Породица и школа

Транс идеологија се промовише четворогодишњој деци у вртићима

Родитељи у Халу исписали су своју четворогодишњу ћерку из предшколске установе након што су открили да се тамошњи ђаци подучавају из књиге под називом „Дедин понос“, која приказује мушкарце у кожној СМ одећи и транс мушкарца са ожиљцима од „операције уклањања дојки“.

Вил и Марија Тејлор из Хала, у Источном Јоркширу, били су ужаснути када су на страницама дечије књиге уочили „две слике мушкараца који су делимично голи у кожној СМ одећи“.

На једној слици су приказани транс мушкарци са ожиљцима од „операције“ промене пола, што је изазвало бесну реакцију родитеља који тврде да подстиче модификације тела прерано.

„Операција уклањања дојки“, што, ако ради трансмушкарцу, значи да се ткиво дојке вади и груди се обликују како би се нагласили грудни мишићи.

“Grandad’s Pride” је креација аутора и илустратора Харија Вудгејта, који је освојио награде за дечије књиге – који користи заменице они/њих.

Када се пар обратио Genesis Pre School у ​​Халу са својом забринутошћу због отворено сексуализованих слика, били су шокирани када је школа одбила да се извини због коришћења књиге.

Књига, која је за децу од четири године и старије, говори о Мили који је лето провела у дединој колиби поред мора.

Када се Мили једног дана игра на тавану, она открива стару дедину заставу поноса. Када деда објасни Мили шта је Прајд, он и Мили планирају марш поноса у селу.

BookTrust, који промовише дечје књиге, већ је упозорио родитеље: „Илустрације у Grandad’s Pride-у укључују реалистичне приказе како би могао да изгледа марш поноса, укључујући особу обучену у кожну одећу за одрасле и неке слике које су културолошки осетљиве“.

„Родитељи и старатељи треба да прочитају књигу пре него што је поделе“.

Пар прихвата да је члан особља проверио са Маријом да ли се слаже са садржајем. Али у почетку није приметила слике.

Једна слика приказује два мушкарца у фетиш опреми како се љубе током марша поноса, док други марш држи знак на коме пише „Све што ти треба је љубав“.

Када их је други родитељ упозорио, пар се пожалио вртићу, очекујући извињење. Када је особље бранило слике, пар је одлучио да испише своју четворогодишњу ћерку.

Вил је рекао: „Идентификовали смо две слике мушкараца који су делимично голи у кожној опреми. Један има кожни комад који му је чврсто обликован око међуножја заједно са подвезицама које се спуштају низ бутине“.

„Такође има огрлицу за псе око врата и чизме до колена. Обојица имају различите кожне каишеве око тела и шиљке“.

„Главна и најнепосреднија забринутост је да су деца била изложена најмање двема сексуалним или еротским сликама мушкарца неприкладне за узраст у ономе што се једино разумно може описати као ‘фетиш/БДСМ’.

„Када смо отишли ​​у вртић да изразимо забринутост у вези са књигом, да будем искрен, очекивали смо да се особље одмах извини и то би био крај ствари. Али они су почели да бране слике“.

„Тврдили су да деца неће разумети или перципирати еротске или сексуалне слике. Особље је тврдило да слика само приказује „облачење“ и да је дете не би сматрало еротском јер немају појма шта је „еротика“.

Особље је негирало да су слике еротске, рекавши пару: „То је само ваше мишљење“.

Тејлор је наставио: „То није било оправдање у нашим очима. Расправа са нама око прикладности ових сексуалних слика брзо је нарушила поверење које смо имали према тиму вртића. У овој фази сам био забринут и извео сам нашу ћерку из вртића“.

Вил тврди да недостатак разумевања детета није оправдање за излагање деце сексуализованим сликама.

Рекао је: „Изгледа да они који имају одговорност за заштиту заснивају своје одлуке на томе шта је безбедно и прикладно на основу тога да ли ће дете препознати ризик за оно што то јесте“.

„Да будемо јасни, ‘перцепција’ детета није арбитар о томе шта је примерено узрасту или безбедно, без обзира на њихов ниво разумевања“.

Вил каже да су он и Марија означени као „фанатици“ јер су заузели свој став. Додао је: „Особље је осећало да сам фанатичан, а ја то нисам“.

Извор: Србин.инфо – TheDailySceptic

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!