Мишљења

Упозорења на зло које нам долази од бездушних материјалиста, следбеника Сатане

Осврт на чланак „Елиминација душе медицином“

Пре неколико дана са Фејсбука пренети чланак приписан учењу антропозофа Рудолфа Штајнера, под називом „Елиминација душе медицином“, подстакао ме је да дам своје виђење. С обзиром да су у чланку малим изменама промењена тумачења и изнете неистине, после увода, покушаћу да објасним о чему се ради, а уједно и да се осврнем на вакцине као својеврстан „жиг звери“.

У овом времену пропагандног рата сведоци смо разних дезинформација, и чак отворених лажи. Преко друштвених мрежа лажи се шире и временом постају истина (опробани Гебелсов метод). Пропагандом преко медија обликује се и мења свест људи, нажалост у негативном смеру, на лоше, ради манипулација.

Зато су притисцима и санкцијама одавно изложени многи јавно експонирани поштени и слободомислећи људи. На удару је дуго и слобода мишљења и изражавање ставова различитих од званично пропагираних преко медија.

Све време су на удару и научници који раде на тајним пројектима и можда желе да говоре и о застрашујућим истраживањима која се врше у свету. Читањем чланка професора Зорана Милошевића из 2019. под називом „Убиства научника у свету“ долазимо до податка да је 74 научника (инжењера и доктора медицинских наука) који су радили на НАСА пројектима, страдало. Ове смрти се углавном објашњавају „несрећним“ случајем или „самоубиством“,  иако се за неке случајеве то уопште не може рећи. А осталих страдалих научника у свету има далеко више.  Линк: https://www.pecat.co.rs/2019/09/ubistva-naucnika-u-svetu/

И у Русији је било случајева мистериозних смрти, или налажења научника далеко од објекта рада и истраживања, али са избрисаним памћењем.

Годинама је на удару непоколебљивих, крутих, материјалиста и хришћанство, посебно православље. На удару су и филозофски правци који говоре о моралу, смислу живота, нужности међусобне љубави и очувања слободе, те о повезаности људи са космичком свешћу и Богом.

О континуитету са Трећим Рајхом и деловању Четвртог Рајха у свету одавно говори, а и књигу је написао, публициста Милан Видојевић. Да ли се сада случајно на удару нашао и антропозоф Рудолф Штајнер (1861 -1925) који је за живота био сметња нацистичком окултном друштву „Тула“. Или је и то последица деловања нацистичких следбеника Четвртог Рајха?

Зато се вратимо чланку „Елиминација душе медицином“ да би указали на фалсификате. Болдиран је текст чланка, а са италик у њему су моје измене ради тумачења.

Елиминација душе медицином

уторак, 08. 03. 2022.  https://borbazaistinu.rs/eliminacija-duse-medicinom/

Пре 100 година Рудолф Штајнер је написао:

„У будућности ће материјалисти (уместо написаног: ћемо) елиминисати душу са медицином. Под изговором здравља, људско биће ће бити третирано вакцином, по могућству одмах по рођењу, како не би развило мисао о постојању душе и духа.Тај задатак уклањања душе човечанству биће поверен материјалистичким докторима.

Уместо исказаног упозорења на зло које нам долази од бездушних материјалиста, следбеника Сатане, описаног пре скоро 2000 година у Откривењу јеванђелисте Јована Богослова и жигу звери на који и Рудолф Штајнер указује, њему се, заменом и игром речи, приписује да је заговорник и заступник наступајућег зла!

Читаоце подсећам да су са п(л)андемијом Ковид-19 пуштени  у оптицај корона вируси САРС- КОВ-2 са, у биолошким лабораторијама, додатим секвенцама маларије ради изазивања упалних процеса са смањењем функције еритроцита (мањак кисеоника, згрушавање крви истварање тромбова) и фаталним последицама. Додате су и секвенце нуклеотида усавршеног ХИВ-а са блокадом не само малих Т и већих цитотоксичних Т лимфоцита, већ и блокадом малих Б лимфоцита. На тај начин, услед смањеног броја лимфоцита, смањује се ћелијски и хуморални имуни одговор што за последицу има активирање и бујање свих присутних патогена у организму (бактерија, вируса и паразита).

