Свет

У току пузећи процес селективне депопулације

Зашто је у демократији потребно депопулацију средње класе уместо оних који су стварали проблем, елита на врху?

И заиста, рекао је цд. неоаристократске елите „и нас су много зарадиле“ потрошњом хиперпопулације коју данас треба угасити… Заправо, нема сумње да је у току пузећи процес селективне депопулације, прочитајте чињенице и рећи ћете нам!

По нашем мишљењу, најновији резултати су сензационални: на пример Урсула вон дер Леyен, која у Европском парламенту искрено каже да зелена агенда ЕУ у ствари прати план депопулације Римског клуба „Границе раста“, тј. корелација између пренасељености и економске стагнације (…).

Надаље, додајемо, такођер са импресивном корелацијом између вишка државног дуга и вишка старијег становништва, у прилог фабијанским, односно нацистичким тезама госпође Урсуле.

С друге стране, верујемо да је пресудна Урсулина породична веза блиска нацистичким вредностима, с де факто Гаулеитер претком нацистичке Украјине, као и прецима америчким робовима, што је чињеница добро илустрована у Foreign Policy-u пре неколико година.

У ствари, нацизам је имао предност што је истакнуо кључни концепт за одређену елиту „живота који није достојан да се живи “, који је изашао на видело, чекајући план Ацтион Т-4; стога бити елиминисан због превеликих трошкова за нацистичко-хегелијанску супер државу тог времена.

Данас смо поново у њему, у миленијумском вирусу нацизма, његовом презимену, пошто су познати јеврејски пријатељи имали далековидност да нас нејевреје ставе на траг.

Међутим, узнемирујућа ствар није толико што је лудило Kовида послужило и служи – укључујући и пропаганду – да се максималном броју западних људи убризга серум са, да кажемо селективним, краткорочним последицама.

У ствари, они који су знали како да користе свој мозак, анализирајући историју, виде и трагични случај талидомида ( савршено преклапајући, чак и у њемачкој генези [и заиста чисто нацисти, види Отто Амброс], нажалост ћете видети у одложеним ефектима мРНА серум, ед ) , избегао је попут куге ову једину хипотетичку вакцину, будући да је у стварности генски третман с недекларираним последицама које су више него непознате, рекао бих (…).

Па онда има таквих и много субјеката невакцинисаних, свесних, десетине милиона, данас спремних да се троше па сматрају неправдом, разумем.

Неправда, дозволите ми, није толика сама депопулација. Колико и одлука одозго према доље да одумиру припадници средње класе, уместо којих је намерно створила пренасељена катастрофа.

У ствари, велике наднационалне елите на врху власти марљиво су стварале катастрофу током деценија; али подједнако ужива у својој потрошњи, тј. растућој популацији, зарађујући много новца. А сада би и саме веома богате елите, које су постале изузетно моћне захваљујући конзумацији вулгарног, желеле да се спасу гашењем остатка становништва.

Извини, не враћај се.

Јасно је да је у овој дијаболичној рачуници традиционална Црква представљала проблем. Тако се разумје разлог дефенестрације Бенедикта XVI, у корист субјекта који се многим традиционалним хришћанима чини ближим атеизму (…).

Нема се много више за додати, осим да је друштвена конфронтација пред нама, као што WEF сугерише, горе: колико дуго се изненадне смрти могу класификовати као случајне? Колико дуго пре него што се људи стварно разљуте и почну озбиљно протестовати? До данас су остала питања без одговора.

Могу само да коментаришем, на дну овог кратког размишљања, да сам у несумњиво време обавештен о томе шта чекају масонске вође, у релативно кратком времену. Да, јер чак и у масонерији постоје пукотине. На пример, масонска тајна је сада такођер нешто више од Пулцинелине тајне с обзиром да је од 2024-25. познато – по њима, по масонима одређеног калибра – да ће бити објављена најава доласка ванземаљаца.

Да, многи масони су уверени у то, крај приче коју многи доживљавају је међу нама, неко је то чак јавно објавио. Чак сам и мене је изненадила оваква интерпретација.

Међутим, ставио сам траг који сам почео да истражујем, уз науку за подршку, познавајући само ову методу. И у ствари, чини се да је доказ стигао, прије неколико година, из часописа Astrophysical JOURNAL, часописа апсолутног нивоа: Универзитет у Аризони, његово особље, у ствари потврђује врло вероватан долазак егзопланета у наредних неколико година унутар соларног система , заснованог на генијалним прорачунима о Кајперовом појасу (…).

Чињеница да је овај амерички универзитет такође исти онај који ће управљати највећом светском астрономском опсерваторијом ГМТ, која се гради у Чилеу, само потврђује најневероватније тезе о очекиваним научним открићима за неколико година.

Такође зато што се у овој забаченој области на јужној хемисфери граде најмање три велике опсерваторије одакле би ова планета, чини се, морала да стигне (подручје које су у прошлости „потукли“ само Немци, у пракси, можда не случајно случају, немачко присуство тамо ): ГМТ, један европски и један који финансирају уобичајени миленијумски милијардери у стилу Била Гејтса.

У међувремену, јасно је да свет јури ка још једном Ресетовању, овога пута узрокованом лажном депопулацијом, не нужно ратовима с истим циљем.

*****

Остаје питање из наслова: јесу ли хипотезе погрешне с обзиром на наш демократски свет?

Свет који можда / умјесто тога остаје чврсто неофеудални у својим покретачима? Где они који су на врху морају увијек да командују, чак и ако немају ништа боље у својој компетенцији/способности/генијалности – заиста…. – од оних који су испод, данас у случају да се депопулација?

Добро питање.

У случају, питам се да ли ће неки ванземаљци за које превише мисли да би се требали „најавити“ у наредним годинама бити задовољни послом који су обавили, међу ЦД-овима. земаљски, преузима право да буде глава врсте. Па чак и замена Бога, односно самих ванземаљаца, рекао бих…

И, запитајмо се, шта ако било који долазећи ванземаљци нису задовољни својим послом, локалном елитом? И заиста, њихове земаљске ароганције… Рекао бих да је ствар облика (главе).

У међувремену, између једне и друге луцубрације, уживајмо у хиљаду лажи које медији користе да негирају депопулацију у току, погледајте хекатомбу изненадних смрти. Сад нека врста трагичне комедије.

МД

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: https://www-mittdolcino-com.translate.goog/2023/05/18/perche-in-democrazia-bisogna-depopolare-la-classe-media-al-posto-di-chi-ha-creato-il-problema-le-elites-al-vertice/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=bs&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!