Srbija i srbske zemlje

Urušavanje litija u Crnoj Gori

Treći mjesec traju masovne litije srbskog naroda u Crnoj Gori protiv Milovog režima, uzrokovane MNE zakonom o otimanju imovine SPC. Tri mjesec masovno Crnogorci protestvuju u litija. Milov režim nema rješenje, oni su odavno u nokautu , ali tu su zato ekumenistički sveštenici. Lažni hrišćani i lažni pastiri koji su uzurpirali sveštenička mjesta u SPC. Zato ih i podržavaju svejeretici rimski papa i drugi papisti. Kao da je malo što jeres nameću kao pravoslavlje, oni idu i u nacionalno konvertitstvo Srba Crnogoraca u Montenegrine.

Milovi fašistički potezi su kontraproduktivni i izazivaju revolt i otpor, ali kada jezuiti krenu polako i podlo, onda postaje rizično. Već dva puta su ekumenisti u sveštenstvu istakli Montenegro ,,kokoške,, u litijama u Podgorici. Prvi put u četvrtak 5.mart 2020. i drugi put u svetu neđelju 8.marta 2020. To neće biti ni zadnji put, biće još pokušaja. Jer zlo nema namjeru da stane. Ovo drugo nametanje antisrbske i antiljudske ,,kokoške,, je očigledno bilo ritualno na ,,Dan žena,, svjetstki antihrišćanski praznik , gdje je MNE ,,kokoška,, postavljena zajedno sa čuvenim Krstaš barjakom Boška Jugovića i trobojkom Kraljevine Crne Gore. Zar je moguće da nema nikog među 100 000 Srba u Podgorici ko bi reagovao? Kako može taj fašistički simbol Milovine Montenegro da ne smeta narodu koji je izašao baš da protestvuje protiv tog zla?! Zašto niko ne priđe onima koji nose to zlokobno znamenje i ne udalji ih sa srbskih litija!? Ukoliko se ,,kokoška,, ne ukloni ispašće da se narod montenegrisao. Ovo je čak šizofreno. Kao da idete u protest protiv Hitlerovog režim  pod zastavom sa kukastim krstom.

Ekumenistima je sve to malo, jer kada pogledate fotografiju sa molebana u Podgorici, vide se dva mala djeteta, anđela srbska, sa ikonama u rukama, ispred simbola režima protiv koga su i one izašle, a u pozadini sveg, veliku Amfilohijevu sliku kao transparent. Baš hrišćanski, onako pravoslavno. Podli ekumenisti . Sve je jasno.

U PAMET SE BRAĆO CRNOGORCI!

Autor: Igor Vojinović

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!