Мишљења

Украјинизација Србије преко Viktorie Nuland и AV-a

Међу бројним састанцима које је АV одржао у Њујорку, сусрет “нашег“ председника с Viktoria-ом Nuland, је морао згрозити сваког нашег родољуба. Ова жена је позната по томе да је директно диктирала састав украјинске владе америчком амбасадору у Кијеву 2014. године – њене наредбе, преношене од Оbama-e, су издиктиране преко телефона и цео свет је могао у хакираном разговору да види како амери постављају нацисте и криминалце на власт у туђој земљи. Под насловом “ Украјина : Кабинет ужаса Viktorie Nukand “, француски медији пишу већ 2014. године да амери спремају оружани сукоб против Русије  — https://solidariteetprogres.fr/actualites-001/ukraine-le-cabinet-des-horreurs-de-victoria.html :                 

“Састав украјинске „прелазне владе“ одражава сценарио који је поставила помоћница државног секретара Viktoria Nuland, у свом сада чувеном телефонском разговору са америчким амбасадором у Кијеву, у име председника Оbame. Заиста, он је прогласио да „Јатс“ (Арсениј Јацењук) треба да буде на власти, за разлику од „Клича“ (Витали Кличко), и да неонацисти Свободе (Слободе) и Правог Сектора (Десни сектор) – крилни терористи Евромајданa – такође имаjy своје место у власти.

У овом тренутку, бивши шеф националне банке Јацењук води кабинет ужаса састављен од стране присталица бруталне штедње, који ће учинити све да испуне услове ЕU, MMF-а и Сједињених Држава. Уједињени у замену за помоћ, а на другој страни екстремиста који желе да очисте Украјину од одређених етничких група или језичких мањина, рехабилитују сараднике из нацистичке ере попут Степана Бандере и изазову оружани сукоб са Русијом.“ 

Исти часопис оптужује Nuland и да саботира мировне договоре из Минска који су требали да заштите руско становништво од константног  бомбардовања “ сопствене “ владе —  https://solidariteetprogres.fr/nuland-neonazis-ukraine-minsk.html

Википедија на француском пише о њој следеће — https://fr.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland : 

“Viktoria Nuland се сматра одговорном за јавни третман убиства америчког амбасадора у Либији Jey-a Christopher-a Stevens-a. Конкретно, написала је контроверзну белешку у којој саветује да се негира организована терористичка акција.

Viktoria Nuland је направила каријеру у Стејт департменту. Она је шеф кабинета демократе Strova Talbota— заменикa државног секретара државног секретара Madlein Albright између 1993. и 1996. године, тада заменик директора министарства за бивши Совјетски Савез. Била је стални амбасадор при NАТО-у између 2000. и 2003., затим саветник за спољну политику републиканског потпредседника Dick-a Cheney-a од 2003. до 2005. Била је и специјални изасланик Hillary Clinton за Оружане снаге Сједињених Држава са седиштем у Европи од фебруара до јуна 2010. затим портпарол државног секретара Сједињених Држава од јула 2010. до августа 2013. и коначно помоћник државног секретара за Европу и Евроазију од септембра 2013. до јануара 2017. године. Она је одговорна за Украјину за Стејт департмент од 2014. Она преговара о гаранцијама зајма Украјини и испоруци војне помоћи украјинској војсци (значи, већ тада је бомбардовала, индиректно, руски народ на истоку Украјине). Уз државног секретара John Kery-a и секретара одбране Eshton-a Carter-a, сматра се једним од главних присталица испоруке оружја Украјини.