Сведоци смо завере на глобалном, светском нивоу. Ради извођења психолошких и генетских експеримената, контроле и поробљавања људи, као и ради зараде, „вакцинисано“ је неколико милијарди људи (око 10 милијарди датих инјекција). Зато су у старту (за обичан народ) одбачени и забрањеии ефикасни лекови против пуштеног вируса: антималаријски хлорокинин и антивирусни и антипаразитни ивермекти, са доказаним учинком за ивермектин посебно у многољудној Индији. Такође, уместо да се радило на јачању, ширењем панике преко медија и изазивањем стреса, као и наметнутим социјалним дистанцама, плански се радило на нарушавању личног и колективног имунитета људи.

За више информација о стању у свету изазваном п(л)андемијом и улози вакцина и вакцинације, може се погледати  чланак из децембра 2020. Линк https://www.glas-javnosti.rs/vesti/kovid-19/kovid-19-jasne-nejasnoce-modernina-i-fajzerova-vakcina-nisu-vakcine-to-je-obmana-8066

Присилном вакцинацијом и/или уцењивачким Ковид мерама укида се слобода избора. Све вакцине имају преко 90% графен оксида којим може да се врши касније праћење и контрола људи, циљано изазивање болести, али и директна физичка елиминација, поготово применом 5Г технологија. Ево и доказима добро поткрепљеног чланка: https://borbazaistinu.rs/ubistvene-grafen-vakcine-protiv-kovida-neka-dokazi-govore-sami-za-sebe/

Ово је прилика да се постхумно захвалимо и узбуњивачу и поштеном научнику, др хемије Андреасу Ноаку који је указао на структуру и присусво графен- оксида у вакцинама. Др. Ноак је у својем докторату обрадио поступак претварања графен-оксида у графен-хидроксид, а што се дешава и у нашем телу. Ови стабилни, неразградиви нано-жилети секу и уништавају срце, мозак и кардиоваскуларни систем. Пошто упркос упозорења није ћутао, после последњег, доказима поткрепљеног обраћања, изненада је умро. Вероватно је убијен јаким снопом усмереног 5Г енергетског таласа.

На делу је уништавање суверенитета националних држава. Припрема се, под плаштом спречавања будућих пандемија, Уговор за пренос ингеренција на СЗО иза које стоје светска влада у сенци, фармацеутске компаније и крупан капитал оличен у експонираном Бил Гејтсу, Клаусу Швабу и осталим „хуманистима“.

У складу са планираним поробљавањем од стране светске владе у сенци преко извршиоца СЗО, у наш Правилник о спречавању заразних болести додати су нови чланови. На тај начин се кроз законске мере најављује могућност примене фашистичких метода изолације од Ковида-19 (а и других заразних болести), већ испробаних и примењиваних у Кини, Аустралији и Канади. Линк https://srbin.info/drustvo/vucic-aminovao-kovid-logore-u-srbiji-policija-ce-odvoditi-zarazene/

За време ове п(л)андемије од Ковида-19 (и да ли само од њега?), напустило нас је пуно драгих и храбрих људи. Међу последњима је часни француски нобеловац Лук (Лик) Монтање који је међу првима крајем марта 2020. наговестио да је Ковид-19 вештачка творевина. Пред Парламентом Луксембурга је 12. јануара 2022. говорио и сведочио о већој штети у односу на корист од вакцинације дугорочно неиспитаним експерименталним вакцинама са коришћењем РНК и ДНК технологија. Јер све три вакцине[5] Фајзер, Модерна и Астра-Зенека садрже секвенцу утврђену коришћењем биоинформатичких технологија као секвенцу која се може трансформисати у прион. Због тога постоји велики ризик по здравље људи. http://borbazaveru.info/content/view/15562/1/  Нажалост, убрзо после тога, да ли и због тога, у 89. години живота, часни Лук Монтање је преминуо. https://www.danas.rs/svet/preminuo-luk-montanjer-nobelovac-koji-je-oktrio-virus-hiv/

