Србија и србске земље

Урушавање литија у Црној Гори

Трећи мјесец трају масовне литије србског народа у Црној Гори против Миловог режима, узроковане МНЕ законом о отимању имовине СПЦ. Три мјесец масовно Црногорци протествују у литија. Милов режим нема рјешење, они су одавно у нокауту , али ту су зато екуменистички свештеници. Лажни хришћани и лажни пастири који су узурпирали свештеничка мјеста у СПЦ. Зато их и подржавају свејеретици римски папа и други паписти. Као да је мало што јерес намећу као православље, они иду и у национално конвертитство Срба Црногораца у Монтенегрине.

Милови фашистички потези су контрапродуктивни и изазивају револт и отпор, али када језуити крену полако и подло, онда постаје ризично. Већ два пута су екуменисти у свештенству истакли Монтенегро ,,кокошке,, у литијама у Подгорици. Први пут у четвртак 5.март 2020. и други пут у свету неђељу 8.марта 2020. То неће бити ни задњи пут, биће још покушаја. Јер зло нема намјеру да стане. Ово друго наметање антисрбске и антиљудске ,,кокошке,, је очигледно било ритуално на ,,Дан жена,, свјетстки антихришћански празник , гдје је МНЕ ,,кокошка,, постављена заједно са чувеним Крсташ барјаком Бошка Југовића и тробојком Краљевине Црне Горе. Зар је могуће да нема никог међу 100 000 Срба у Подгорици ко би реаговао? Како може тај фашистички симбол Миловине Монтенегро да не смета народу који је изашао баш да протествује против тог зла?! Зашто нико не приђе онима који носе то злокобно знамење и не удаљи их са србских литија!? Уколико се ,,кокошка,, не уклони испашће да се народ монтенегрисао. Ово је чак шизофрено. Као да идете у протест против Хитлеровог режим  под заставом са кукастим крстом.

Екуменистима је све то мало, јер када погледате фотографију са молебана у Подгорици, виде се два мала дјетета, анђела србска, са иконама у рукама, испред симбола режима против кога су и оне изашле, а у позадини свег, велику Амфилохијеву слику као транспарент. Баш хришћански, онако православно. Подли екуменисти . Све је јасно.

У ПАМЕТ СЕ БРАЋО ЦРНОГОРЦИ!

Аутор: Игор Војиновић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!