Србија и србске земље

У Шапцу СНС батинаши тукли голоруки народ уз подршку полиције

Мирни протести народа широм окупиране Србије, поводом доношења Закона о референдуму и Закона о експропријацији, као и већ месецима горуће теме од јавног значаја, доласка Рио Тинта, претворени су у обрачун СНС батинаша са голоруким народом. У СНС батинаше спадају како хулигани са капуљачама, тако и они који носе униформу на којој пише полиција (част ретким појединцима) или жандармерија.

Миран народни протест

Народ је своје незадовољство хтео да покаже блокирајући Србију на сат времена, од 14 до 15 часова. То је требало да представља упозорење евроунијатској колонијалној управи на челу са Вучићем, да је криминал и безакоње превршило сваку меру и да ће народ да брани Уставни поредак ове земље.

Тим поводом дешавање на шабачком Новом мосту представља праву слику данашње Србије, која је  претворена у окупирану територију којом управљају криминалци уз помоћ полиције. По најави, у 14 часова се окупило око 300 грађана са великим бројем деце и уз помоћ три трактора блокирали су поменути мост. Полиција је стала наспрам грађана и протест је протицао у миру. У међувремену, на неколико стотина метара од места дешавања почело је окупљање СНС идолопоклоника ради одласка на СНС циркус у Новобеоградској Арени. Створила се колона великог броја аутобуса са великим бројем возила која су журили на поклоњење вођи и који нису имали намеру да испоштују протест грађана и да по његовом завршетку мирно прођу. Имају потребу да стално показују да су они битнији од већинске нормалне Србије.

Стиже багер кога народ зауставља

Десетак минута пре краја мирног протеста догађа се нешто што се виђа само у Србији. На велико изненађење присутних грађана, комплет полиција која је надзирала протест се повлачи и убрзо стиже багер са СНС батинашима у виду 20 момака са капуљачама и маскама, који су у рукама држали мотке (држалице) и чији вођа је претећи махао гуменим чекићем. Након што су грађани својим телима зауставили багер, у напад крећу поменути хулигани који ударају кога стигну и где стигну. Том приликом нанели су повреде неколицини људи и једној жени, а на једном трактору су полупали ретровизор и бочно стакло. Све би било и са већим последицима, да се грађани нису померили. На срамоту Шапца и целе Србије, полицијска станица у Шапцу  налази се на пар стотина метара од места догађања, одакле су полицајци са сигурне удаљености препустили народ на иживљање СНС хулиганима.

СНС са моткама на голоруки народ

Као потврда решености овог криминалног клана да се обрачуна са народом, уследила су хапшења широм Србије оних људи за које је Вучићева полиција сматрала да су криви за спонтане протесте. Тако су  у Шапцу приведени возачи трактора. Што је изазвало протесно окупљање народа у центру града, који је тражио ослобађање ухапшених и хапшење хулигана са моста. Истовремено СНС медији својим лажима подстичу поделе и сукобе у народу, између осталог наводећи да је данашње мирне народне протесте организовала опозиција.

СНС медији превазишли су и Гебелса

Ово зло у виду евроунијатске колонијалне управе са Вучићем неће стати, ако га ми не зауставимо. Јединство у злу глобалиста и оних који управљају Србијом може се једино срушити народним  јединством  у борби за слободу. Неопходно је да престану поделе, да наше несугласице и разлике превазиђемо због општег добра. Треба нам јединство свих покрета, организација и истакнутих појединаца који искрено могу и желе да помогну стварања општенародоног фронта.  

Наша деца су свесна у ком свету живе

Зато, уместо великих прича и надахнутих текстова, уместо лажног умиривања савести, уместо тражења изговора, покажимо евроунијатској колонијалној управи и Западним колонизаторима да иако опљачкани, понижени и морално сломљени, после свих невоља које су нас задесиле, ипак у нама има довољно снаге и воље да устанемо и, уз Божију помоћ, зло победимо! Народе Србски, пређи са кукања и коментарисања на друштвеним мрежама на конкретну акцију и узми ствар у своје руке, немој дозволити да нам други уређују нашу земљу и наше животе, учинимо то сами!

“Народ има права на побуну, када се осети угрожен у виталним животним интересима.“ Србија је данас пред уништењем, а Срби пред истребљењем! Зар нам треба више разлога?

Ово зло у виду евроунијатске колонијалне управе са Вучићем на челу неће стати, ако га ми не зауставимо.

Србија се пробудила, Србија се побунила!

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!