Ево још једног линка новијег чланка са чињеницама о последицама убризгавања неиспитаних вакцина и мРНК генске терапије примењене у њима: https://srbin.info/svet/naucnik-mit-a-mrna-vakcine-su-gore-od-same-bolesti-tek-ce-biti-problema/

А сада пређимо  на анализу  другог пасуса  чланка.

„Данас су људи вакцинисани против ових и оних болести, а у будућности деца ће бити вакцинисана са супстанцом која је произведена тачно са намером да људе заобиђе „лудило“ духовног живота. Модерни човек ће бити изузетно паметан, али неће развити космичку свест исавест (у чланку – свест), и то је истински циљ неких материјалистичких кругова.“

Човек се разликује од животиња јер му је од Бога дата свест, и не може да буде изузетно паметан уколико је не развија. Зато сам написао да се ради о космичкој свести. Сврха „вакцина“ као жига звери  је да делују на прекидање духовне (спиритуалне) везе људи са Богом (творцем) и свемиром. Пошто се у човеку насилно прекине развој више божанске свести са моралним принцима, и љубави, и космичке свести о општој хармонији, законима природе и силама свемира, настаје пад душе која је окренута једино оном што може да види и делом схвати, а то је само земаљски материјални свет. Такав човек окренут себи, са себичним егом, постаје роб земаљских нагона и страсти, и слуга Сатане, јер без космичке свести нема ни развијену вољу за чињење добра, не разликује добро од зла, па нема ни развијену савест. Из наведеног произилази да не може да буде ни изузетно паметан.

Одојчад и мала деца у свету и код нас се већ преко 30 година вакцинишу ММР вакцинама. Вакцине садрже нано честице алуминијума и живе ради заобилажења баријера и директно делују на ендрокрини систем главе. Познато је да су код деце до четврте године раздвојене лева и десна хемисфера мозга. Додавањем алуминијума и живе у вакцинама изазива се претерана нервна напетост и хиперактивност деце, па се убрзано, вештачким путем, стварају везе између леве и десне хемисфере. На тај начин се стварају надарени, паметни људи, али без емоција, без узвишених моралних принципа и без могућности да воле. Ствара се и индукована  ЛГТБ популација јер су хемисфере одговорне за развијање полног идентитета, а који се на овај начин, путем вакцинације, онемогућава. Паралелно се иде на разбијање породице, одузимање деце из надлежности родитеља, и експериментисање са снижавањем граница и мењањем пола чак и код четворогодишње деце.

Као последица наведених експеримената са применом ММР вакцина код одојчади и мале деце ради добијања (производње) надарене (али емоционално хендикепиране) деце, као колатерална штета јавља се и велики пораст аутистичне деце! Линк https://srbin.info/svet/studija-pokazala-velike-naslage-aluminijuma-u-mozgu-autisticne-dece-video/

Ради даљег поробљавања, посредством медија испипавао се и пулс струке, часних лекара који држе до Хипократове заклетве, те јавног мњења, да се (као у Израелу и појединим земљама Запада) и код нас зарад бриге за старије, али и нашу децу, одобри и започне убризгавање неиспитаних, штетних „вакцина“ против Ковида-19 и деци узраста од 6 до 16 година!        

