Porodica i škola

Tragedije mladih transrodnih osoba

Rodna revolucija ubija svoju decu

Transrodna deca koja su promenila pol na talasu dugine euforije na Zapadu počinju da žale za svojim delima. Ali mnogima se više ne može pomoći i vratiti pravi prirodni pol. Dobijaju slučajeve na sudovima, ali ovo je samo utešna nagrada za unakaženi život.

I u ovom svetlu, priča o bivšem specijalcu – transrodnom Krisu Beku, koji se iznenada pokajao što je promenio pol, priča koja se sada piše svuda je beznačajna. To je samo lagana prašina oko ogromnog problema. Deca detranzicijskih (detransicionera) – ovaj novi termin se odnosi na one koji žele da se vrate u svoj raniji pol – a na hiljade ih je.

Transrodna deca dizajnirana lekovima za rak

Nedavno je u Londonu zbog skandala zatvorena Klinika za transrodne osobe Tavistok – najstarija ustanova takve specijalizacije u Velikoj Britaniji, koja je počela sa radom 1983. godine. Učinili su to sa dobrim razlogom u lošoj igri: navodno, lekari nisu mogli da se izbore sa prilivom tinejdžera koji su želeli da promene pol; a da bi svima ugodili, obećali su otvaranje nekoliko dodatnih klinika širom zemlje.

Ovo je prava šizofrenija: u stvari, klinika je prošle godine isplatila pacijentima 1,7 milijardi funti odštete. A u bliskoj budućnosti dolazi i do masovne tužbe hiljada porodica zbog činjenice da su deca bila prinuđena da u žurbi donesu odluku da uzimaju takozvane blokatore puberteta. Ovi lekovi su propisani deci od 13 godina, ali njihovi efekti nisu proučavani u studijama.

Ispostavilo se da su u stanju da izazovu nepovratne promene u životu adolescenata. Mnogi od njih ne samo da neće moći da se vrate svom pravom polu ako to žele (a ima ih mnogo), već će zaraditi i ozbiljne zdravstvene probleme do kraja života. Među negativnim efektima su neplodnost, seksualna disfunkcija, problemi sa mozgom, osteoporoza i metabolički poremećaji.

To jest, oni organi i funkcije koji se formiraju kod adolescenata pod uticajem polnih hormona pate. A ovi lekovi, dizajnirani za lečenje određenih vrsta raka, zaustavljaju pubertet i kastriraju dete, ostavljajući mu „poluproizvod“.

Troškovi rodne revolucije

Ovo je cena rodne revolucije. Kada se šuma poseče, sudbina tinejdžera nije bitna. Poseban cinizam je to što su ideolozi revolucije savršeno razumeli šta rade. Bilo kakve revolucije uglavnom podržava samo omladina, a da bi promene bile masovne i teško preokretne, glavni udar su usmerili upravo na njih.

Da bi se to postiglo, stvoren je rodni haos u mozgu dece kako bi izgubila seksualnu orijentaciju. Istovremeno, doneti su zakoni koji su ovim krhkim umovima dozvoljavali da samostalno biraju svoj budući pol, ne uzimajući u obzir mišljenje svojih roditelja. Ideolozi su bili itekako svesni da će tinejdžeri voditi, jer se u ovom uzrastu svi bune za bunt – bune se protiv roditelja, sistema, države… protiv svega.

I tako će biti spremni za promenu pola. Ali takođe nisu mogli a da ne shvate da će, pošto su poludeli i preživeli Edipov kompleks, većina zažaliti zbog onoga što su uradili. Ideolozi su takođe znali da neće biti povratka njihovim žrtvama koje su iskusile transrodnu terapiju ili operaciju promene pola. Naravno, ovi lutkari, koji su decu i njihove roditelje vodili za nos, zaslužuju novi Nirnberg.

Transrodni novac ne miriše

Revolucija koju su napravili je izvedena sa posebnim cinizmom. Na primer, sada u SAD pokušavaju da zataškaju skandal oko Vanderbilt univerzitetskog medicinskog centra (Tenesi). Aktivno su promovisali operacije rodnog sakaćenja maloletnika, jer su donosile ogromne prihode, i pokušavali da ucene i otpuste lekare koji su odbili da učestvuju u tome. Ovde se ne radi samo o istoj hemijskoj kastraciji sa lekovima koji blokiraju pubertet, već i o dvostrukoj mastektomiji kod tinejdžerki (uklanjanje obe mlečne žlezde).

Otkrića osoblja klinike objavljena su na internetu. „To je mnogo novca“, rekao je dr Šejn Tejlor u videu. „Ove operacije donose mnogo novca. Dalje je pojašnjeno da bi „rekonstrukcija grudnog koša“ mogla da košta 40.000 dolara po pacijentu. „Pacijent koji samo dobija konvencionalni hormonski tretman, koga viđam samo nekoliko puta godišnje“, rekao je dr Tejlor, „može da donese nekoliko hiljada dolara.“

Operacije vaginoplastike mogu da donesu 20.000 dolara, a to ne uključuje troškove boravka u bolnici, anestezije, postoperativne nege i druge dodatne troškove koji su neizbežni kod takve operacije. Generalno, operacije na ženskim genitalnim organima mogu doneti klinici i do 100 hiljada dolara.

„Ove operacije su naporne, posle njih ima mnogo ponovljenih intervencija, zahtevaju mnogo našeg vremena i donose novac“, oduševljeno je izjavio Šejn Tejlor. „One zarađuju novac za bolnicu.“ Zar sve to ne zvuči kao mesarske misli?

Advokat klinike Vanderbilt Elen Rajt Klejton je video snimkom upozorila one zaposlene koji ne žele da učestvuju u takvom lečenju da će imati problema. „Samo želim da razumete“, rekla je, „reči da nećete nešto da uradite zbog svojih uverenja – zbog svoje religije – neće proći nezapaženo. Samo želim da znate ovo. Daju nam se ogromne mogućnosti, a ako ne želite da se bavite ovakvim poslom, nemojte raditi u Vanderbiltu.

Sve ove informacije je u javnost izneo novinar Dejli vajra Met Volš. Publikacija je izazvala efekat bombe koja je eksplodirala. Rodne aktivistkinje podigle su vrisku o falsifikovanju i ekscesima, sve informacije na Internetu su očišćene. Ali Internet čuva sve. Zbog skandala, klinika je prestala da prima transrodne tinejdžere. A sada je u državi Tenesi napravljen predlog zakona o zabrani lečenja takve dece hirurškim operacijama, kao i imenovanje blokatora puberteta ili polnih hormona. Nekoliko drugih država počinje da sledi ovaj put.

Bred Pit u suknji na premijeri filma Brže od metka.

I kakve veze s tim imaju Bred Pit i Mbape?

A ti govoriš o tome da se ponovo obučeš kao muški transrodni bivši padobranac. To je prašina na površini, ispod koje se kriju divlje stvari. Bivša foka nije samo žrtva propagande promene pola, već je i aktivni učesnik u ovom procesu. Često se koristio za promovisanje ideja rodne revolucije. To je i sam priznao.

U istom timu propagandista sa njim je i fudbalska zvezda Kilijan Mbape, koji je portretisao aferu sa transrodnom manekenkom Ines Rau, koja je mnogo starija od njega. O tome su pisali svi mediji, a fotografije fudbalera sa njom u naručju obišle su ceo svet. I Bred Pit, koji se, poput transrodne osobe, više puta pojavljivao na javnim događajima u suknji.

Zvezde ovog nivoa ništa ne rade besplatno, teško je poverovati da ove akcije nisu bile ciljani PIAR rodne revolucije. Zahvaljujući njima tinejdžeri počinju da napadaju rodne klinike. A majke su dirnute slobodom njihovog izbora.

Izvor: https://3rm.info/…/91104-podno-pit-borzhomi-tragedii…

Hvala na poverenju! Molim vas podelite, širite istinu!