Породица и школа

У уџбенику из Биологија за 8. разред нашу децу уче да буду хомосексуалци

ШТА СА УЏБЕНИЦИМА ИЗ БИОЛОГИЈЕ ЗА 8. РАЗРЕД: Нашу децу уче да буду хомосексуалци!

Генерација која школске следеће године креће у 8.разред прва је генерација која ће похађати часове биологије по новом програму. Ових дана постали су доступни јавности нови уџбеници биологије за 8.разред. Ови уџбеници шокирали су огроман број људи који су их прелистали.
Наиме, у овим уџбеницима објављена је лекција „Полни и родни идентитет“, која ће ђаке научити следеће:
ПОЛНИ ИДЕНТИТЕТ:
– особе мушког пола
– особе женског пола
– међуполне особе;
РОДНИ ИДЕНТИТЕТ:
– особе мушког рода
– особе женског рода
– трансродне особе
– родно неутралне особе
Детаљно можете погледати на пратећим фотографијама садржај у књигама два наведена издавача, а слично је и код осталих.
Овде доступан садржај најгрубља је увреда и грубо наметање једног туђег погледа на свет србском Православном живљу. Под видом позива на толеранцију, србској деци намеће се учење које се најгрубље коси са Православљем које исповеда највећи део србског народа, без да ико пита те Србе шта они мисле, и без да ико води рачуна о њиховим правима – верским, родитељским, било каквим. Једини утисак који се овде може стећи је: да, дискриминација постоји, дискриминација према Србима и њиховој вери. ПРАВОСЛАВНИ СРБСКИ РОДИТЕЉ МОРА ДА УСТАНЕ И ПИТА: КО ВАСПИТАВА МОЈЕ ДЕТЕ И ДА ЛИ МОЈЕ ДЕТЕ И ЈА ИМАМО ПРАВО ДА БУДЕМО СРБИ И ПРАВОСЛАВЦИ, АКО ТО ЖЕЛИМО, ИЛИ СУ ТА ПРАВА РЕЗЕРВИСАНА САМО ЗА ОДРЕЂЕНЕ???

ФОТОГРАФИЈЕ ЛЕКЦИЈА СВЕ ГОВОРЕ

ИСТО И КОД ДРУГОГ ИЗДАВАЧА

Аутор: Ивана Стојановић

Извор: https://balkanskageopolitika.com/2021/03/10/sta-sa-udzbenicima-iz-biologije-za-8-razred-nasu-decu-uce-da-budu-homoseksualci/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!