Сведоци смо да у страху од заражавања и смрти (и да ли само због тога?) вакцинацију против Ковида-19 не пропагирају само уцењене владе држава већ и хришћанске цркве. С тим у вези, занимљив је став Ватикана који је формулисала Конгрегација за веру, а потврдио папа римски Франциско (Фрања) у децембру 2020: „Уколико не постоји алтернативна могућност примене ’етички беспрекорних’ вакцина, морално је прихватљива употреба вакцина против ковида 19 у чијем развоју и производњи су коришћене ћелије које потичу од абортираног плода“.  Касније је папа Фрања јавно благосиљао „проналазак“ вакцина и позивао свештенство и народ на вакцинацију.

И Руска Православна црква тера људе на вакцинацију и примање жига звери. Начелник Одељења за спољне црквене везе Руске Православне цркве, митрополит Иларион (Алфејев) изјавио је 5. јула 2021. да су они који одбијају да се вакцинишу потенцијалне убице: „Ја се и сада стално суочавам са ситуацијама када људи долазе к свештенику да би се покајали зато што нису вакцинисали себе и своје ближње и што су мимо своје воље били узрок смрти других људи. Долазе и говоре: ’Како сада да живим са тим?’ А мени је тешко чак и да кажем како сада с тиме живети. Цео живот се треба молити за опроштај учињеног греха.“ Видети линк https://patmos.rs/2021/08/23/pasija-po-vakcini-i-vakcinaciji/

 Зато је битан глас разума, знања, љубави и познања истинског архиереја Христова цркве, у овом случају епископа Пoрфирија,  о слободи избора. https://borbazaistinu.rs/iguman-soloveckog-manastira-episkop-porfirije-o-opasnostima-vakcinacije/

Овакви ставови су се логично прелили и на ставове у нашој СПЦ, мада, колико ми је познато, није било јавних притисака и агитовања за обавезну вакцинацију. Одлуке су препуштане владикама и архимандритима манастира.

Али вратимо се осврту на објављени чланак.

Са таквим вакцинама може се постићи да се астрално(у чланку –етерично) тело ослободи од физичког. Једном када је астрално (у чланку – етерично) тело одвојено, веза између свемира и етеричног тела ће постати изузетно нестабилна, човек постаје аутомат, зато што физичко тело човека на земљи мора бити подупрето духовном вољом. Стога вакцина постаје попут анималистичке силе, човек се више не може ослободити наметнутог материјалистичког осећаја. Постаје материјалан по конструкцији и више се не може дићи у духовно.“

Аутор: Рудолф Штајнер (1861 – 1925)

Извор: Фејсбук

У кратком делу „Мост између универзалне спиритуалности и физичке конституције човека“ Рудолф Штајнер говори о организму човека који се састоји од чврстих састојака, флуидног, аериформног и топлотног организма. Сходно томе поседује физичко тело које проучавају материјалисти, али и етерично и астрално тело, као и его (у другим учењима – ментално тело).

Зато је почетак наведеног цитата из чланка тотална бесмислица. Етерично тело је нераскидиво повезано са физичким. У треницима опасним по живот као и пред смрт, одваја се од физичког тела и лебди изван њега. Када се потпуно одвоји настаје смрт физичког тела, мада се и у року од четири дана душа са астралним и етеричним телом може да врати у физичко тело. У Јеванђеља по Јовану (11, 37-45) наведен је пример када је Господ Исус Христос, после обраћања Богу Оцу, васкрсао Лазара, Маријиног брата.

Пре преко сто година Рудолф Штајнер је говорио о вези човека као микрокосмоса са космосом. Говорио је и о етеричном телу које је повезано са телесним течностима у физичком телу. А наука је тек прошле године дошла до открића осамдесетог, највећег органа – интерстицијума који обухвата све органе и у коме је ускладиштена око петина телесне течности организма. Линк: https://www.blic.rs/slobodno-vreme/kako-je-moguce-da-ga-naucnici-nisu-ranije-videli-otkriven-novi-organ-u ljudskomtelu/qt0mnpn?utm_source=blic_naslovna_sidebar&utm_medium=sidebar_slobodno_vreme

Познато је да вода и течности памте и да одговарају на наше емоционално стање. И да смо стално под утицајем гравитације Месеца. И та сазнања се сада могу користити за добробит људи, али још лакше за наношење још већег зла бржим индуковањем болести!