4. фебруара 2014. на Јутјубу је постављен снимак телефонског разговора од 28. јануара 2014. између Viktorie Nuland и Jefrey-a Prta, америчког амбасадора у Украјини. Стејт департмент и Бела кућа су сугерисали да је помоћник заменика руског премијера Дмитрија Рогозина извор цурења, што је он негирао. Пренос телефонског разговора изазвао је скандал; језик који се користио („И, знаш… Јебеш ЕУ“) био је посебно шокантан. Немачка канцеларка Angela Merkel, као и председник Савета Herman van Rompey осудили су ове примедбе, које сматрају неприхватљивим. Штавише, током овог разговора са америчким амбасадором она говори о протагонистима кризе, и формирању следеће украјинске владе, у којој би SAD имале реч; имена Арсенија Јацениука, означеног под псеудонимом „Јатс“, и Виталија Кличка, која су се појавила неколико пута у дискусији. Јацењук је постао премијер Украјине 27. фебруара 2014. године.

Она је 3. маја 2021. године постала подсекретарка за политичка питања у администрацији председника Jo-a Biden-a, чиме је постала „број 3″ америчке дипломатије.“

Осим ових невероватних скандала која је остављала на сваком смрдљивом кораку иза себе, ова жена је, пред Сенатом SAD -а признала, јавно, “да 26 биолошких лабараторија оперирају на тлу Украјине“:

https://mronline.org/2022/03/17/victoria-nuland-ukraine-has-biological-research-facilities-worried-russia-may-seize-them/

Каријера ове криминалкe најбоље говори ко је она!  А о томе, нећете наћи ни реч на срБском језику, па се нелегитимни председник Србије буса с састанком с овом каријеристкињом која му по моралу и одговора. 

С обзиром на функције које је обављала у својој мафијашкој каријери, можемо да закључимо, да нам се кува неки украјински сценарио, где ће АV играти улогу истих оних нациста које су амери подржавали у Украјини и који су осам година бомбардовали сопствени народ чак му и забрањујући употребу сопственог језика. Као што је Зеленски дошао на власт користећи телевизију, глумећи на руском језику русофила, тако и АV глуми неког србофила док му дела говоре насупрот глуме – као и у случају Зеленског. 

Док је недељама кукао по Србији да не може да иде у Јасеновац, AV је у Њујорку рекао да је Јасеновац “место где су убијани Јевреји, Роми, а и Срби“. Србе је ту ставио на треће место, онако узгред… како су му ватикански педерски језуити наредили ! Иако су у Јасеновцу највише страдали Срби, АV се јавно побринуо да у Њујорку, изјави поштовање искључиво према јеврејским жртвама на нашим просторима. Ми смо, према његовим речима, чак, могли бити и узети за нацисте, јер Западњаци не могу да праве финесе у овим информацијама. Њима се морало све натанане објаснити. После толико ратова и толико страдања, странци НЕ ЗНАЈУ НИ КО ЈЕ КО НА БАЛКАНУ А МЕДИЈИ, ПОЛИТИЧАРИ КАО А И ЈЕЗУИТИ ЧИНЕ СВЕ ДА ТО ТАКО И ОСТАНЕ. Ми смо АV-y очигледно задња рупа на свирали, баш као што су то Руси, своји на своме у Укранији, Зеленском. Tony Blair који нас је бомбардовао а кого је АV узео за саветника, Bil Clinton коме је тапшао раме и дао паре за педофилску организацију америчких сотона, Schmidt који не дâ Србима у БиХ да живе… су људи које он уважава као поданички играч.

Viktoria Nuland је задужена за овакве издајничке, подмукле, дволичне типове који не знају ни за веру ни за образ. Она купyje ове беднике. Њен сусрет с АV-ом најављује ту катастрофу коју “председник“ Србије непрестано понавља – долазе тешка времена!

Једини спас од украјинског сценарија Нуландове – јесте хитно скидање АV-a с власти! Цела скупштина која је изабрана без учествовања Срба с Косова јесте нелегална, такође. И њу поништити.

Имaмо ми правника који знају закон – НЕК ИЗАЂУ НАПРЕД И КАЖУ ШТА СЕ РАДИТИ МОРА!

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531. у рујну 24-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!