Природа и здравље

Вакцина наша насушна?

Многи храбри доктори покушавају да скрену пажњу јавности на то да све светске фармацеутске компаније крију састав вакцина које производе. Један од њих је и др Ендрју Кауфман (Andrew Kaufman) који каже, да без обзира на то колико инсистирате код фармацеутских компанија на објашњењима око састава вакцина, одговоре нећете добити или они неће бити потпуни.

Др Кауфман сматра да ми, заиста, не знамо какве вакцине примамо. Претпоставља се, наравно, да је ту присутан неки генетички материјал (геном неког вируса), али запрепашћење изазивају  докази неких истраживача да се у саставу вакцина могу наћи токсичне супстанце за које фармацеутске компаније кажу да су тзв. адјуванси или додаци који вакцину чине ефикаснијом. Најчешћи адјуванс је алуминијум (Аl) у облику алуминијум хидрата, који је изузетно отрован и повећава одговор антитела. У ствари, он изазива ,,шок реакцију” нашег имуног система који прави додатна антитела. Одговор фармацеутских компанија на питање зашто додају алуминијум никада нећете добити. Други адјуванс је жива (Hg), за коју са зна да је једна од најтоксичнијих нерадиоактивних супстанци и да, ако доспе у људски организам, изазива тровање и поремећаје централног нервног система.

У саставу вакцина се налазе, како кажу фармацеутске компаније, и конзерванси који треба да обезбеде постојаност и трајност састава. У већини ће се, као конзерванс, наћи Полисорбат 80, који има способност да ,,отвара” хематоенцефалну баријеру, систем који спречава пролазак многих састојака ка мозгу. Хематоенцефална баријера је заштита нашем мозгу да у њега не могу да улазе непотребне материје из крвотока, што је веома битно и за многе лекове које због разних обољења морамо свакодневно узимати. Такође, у саставу неких вакцина су и слободне ДНК из ћелија ткива абортираних фетуса!!!

По речима др Кауфмана, Италијани су пре неколико година анализирали састав вакцина свих светских произвођача и установили да у њима има и метала типа олова, антимона, волфрама, који су изузетно токсични.

Да ли се кроз вакцинацију, у ствари, људи слабе и бивају све болеснији? Многи светски статистички показатељи о порасту броја оболелих од дијабетеса, кардиоваскуларних обољења, алергија, аутоимуних болести, неплодности међу женама изазивају такву сумњу. А по жељама креатора светске политике, болестан човек се не буни и лакше га је контролисати.

Са друге стране, постоје и заступници тзв. трансхуманистичке филозофије који се залажу за трансформацију људског стања развијањем и применом доступних софистицираних технологија што треба да значи унапређење и повећање људског интелекта и „поправљање“ физиологије. То не искључује ни употребу вакцина са генетским садржајем, генетску модификацију и промене биолошких и других основа човештва као таквог!

Нисам припадник антивакцинашког покрета, као лекар вакцину сматрам великом медицинском и цивилизацијском тековином, али безбедну вакцину, познатог састава, тестирану у дуготрајним испитивањима по свим критеријумима науке и добре праксе. Међутим, у новије време, са све израженијим општим моралним посрнућем, гажењем бројних цивилизацијских, а пре свега хришћанских вредности, вакцине које се намећу постају сумњиве, и у свима нама се јавља жеђ за истином. А, истина је, признаћете, врло често и једини лек.

Аутор: Примаријус др Милан Рогановић

Извор: http://ifamnews.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!