Русија и руске земље

Уместо да је сахране, остала жива и родила великог човека

Владимир Владимирович Путин

Током Другог светског рата, један војник је добио дозволу да се врати кући. Чим је стигао на путу у близини своје куће угледао је паркирани војни камион, натоварен лешевима, и схватио да је непријатељ бомбардовао његов град. Камион је превозио десетине лешева и спремао се да их превезе у масовну гробницу.

Војник је стао испред наслаганих лешева да их последњи пут погледа и приметио да ципела на женској нози личи на ципелу коју је претходно купио својој жени. Пожурио је својој кући да провери где му је жена, али се брзо вратио до камиона да провери леш и пронашао своју жену! После шока који је војник претрпео, није желео да му жена буде сахрањена у масовној гробници, па је тражио да је извуку из камиона како би је он сахранио.

Приликом пребацивања установљено је да и даље споро и отежано дише, па је превезена у болницу где јој је указана неопходна прва помоћ и повратили је у живот. Неколико година након инцидента и завршетка рата, његова супруга, која је требало да буде жива закопана, затруднела је и родила дечака по имену Владимир Путин. Он је актуелни председник Русије.

Извор: Фејсбук

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!