Srbija i srbske zemlje

U Velikom Gradištu Nemci grade hotel visoke kategorije za gej populaciju

Turističko naselje Beli Bagrem na Srebrnom jezeru u Opštini Veliko Gradište, prema Planu detaljne regulacije u okviru turističke ponude uskoro bi moglo da dobije nove hotele, vikendice, sportske i manje ugostiteljske objekte namenjene samo za gej populaciju.

Kako su čelnici opštine Veliko Gradište ranije u više navrata najavili da je dobijena primamljiva ponuda od investitora iz Nemačke koji je izrazio zainteresovanost za ulaganje u izgradnju hotela visoke kategorije u modernom stilu sa svim pratećim sadržajima.

Ovaj hotel bi se nalazio na Srebrnom jezeru sa druge strane brane, tačnije na takozvanom Dunavskom špicu u blizini marine. Vrednost ove investicije je procenjena na 10 miliona evra, a kako saznajemo, ovaj hotel bio bi namenjen isključivo gej populaciji iz celog sveta.

Ovaj potez lokalnih čelnika da se na Srebrnom jezeru širom otvore vrata i za LGBT populaciju, turističkim poslenicima u ovoj Opštini uliva nadu da bi zaiteresovanost posetilaca bila još veća, budući da je poslednjih godina Srebrno jezero posetilo između 600 i 700 hiljada turista, dok, samo tokom prošle godine zabeleženo je oko 130.000 noćenja.

Izvor: tpknews.com

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!