Свет

Упозорење свима, ово морате знати: Тајно писмо чешког лекара о азилантима!

Чешки лекар отвореним је писмом проговорила о стравичним искуствима из клинике у Минхену која прима мигранте из целог света…

“Полиција чува клинике, болнице и амбуланте јер ти су људи јако непредвидиви“, открила је. Невероватно је шта чешки лекари морају да раде у немачким клиникама, наставља, и додаје како су муслимански и афрички имигранти застрашујуће тешки људи с којима није лако радити.

Ова чешка докторка после рада с мигрантима упутила је вапај за пензијом јер, како каже, стање се не може издржати. У писмо које је у скраћеном облику прочитано на чешкој телевизији, жена коју су назвали ‘звиждач из имигрантске кризе’ упозорила је на стравичан хаос у болницама.

Многи мигранти у Европу уз АИДС и сифилис са собом носе хрпу егзотичних болести с којима ми не знамо радити. Ми не знамо лечити те болести, упозорава. “Јуче смо имали састанак овде у минхенској болници јер ситуација је напросто неодржива. Многи муслимани напросто одбијају лечење ако их лече жене, а ми жене одбијамо ићи тим животињама, посебно онима из Африке. Однос између радника и миграната јако се погоршава, а однедавно мигранти по болницама ходају у пратњи полиције са псима па вам је онда јасно о чему се ради.

Многи мигранти имају сиду, сифилис и многе егзотичне болести које ми никад нисмо видели у Европи, а ако случајно добију лек на рецепт који морају платити, ту долази до слома, туче, вике, насиља поготово ако је реч о лековима за децу. Они оставе дете у амбуланти и само кажу: ‘Овде се деца лече бесплатно’, и ако им се не да лек они су спремни убити. Зато полиција уз болнице и азиле сада надзире и велике болнице.

О овоме је забрањено говорити и писати, али ти људи су животиње. Тренутно, број незапослених у Немачкој је 2,2 милиона. Сада ће незапослених бити најмање 3,2 милиона. А већина тих људи су потпуно неспособни. Неки од њих немају никакво образовање. Њихове жене уопште не раде. Процењујем да је једна од десет жена трудна. Стотине хиљада њих донели су са собом децу и дојенчад, многи су јако мршави изгладнели.

Ако се ово стање настави, враћам се кући па макар морала у присилну пензију. Не би ту радила више ни за двоструку плату. Јако су неугодни према женама. Чак је и наш водитељ смене рекао да му је страшно тужно видети спремачицу која годинама ради у тој болници за 800 евра месечно и да сада мора пролазити поред младића који на њу насрћу, сексуално је узнемиравају, говоре јој; све или ништа, а ако одбије, онда постају агресивни све до доласка полиције.

До сада је болничко особље некако успело да избегне заразу или силовање, али то је због присуства великог броја полиције у близини Рајне. Не желим ни замислити шта би се догодило да их нема. А што се заразе тиче, питање је дана када ће се зараза проширити по Европи.

Пре неколико недеља мигранти су ножевима напали лекаре у болници у близини Рајне, о томе сви ћуте. Наиме, дете старо 8 месеци вукли су 3 месеца кроз пола Европе. Дете је нажалост умрло успркос томе што је добило медицинску негу у једној од најбољих дечјих болница у Немачкој. Они су тада изболи лекара и две сестре. Лекар је оперисан, а две сестре су на интензивној нези, не зна се хоће ли преживети. Нико за тај злочин није кажњен. Сви су пуштени у име културалних разлика?!

Локалним медијима забрањено је писати о оваквим инцидентима који су свакодневни. Они свој заражени урин сифилисом или АИДСОМ бацају сестрама у главу и никоме ништа зато. Нико није процесуиран, ухапшен. Шта би се догодило да је обрнуто? Да неко насмрт избоде мигранта, да заражени урин бацамо по људима? Ако ништа друго, били би изведени пред лице правде, а мигрантима се ништа не догађа. Они смеју све и убијати и клати и нико им не жели ништа. Нико им не говори да је то погрешно.

Ви не разумете да су ти људи испрани, да уопште нису хумани и да не прихватају ништа осим закона Алаха или Мухамеда, а они су, по њиховом тумачењу, страшни, нељудски…Замислите само да на послу морате бити окружени полицијом и полицијским псима стално од страха за властити живот па ће вам бити јасније о каквим људима је ту реч.

Само, нејасно је зашто се њима све допушта, то ме упућује на то да неко други има мало већи план од онога који ми можемо замислити”, рекла је шокирана докторка која од почетка ове кризе ради с мигрантима и која сада жели свим силама побећи од страха за властити живот, с којим се, како каже коцка, сваки дан.

Извор: bktvnews.com