Србија и србске земље

Уз чврсту и јаку веру 2021. (7529) лето Господње биће Богом благословено

Срби, и ви сви који сте свесни свог порекла, срећно вам и Богом благословено 2021 (7529) лето Господње! Да вам Господ подари свако добро, а пре свега духовно и телесно здравље.

Да овог лета Господњег дочекамо да Срби устану, одбаце екуменистичко-евроунијатске лажи, Србију од западних окова ослободе, а издајнике Бога и рода протерају или у затвор сместе. Да Србија буде земља Светосавска, у којој ће владати мир, правда и слобода у Богу! Да, уз помоћ Русије, Срби своје окупиране земље (КиМ, РС, ЦГ и РСК) ослободе и поврате!  

Да ли ће ово остати само лепе жеље или постати наша стварност зависи само од нас. Ако се Господу вратимо, поново пригрлимо наше Светосавље, и најтеже оствариве жеље постаће стварност. Зато упамтите Срби, са Светосављем ми смо непобедив народ Божији, а без њега нико и ништа!

Нека би дао Господ да Срби схвате, да само уз чврсту и јаку веру, одлучну и упорну борбу, можемо опстати и остати!

Срби, одбацимо оно што нас раздваја и дели, држимо се оног што нас повезује, а то је борба за веру, породицу и отаџбину. На почетку изласка из ћорсокака у којем смо сада, послушајмо савет блаженопочившег владике Артемија: “Ако се ми као народ вратимо Богу кроз покајање, ако пригрлимо своју веру и свој Закон Божији, онда ће и Бог бити са нама и онда ће Бог уклонити ова страдања, ове невоље кроз које пролазимо, и даће нам Господ по милости Својој и слободу и правду и бољи живот и мир међу собом и мир са свима. Али, пре свега треба ми да се измиримо са Богом и сами између себе јер сваки грех наш јесте, у ствари, непријатељство према Богу.“

Богом благословено 2021. (7529) лето Господње!

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!