива крвне угрушке. То је основни проблем.“

Осим тога, све већа армија узбуњивача из Big Pharma такође храбро истиче ову преко потребну истину о томе с чиме ће се човечанство суочити у предстојећим мрачним зимским месецима када ће вероватно милиони жртава демоцида широм света шокантно умрети ​​од смртоносних крвних угрушака, можданих удара, срчаних удара, затајења више органа, рака-све је то директно повезано и узроковано Big Pharma невакцинама.

Овлаштени патолог и власник лабораторије за дијагностику, др Ryan Cole, приметио је нечувено 20 пута повећање карцинома ендометрија од овогодишњег увођења вакцине, узроковано недостатком двије врсте ћелија (помоћних Т-станица и Т-ћелија убица ЦД8) , обоје од виталног значаја за функционисање имунолошког система.

Озлоглашена фармацеутска машина за убијање укључује инекције које мењају спике протеин ДНК путем мРНА, које су произвели Pfizer i Mодерна, као и Johnson & Johnson, британска AstraZeneca и кинески Sinovac.

Од 14. децембра, 2020. до 10. септембра 2021., амерички VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) механизам за праћење пријавио је 14.925  смрти због вакцина (иако узбуњивач тврди преко 45.000 у року од 3 дана у само једном од девет округа).

Но, процена је да се мање од 1 % штетних последица и смрти заиста пријављује у VAERS, па би далеко прецизнија и реалнија процена била да се пријављени број помножи са 100, или минимално помножи с 10 за рачунање истинитије процене смртних случајева, па би се тада дошло до скоро 150.000 умрлих.

Комбинујте то са бројевима ЕУ од 25.248 умрлих пријављених у отприлике истом временском периоду до 18. септембра 2021. године, и бројеви ће скочити на више од четврт милиона. Стога је сигурно претпоставити да су милиони широм света већ умрли од последица убитачних Big Pharma вакцина. А ово је тек почетак.

С обзиром на то да је 81 %  смртних случајева Ковид-19 у септембру у Великој Британији међу онима за које је утврђено да су већ вакцинисани, докази о смртоносној штети узрокованој невакцинама су огромни. У  свом исказу, доктор хитне помоћи у Онтарију Rochagné Kilian, која је управо дала отказ због локалних драконских протокола против вируса Ковид-19, недавно је изјавила да је 80 % долазних пацијената хитне помоћи које је лечила у последњих месец дана од “мистериозних проблема” двоструко вакциисано . ”Непосредно иза броја смртних случајева у Великој Британији је 76 %  пријављених смртних случајева Ковид-19 у америчкој држави Вермонт који су такође били потпуно вакцинисани. По ђаволском дизајну, овај растући медицински холокауст брзо је постао глобализована смрт инекцијом у масовним, никад досад виђеним размерама.„

Добитник Нобелове награде за откривање вируса ХИВ – др Luc Montagnier, недавно је на Међународном кривичном суду свједочио под заклетвом, закључујући:

„Ова вакцина против Ковида-19 највећи је ризик за човечанство и највећи ризик за геноцид у историји човечанства.“

Светске владе, Big Pharma i Big Media очигледно су криви.

Аутор: Joachim Hagopian

Текст ћирилозаван – уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!