Природа и здравље

Трују нас преко ваздуха, воде, хране… Како се очистити од отрова?

Фото: Shutterstock

Већ дуже времена преко интернета добијамо аргументоване информације о томе како нас запрашују из ваздуха (хемтрејлс), па онда имамо дојаве о отровима које нам убацују у храну и воду, а сазнајемо да су затроване чак и ствари које свакодневно користимо. Гардероба, амбалажа разних производа, средства за хигијену и чишћење… Све је пуно отрова. Људи су пуни отрова и зато није чудо што су већина малаксали, уморни, имају главобоље, мучнине, несвестице, вртоглавице и разне друге здравствене проблеме. Све те горе описане тегобе (симптоми) су у знаци тровања организма.

На жалост, већина људи не знају о чему се ради и зато одлазе код лекара који их не лече од тровања него им дају лекове који само прикривају тегобе а на крају доводе до колапса организма и смрти. Неко је способан да поднесе тровање само кратко време а неко ко је јачи се одупире годинама, али увек се све то завршава смрћу, осим ако не откријемо како да се очистимо од тих отрова и повратимо добро здравље које нам доноси снагу и оптимизам.

Од свих отрова, људи су највише засићени алуминијумом, јер је тај метал убачен у скоро све што користимо и што нас окружује. Налази се у вакцинама и преовлађује у материји којом нас прскају сваког дана из необележених авиона — хемтрејлсима. Има га у води за пиће, поврћу, листовима чаја, у зачинима, козметичким препаратима и уз све то улази у наш организам путем алуминијумских фолија у које је умотана храна или се користе приликом печења хране. Соја садржи висок проценат алуминијума јер се соја индустријски обрађује помоћу алуминијума. Такву соју можемо наћи у скоро свим намирницама које купујемо у продавницама… Алуминијум у комбинацији са флуором из воде и пасте за зубе уништава мозак човека. Има још пуно штетних дејстава, кога занима, нека нађе на интернету.

У свету медицине алуминијум је одавно познат као токсични тешки метал који има негативан утицај на нервни систем.

Посебно угрожава његов централни део, стварајући оксидативни стрес и истовремено подлогу за развој различитих неуролошких поремећаја и дегенеративних болести.

Научно је потврђена повезаност алуминијума са настанком Алцхајмерове и Паркинсонове болести. Алцхајмерова болест доводи до уништавања неурона и веза у можданој кори а истовремено се губи мождана маса. Долази до постепеног и неповратног губитка памћења, способности говора и свести о простору и времену. Паркинсонова болест је такође прогресивне природе и карактеришу је ригор, тремор и поремећаји расположења и спавања. Код пацијената са неким од ова два обољења приметно је да је ниво алуминијума у мозгу чак неколико пута већи од нормалног. Велике количине овог тешког метала откривене су у можданим ткивима особа код којих су рано развијене Алцхајмерова или Паркинсонова болест, а који су били под утицајем истог у свом окружењу на дужи временски период. Стотине научних истраживања доказују велику штетност алуминијума. Ко не верује, нека погледа овде: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7071840/

Ипак, имамо добре вести. Постоји нешто што ефикасно избацује алуминијум из људског тела. То је силицијумска киселина. Озбиљно научно истраживање које то доказује можете погледати овде: http://vaccinepapers.org/wp-content/uploads/Silica-therapy-to-reduce-the-body-burden-of-aluminium.pdf

Још лепша вест је да лековита биљка раставић садржи огромне количине силицијумске киселине па је зато ефикасна за уклањање алуминијума из нашег организма.

Супену кашику надземног дела раставића треба прелити шољом (200мл) кључале воде, кувати 5 минута, суд поклопити и оставити да стоји 10-15 минута, а затим процедити. Пити два до три пута дневно по шољу чаја после јела.

Тако каже наш угледни Институт Јосиф Панчић — погледајте овде: https://www.mocbilja.rs/proizvod/caj-od-nadzemnog-dela-rastavica/

Што се тиче осталих отрова, тешких метала и сличних ствари, моћно средство о коме су скоро сви чули је Зеолит. Чудесна материја, али скоро нико не зна како се правилно користи! Ако се не користи по посебном протоколу, чишћење организма од тешких метала и отрова неће бити успешно!

Правила за ефикасно коришћење зеолита

Који зеолит треба купити?

Проверити шта пише на паковању. Мора да пише следеће:

1. Клиноптилолит (врста зеолита)
2. Микронизован и активиран
3. Величина честица мања од 5 микрона
4. Чистоћа најмање 90%
5. Најмање 150mEq/100g
6. Треба да има одобрење од институције

ДОЗИРАЊЕ:

На сваких 6 сати једна доза.

Једна доза је 5 грама зеолита у чаши воде (200мл). 5 равних кафених кашичица праха зеолита је 5 грама. Не мора да буде тачно 5 грама, може и мало више.

Пије се три месеца. За то време обавезно пити 3 литра воде дневно, јер зеолит избацује много воде из организма.

Извор за правилно коришћење зеолита: https://www.youtube.com/watch?v=uSp9gUzyPcc

Свако добро од Господа Исуса Христа.

Аутор: Светимир Путник

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину!