Породица и школа

Трагедије младих трансродних особа

Родна револуција убија своју децу

Трансродна деца која су променила пол на таласу дугине еуфорије на Западу почињу да жале за својим делима. Али многима се више не може помоћи и вратити прави природни пол. Добијају случајеве на судовима, али ово је само утешна награда за унакажени живот.

И у овом светлу, прича о бившем специјалцу – трансродном Крису Беку, који се изненада покајао што је променио пол, прича која се сада пише свуда је безначајна. То је само лагана прашина око огромног проблема. Деца детранзицијских (детрансиционера) – овај нови термин се односи на оне који желе да се врате у свој ранији пол – а на хиљаде их је.

Трансродна деца дизајнирана лековима за рак

Недавно је у Лондону због скандала затворена Клиника за трансродне особе Тависток – најстарија установа такве специјализације у Великој Британији, која је почела са радом 1983. године. Учинили су то са добрим разлогом у лошој игри: наводно, лекари нису могли да се изборе са приливом тинејџера који су желели да промене пол; а да би свима угодили, обећали су отварање неколико додатних клиника широм земље.

Ово је права шизофренија: у ствари, клиника је прошле године исплатила пацијентима 1,7 милијарди фунти одштете. А у блиској будућности долази и до масовне тужбе хиљада породица због чињенице да су деца била принуђена да у журби донесу одлуку да узимају такозване блокаторе пубертета. Ови лекови су прописани деци од 13 година, али њихови ефекти нису проучавани у студијама.

Испоставило се да су у стању да изазову неповратне промене у животу адолесцената. Многи од њих не само да неће моћи да се врате свом правом полу ако то желе (а има их много), већ ће зарадити и озбиљне здравствене проблеме до краја живота. Међу негативним ефектима су неплодност, сексуална дисфункција, проблеми са мозгом, остеопороза и метаболички поремећаји.

То јест, они органи и функције који се формирају код адолесцената под утицајем полних хормона пате. А ови лекови, дизајнирани за лечење одређених врста рака, заустављају пубертет и кастрирају дете, остављајући му „полупроизвод“.

Трошкови родне револуције

Ово је цена родне револуције. Када се шума посече, судбина тинејџера није битна. Посебан цинизам је то што су идеолози револуције савршено разумели шта раде. Било какве револуције углавном подржава само омладина, а да би промене биле масовне и тешко преокретне, главни удар су усмерили управо на њих.

Да би се то постигло, створен је родни хаос у мозгу деце како би изгубила сексуалну оријентацију. Истовремено, донети су закони који су овим крхким умовима дозвољавали да самостално бирају свој будући пол, не узимајући у обзир мишљење својих родитеља. Идеолози су били итекако свесни да ће тинејџери водити, јер се у овом узрасту сви буне за бунт – буне се против родитеља, система, државе… против свега.

И тако ће бити спремни за промену пола. Али такође нису могли а да не схвате да ће, пошто су полудели и преживели Едипов комплекс, већина зажалити због онога што су урадили. Идеолози су такође знали да неће бити повратка њиховим жртвама које су искусиле трансродну терапију или операцију промене пола. Наравно, ови луткари, који су децу и њихове родитеље водили за нос, заслужују нови Нирнберг.

Трансродни новац не мирише

Револуција коју су направили је изведена са посебним цинизмом. На пример, сада у САД покушавају да заташкају скандал око Вандербилт универзитетског медицинског центра (Тенеси). Активно су промовисали операције родног сакаћења малолетника, јер су доносиле огромне приходе, и покушавали да уцене и отпусте лекаре који су одбили да учествују у томе. Овде се не ради само о истој хемијској кастрацији са лековима који блокирају пубертет, већ и о двострукој мастектомији код тинејџерки (уклањање обе млечне жлезде).

Открића особља клинике објављена су на интернету. „То је много новца“, рекао је др Шејн Тејлор у видеу. „Ове операције доносе много новца. Даље је појашњено да би „реконструкција грудног коша“ могла да кошта 40.000 долара по пацијенту. „Пацијент који само добија конвенционални хормонски третман, кога виђам само неколико пута годишње“, рекао је др Тејлор, „може да донесе неколико хиљада долара.“

Операције вагинопластике могу да донесу 20.000 долара, а то не укључује трошкове боравка у болници, анестезије, постоперативне неге и друге додатне трошкове који су неизбежни код такве операције. Генерално, операције на женским гениталним органима могу донети клиници и до 100 хиљада долара.

„Ове операције су напорне, после њих има много поновљених интервенција, захтевају много нашег времена и доносе новац“, одушевљено је изјавио Шејн Тејлор. „Оне зарађују новац за болницу.“ Зар све то не звучи као месарске мисли?

Адвокат клинике Вандербилт Елен Рајт Клејтон је видео снимком упозорила оне запослене који не желе да учествују у таквом лечењу да ће имати проблема. „Само желим да разумете“, рекла је, „речи да нећете нешто да урадите због својих уверења – због своје религије – неће проћи незапажено. Само желим да знате ово. Дају нам се огромне могућности, а ако не желите да се бавите оваквим послом, немојте радити у Вандербилту.

Све ове информације је у јавност изнео новинар Дејли вајра Мет Волш. Публикација је изазвала ефекат бомбе која је експлодирала. Родне активисткиње подигле су вриску о фалсификовању и ексцесима, све информације на Интернету су очишћене. Али Интернет чува све. Због скандала, клиника је престала да прима трансродне тинејџере. А сада је у држави Тенеси направљен предлог закона о забрани лечења такве деце хируршким операцијама, као и именовање блокатора пубертета или полних хормона. Неколико других држава почиње да следи овај пут.

Бред Пит у сукњи на премијери филма Брже од метка.

И какве везе с тим имају Бред Пит и Мбапе?

А ти говориш о томе да се поново обучеш као мушки трансродни бивши падобранац. То је прашина на површини, испод које се крију дивље ствари. Бивша фока није само жртва пропаганде промене пола, већ је и активни учесник у овом процесу. Често се користио за промовисање идеја родне револуције. То је и сам признао.

У истом тиму пропагандиста са њим је и фудбалска звезда Килијан Мбапе, који је портретисао аферу са трансродном манекенком Инес Рау, која је много старија од њега. О томе су писали сви медији, а фотографије фудбалера са њом у наручју обишле су цео свет. И Бред Пит, који се, попут трансродне особе, више пута појављивао на јавним догађајима у сукњи.

Звезде овог нивоа ништа не раде бесплатно, тешко је поверовати да ове акције нису биле циљани ПИАР родне револуције. Захваљујући њима тинејџери почињу да нападају родне клинике. А мајке су дирнуте слободом њиховог избора.

Извор: https://3rm.info/…/91104-podno-pit-borzhomi-tragedii…

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину!