Србија и србске земље

Укидање динара на КиМ је договорено са АV-ем

Фото: EPA-EFE/Kiyoshi Ota

Ко је слушао и разумео Kurti-а на задњој седници Савета безбедности УН-а, чуо је, да је још прошле године у Бриселу договорено са АV-ем, да се укине динар на КиМ-и.

Кurti је даље додао, да укидање динара чини и део Охридског договора и да је он само одрадио „оно што је између њих договорено, иако није потписано“.

Велеиздаја је очигледна. Ниједне режимске новине, ниједан журналиста, ниједне алтернативне медије нису смогле храбрости да кажу Истину. Напротив, неке хвалоспеве о „историјском говору председника“ у New York-y  могу већ данима да се читају.

Ни једна реч о изосталој потражњи да се испоштује Резолуција 1244. Било каква потражња није изречена. Тако, седница нема никакве консеквенце. Нема помоћи Србима на КиМ, јер нема ко да их представља.

Не вреди бацати камење на Куртиа. Не вреди тражити помоћ од срБске владе која је сама пристала на укидање употребе сопствене валуте на сопственој територији. Она се није ни сетила да тражи поштовање суверенитета над својом територијом. Зашто би било ко други поштовао нешто што сами не чинимо?

Евидентно је да АV није добио од никог овлашћење за овакве преговоре. С обзиром да је радио против-уставно изван компетенција председника државе – проблем је код нас, у нашем мафијашком правном систему који ћути на велеиздајничке акте. Само гласање, без учествовања једног дела територије, је нелегално. Председник је тако, нелегалан, као и сви одборници. Скупштина је нелегална.

Проблем је и у свим оним здравственим радницима, специјалистима за менталне проблеме, који и даље ћуте, уместо да ухвате опасног нарцисту са  борделаин сметњом и затворе га иза психијатријског кључа.

Видели смо да се мафијаши без образа и морала не скидају изборима са владе.

„Нека борба буде непрестана“,

Др мед Јасмина Вучић Пеев,

у срБској 7532.-ој години, у љутом 12-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!