Србија и србске земље

У Великом Градишту Немци граде хотел високе категорије за геј популацију

Туристичко насеље Бели Багрем на Сребрном језеру у Општини Велико Градиште, према Плану детаљне регулације у оквиру туристичке понуде ускоро би могло да добије нове хотеле, викендице, спортске и мање угоститељске објекте намењене само за геј популацију.

Како су челници општине Велико Градиште раније у више наврата најавили да је добијена примамљива понуда од инвеститора из Немачке који је изразио заинтересованост за улагање у изградњу хотела високе категорије у модерном стилу са свим пратећим садржајима.

Овај хотел би се налазио на Сребрном језеру са друге стране бране, тачније на такозваном Дунавском шпицу у близини марине. Вредност ове инвестиције је процењена на 10 милиона евра, а како сазнајемо, овај хотел био би намењен искључиво геј популацији из целог света.

Овај потез локалних челника да се на Сребрном језеру широм отворе врата и за ЛГБТ популацију, туристичким посленицима у овој Општини улива наду да би заитересованост посетилаца била још већа, будући да је последњих година Сребрно језеро посетило између 600 и 700 хиљада туриста, док, само током прошле године забележено је око 130.000 ноћења.

Извор: tpknews.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!