Свет

У Америци поставили нови мамац деци и тинејџерима – Санта Клауса трансгендера

ВЕЋ СЕ ПОЈАВИЛА ОРГАНИЗАЦИЈА „ТРАНС САНТА“ ЧИЈИ ЈЕ ИНИЦИЈАТОР ГЛУМИЦА-МАНЕКЕН ИНДИА МУР

Индиа Мур

ЛГБТ активисти у Сједињеним Државама последњих дана пробијају нове `звучне зидове` у својој кампањи регрутовања у своје редове америчке деце и тинејџера.

       Санта Клауса – свог Деда Мраза – прогласили су за „Транс Санту“!

       И објавили да му је главни задатак да надахне децу да промене пол уз помоћ медицинских третмана.

        „Транс-Санта“ је већ  организација која је у офанзиви на друштвеним мрежама. Увелико објављује писма деце која себе наводно сматрају трансродним или са `небинарним родним идентитетима` која пишу писма трансродном Санта Клаусу.     

       Тој деци обезбеђују и поклоне, а неки их и директно подстичу да промене свој биолошки пол.

       Страница кампање `Транс Санта` на Инстаграму већ има преко 82 хиљаде пратилаца, а више од 900 деце и младих већ је упутило своје апеле `Транс-Санта`.

Индиа Мур

       Они који желе да им испуни „божићну жељу` – могли су да рачунају да ће их добити преко Амазонове е-трговине.

       „Транс Санта“ буквално бомбардује  поклонима децу која се жале да њихови безосећајни родитељи не прихватају њихов нови идентитет.

       Девојчицама „добротвори“ на поклон шаљу мушко доње рубље и еластичне завоје како би зауставиле раст дојки, а дечацима производе за негу косе. Све се то, наравно, дешава без дозволе родитеља који и не сумњају да њихова деца на друштвеним мрежама проналазе читаву заједницу која подржава и подстиче њихов новооткривени идентитет.

Елиот/Елен Пејџ

       Амерички медији, који су за Џоа Бајдена и демократе, позитивно су се поставили према „Транс Сантa“. И CNN. И CBC. И NBC News…

        Сви хвале организаторе „Транс Сантa“. Због „ширења празничног расположења и помоћи најугроженијима“.

       „Транс Сантa“ је измислила позната америчка глумица и манекен Индиа Мур, која се идентификује као „трансродна небинарна“ и користи родно неутралне заменице „они/они“.    

       Није позната само по својим успесима у филмској индустрији, већ и по бројним изјавама у стилу: „Ако жена има пенис, њен пенис је биолошки женски пенис“…

       Међу оснивачима „Транс Санта“ је и адвокат Америчке уније за грађанске слободе Чес Странгио, који је летос покренуо масовну кампању да се забрани објављивање књиге конзервативне ауторке Ејбигејл Шрајер „Неповратна штета: Трансродно лудило заводи наше ћерке“.

       Њена књига садржи шокантне примере како агресивна онлајн-пропаганда „трансродних вредности“ подрива психу америчких и британских тинејџерки, међу којима се последњих година број операција промене пола експоненцијално повећао.

       Мур је, иначе, протеклих година помагала црним трансродним женама, а такође је прикупила 20.000 долара за куповину хране и изнајмљивање станова за 400 ЛГБТ црнаца.

       Иницијативу „Транс-Санта“ подржава и Елиот Пејџ, раније познат као глумица Елен Пејџ. Ова бивша лезбејка сада себе сматра трансродном особом.

       Пејџа су подржали партнери у филмовима и ТВ серијама, као и холивудска звезда Шерон Стоун, која му је пожелела „сигуран животни пут испуњен љубављу и радошћу“.

       Америчка добротворна организација True Colors United процењује да ЛГБТ омладина чини 40% младих бескућника у Сједињеним Државама, иако чине само 7 укупне америчке популације младих.

       Према извештају Националног центра за трансродну равноправност (Вашингтон), чак 92% трансродних особа које су 2015. године покушале самоубиство – учиниле су то пре своје 25-те године.

       Шрајер на друштвеним мрежама малтретирају „због трансфобије“, а америчке школе уче децу да могу бити било којег пола.

       Израз „цисгендер“, којим у САД означавају људе чији се родни идентитет поклапа са биолошким полом, једини је о којем се у школама не говори.

Извор: http://fakti.org/alter-america/u-americi-postavili-novi-mamac-deci-i-tinejdzerima-santa-klausa-transgendera

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!