Црква

У сусрет избора патријарха СПЦ: Екуменисти у СПЦ су започели и довршавају издају КиМ

„Јер не познајући правде Божије и гледајући да своју правду утврде не покоравају се правди Божијој“ (Рим.10-3)

Последњих неколико година србске историје карактерише раније небивало јединство колонијалне евроунијатске управе и екумениста, који издадоше и продадоше веру, народ и државу. Као последица њиховог злочиначког савеза, народ је смућен, подељен, склон шизофренији и без свести о злу које нам прети уништењем.        

Најбољи пример шизофреније која влада у народу србском представља однос према екуменистима у СПЦ, који су најпре издали Господа, а сада су спремни на све остале видове издаје. Уместо да осуђује издајничкe поступкe екумениста, који су и довели до тешког стања на КиМ, већина на то заборавља и прихвата њихову патриотску глуму као истинску борбу против издаје. Зар се заборавилo да је отворена издаја КиМ почела протеривањем владика Артемија од стране екумениста, колонијалне евроунијатске управе и шиптара по налогу Вашингтона, Брисела и Ватикана? Међусобна оптуживања екумениста и Александра Вучића само је представе за наивне. Врана, врани не вади очи!

Од доласка на власт Вучић има подршку Иринеја Гавриловића и осталих екумениста. То је дошло до изражаја када је такозвани патријарх 2013. године позвао Србе на шиптарске изборе и тако започео издајнички процес признавање терористичке творевине “Косово“. Користио је сваку прилику да похвали и отворено подржи Вучића, па чак и онда када не сме да ћути и прихвати нешто што је против учења Цркве. На Видовдан, за председника владе изабрана је лезбејка Хрватица Ана Брнбарић, а синод СПЦ уместо да осуди такво понижења, без имало стида пружио јој је подршку. Нема сврхе даље набрајати, довољно је само поменути изјаву Иринеја Гавриловића, да је сам Бог послао Вучића и да се Вучић бори лавовски за КиМ. Зар још неко после свега може да верује “патријарху“, који каже да је екумениста и пацифиста,  да се истински бори за КиМ?

Издајнички двојац Сава Јањић – Теодосије Шибалић, све што је чинио и што чини у интересу је шиптарских терориста, односно отимања КиМ. Они одржавају интезивне контакте са ОВК убицама, који су скинули униформе и постали политичари. Сава и његови дечанци међу првима су узели шиптарска документа и угостили су велики број шиптарских терориста и светских зликоваца. Теодосије, духовни оцеубица, који је преотео епархију законитом владици Артемију, пре Дачића и Вучића пружио је руку зликовцу Тачију. Сава и Теодосије су успешно припремили терен да се насилно протера владика Артемије, а затим су по незаконитом преузимању Епархије рашко-призренске, разбили јединство Срба на КиМ. По доласку Вучића на власт, наведени двојац дао му је несебичну помоћ да окрене Србе против Срба, док шиптари стоје по страни и чекају да се сами уништимо.

Да су заиста искрени Иринеј, Атанасије, Порфирије, Теодосије и остали екуменисти у СПЦ, који се данас представљају као борци против издаје КиМ, прво би се покајали за екуменизам и поново постали Православци, затим би се покајали за своје безакоње према блаженопочившем владици Артемију, поставили би његовог наследника владику Ксенофонта на Епархију рашко-призренску и онда би анатемисали Вучића, лезбејку и све остале које раде против Господа, народа србског и државе Србије, односно издају КиМ. Све друго је обмана да се оправда оно што се не сме правдати, а то је издаја Бога и Рода.

Ово је више него довољно добронамерним Србима, а ви сви који и даље верујете екуменистима, слушате их и дајете им подршку или сте заиста наивни, да не употребим неку ружнију реч, или сте једноставно неискрени! Та наивност и и неискреност су нас и довели да будемо обични робови у колонији званој Србија!

Верујем у Бога и Србство и надам се да међу нама има још довољно Срба који су достојни својих часних предака, као што су били Карађорђе Петровић, Дража Михаиловић… , да волимо своју отаџбину као што су је они волели, и да смо спремни да је по њиховом примеру бранимо. Све друго су лажи и обмане! У борбу Србине, за слободу, против издајника екумениста и евроунијата! Нема повлачења, нема предаје! Пред нама је коначни избор, слобода или нестанак.

Учинимо што до нас стоји, остало ће дати Господ!

Раб Божији  Горан Живковић

Напомена: Овај чланак је први пут објављен 2018. године, а сада су извршене само мање измене због актуелности.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!