Свет

Трговина децом: Данас у свету има више робова него пре укидања ропства

Да ли је човечанство уопште напредовало за један и по век ако данас у свету има више робова него у време када је ропство било легално?

Адвокат Марк Амблар погледао је филм Звук слободе. Након тога, изнео је следеће четири истине.

[…] Не заборавимо да филм описује борбу америчког агента Тима Баларда против трговине децом. Посебно његов покушај да пронађе девојчицу коју су киднаповали колумбијски трговци људима.

По свему судећи, овај случај нипошто није усамљен јер трговина људима ствара годишњи промет од скоро 150 милијарди долара. Застрашујуће. Филм такође говори о невероватном порасту дечје порнографије од 5000% током прошле године, што делимично објашњава и растућу потражњу за децом на црном тржишту.

Ова криминална активност показује најбржи раст у свету, надмашивши чак и илегалну трговину оружјем. Очекује се да ће ускоро престићи трговину дрогом. Дете ће тада бити најпродаванија роба на свету.

Једна реченица у филму ме је посебно погодила: данас има више робова него што их је било пре укидања ропства. Дакле, сав напредак који смо остварили за век и по…

Чињеница да мејнстрим медији и даље ћуте о овом филму, иако је постигао огроман успех, апсолутно је срамотна. Чак бих рекао и да је сумњива. Емитовање филма у Француској још увек није заказано. Питам се зашто. Замера му се да је превише „конзервативан“ и превише „хришћански“ (како смо уопште дошли до тога?). Али то вероватно није прави разлог. Поготово што је филм далеко од субверзивног или денунцијативног. Ниједан званичник није директно на мети, нити је филм политички некоректан.

Осим можда ако не направимо везу са афером Епстајн и свим оним демократама који су путовали његовим Лолита експресом.

Осим можда ако не направимо везу са садржајима откривеним у лаптопу сина председника Бајдена.

Осим ако можда не направимо везу с миграционом политиком Беле куће, која већ две године уклања контроле на јужној граници земље и отвара врата за пролазак свих људи.

Завршићу подсећањем да је прошлог маја актуелна америчка администрација најавила да ће укинути ДНК тестове који се спроводе на хиљадама мале деце која свакодневно прелазе границу, како би се потврдило родитељство. Ова мера предострожности уведена је током мандата Доналда Трампа. Одлука је тим више изненађујућа с обзиром на извештаје да је скоро сваки трећи одрасли илегални имигрант осумњичен да је довео децу која нису његова. Живимо у невероватним временима…

Аутор: Мишел Јанва

Извор:ИФН

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!