Рудолф Штајнер је пророчки говорио и о непрестаном рађању и умирању ћелија организма, што је сада познато. Говорио је о астралном телу, о оностраним световима, и вероватно је да је овладао астралном пројекцијом. И много тога би се могло написати о његовом пророчком раду.

Пре краја морам рећи да ме је јако погодила (да ли природна?) смрт руског научника Пјотра Гарјајева новембра 2020. Јер он је са својом лингвистичко-таласном терапијом био трн у оку свим заговорницима Великог ресета. Био је велики противник неконтролисане примене 5Г технологија. А регенерацијом енергетског спектра ДНК најавио је лечење практично свих болести.

Био је изразити противник примене микроталасних пећи јер је 3Г фреквенција од 2,3-2,6 ГХц фреквенција резонантног осциловања молекула воде. На фреквенцијама од 23-26  ГХц губила се енергетска информација молекула воде и зато је примена Харпа изразито опасна не само за људе, већ и за климу на Земљи. Установио је да је фреквенција структуре астралног тела .око 40 Гига херца, и да се по физичкој смрти астрално тело задржава у „поднебесју“ 40 дана. Много је знао, био је сметња владарима из сенке, и по мом мишљењу, могуће је да није умро природном смрћу, већ да је насилно  уклоњен.

          *  *  *

Примена  мРНК и ДНК технологија је опасан преседан који мења геном људи. На путу смо примања жига звери са  следећим последичним масовно програмираним болестима и  пандемијама  које ће служити за даље спровођење терора; уз укидање од Бога дате слободе, и стварање људи робота и робова.

У ту сврху се пропагира и трансхуманизам са уградњом имплатаната и чипова у људско тело ради прикупљања информација и контроле људи. А убризгавање графен-оксида ињекцијама је подлога за ту сврху. Све то је на линији агенде великог ресета. Зато ме погађа да је мимо воље народа потписан  уговор по коме ће људи Клауса Шваба радити у Влади Србије, јер је прихватањем одредаба Уговора Србија постала део такозване Четврте индустријске револуције. https://nultatacka.rs/ovo-nije-dobro-evo-sta-je-klaus-svab-spremio-za-srbiju-a-vlast-potpisala/

На делу је и Агенда 2030 припремљена и усвојена у УН још 2006. године. Агенда о одрживом развоју (читај смањењу популације) и храни у скорој будућности. https://borbazaistinu.rs/satanisticki-program-snabdevanja-hranom-vec-je-na-pragu/

Више није само теорија завере већ и чињеница да владари из сенке желе да поробе човечанство и смање га на „златну милијарду“ или чак још мање. Зато желе да људе одвоје од Бога, спрече раст духовног бића, и тиме људе трајно претворе у аутомате, у послушне роботе које могу да елиминишу у било ком тренутку! Да задрже планету само за себе и остану на њој као господари (као изразити паразити).

А људима је од Бога дарована слобода, и створени су као слика Божија са клицом духа. Са основним задатком да верују у добро, да чине добро, да воле људе и сву Божију творевину. Да схвате да су створени за вечност, да постану светлосна бића, да буду виши од звезда и милошћу Божијом, као синови Божији, да служе и помажу Богу у очувању хармоније у створеном свемиру.

П.С: Нафта је „крв“ Земље. Питам се да ли се све ово догађа са Божјим допуштењем да би се човечанство пробудило, збацило материјалистиче окове и приморало да, ради спаса планете, подигне свеукупну свест, прекине са ратовима, и напусти коришћење фосилних горива преласком на хладну фузију водоника?

Аутор: Слободан Бојковић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!