Русија и руске земље

Трагедија Словена у Украјини о којој се ћути: Деца на распродаји!

Када власт у држави освоје припадници мањине, по правилу прогоне и уништавају већину. За овако нешто је савршен пример Украјина. Украјина је настала је 1991. године, одвајањем Украјинске Социјалистичке републике од Совјетског Савеза. Већина становника били су Руси (Словени), али после више насилних украјинизација, уништавања економије, тј. сталне економске кризе и незапослености, обојених револуција, посебно оне из 2014. када су власт у земљи преузели ционисти, те рата на Истоку земље, Словени су обезглављени и престављају масу без елите. Од осамостаљења није извршен попис становништва, али статистичари тврде да је 1991. године имала око 52 милиона људи, а сада мање од 40. Расељавање (или протеровање Словена из Украјине је само један аспект), сада се отривају нове зле намере власти ове државе.

Владајућа партија «Слуге народа» (председника Зеленског) желе да у паралменту (Врховној Ради – где већину контролишее Сорош) усвоје закон о распродају украјинске земље (како би је купиле западне компаније и богати појединци), али и закон којим се леглаизује (рас)прадаја деце (видети https://www.fondsk.ru/news/2020/02/15/ukrainskie-podrostki-na-rasprodazhu-50135.html).

Ово је очигледно при и површном читању предлога закона «О изменама у неким законодавним актима Украјине у реализацији права малолетника у сфери здравствене заштите». Наводно малолетници немају право да сами бирају лекара, методе лечења, као и видове медицинских услуга, те то треба поправити.

Лекари у Украјини слежу раменима. До сада се није десило да неко дете није лечено или је на неки начин оштећено. Напротив, увек су имаи приоритет и сва питања око њиховог здравља решавана су у договору са њиховим родитељима (а и са ким би другим).

Међутим «експерти» украјинског парламента су закључили да новим изменама закона деци од 14 до 18 година (малолетницима) треба дати право да «закључују уговоре у вези са медицинксим услугума». Другим речима, дете од 14 година може само да одлучује да ли треба да се лечи од наркоманије, алкохолизма, токсиоманије и слично (Украјина заузима прво место у свету – подаци из 2018. године – по потрошњи алкохола од стране деце, чак 87 посто деце пије, а 26 посто се напија неколико пута месечно). Такође измене закона предвиђају да деца са 14 година могу да сама донесу одлуку о хирушкој промени пола.

И још један аспект. Године 2019. већ је мењан закон Грађанског кодекса Украјине, којим је у члану 290 предвиђено да «пунолетно физичко лице може да донира крв и њене компоненте, али и органе и друге анатомске материјале и репродуктивне ћелије». Другим речима лице са напуњених 18 година може бити живи донатор не само ћелија, него и органа. Нове измене закона ово «право на донаторство» омогућава деци старости 14 година, што значи да ће моћи да продају своје органе на тржишту.

На црном тржишту органа већ трљају руке. Према подацима Светске здравствене организације на овом тржишту се годишње препрода око 10.000 људских органа. Зарада од овог црног посла је негде између 1,2 и 1,8 милијарди долара. Људска плућа могу се купити за 80.000 до 150.000 евра, јетра за 150.000-550.000, делови јетре за 40.000 евра. Рожњача ока процењује се на 4.000 до15.000 евра. Бубрези су најпопуларнији. Донор у Сједињеним Државама може затражити више од 250.000 евра, у Индији или Кини – 15-60.000 евра.

На интернету становници Украјине су међу бројнијим понуђачима органа, јер има  пуно младих становника Украјине којима треба новац. Ево врло типичне понудее извесног Сергеја из Николајева на једном од украјинских сајтова: «Продајем бубрег и део јетре. Цена – 100 000 долара. Имам 24 године, здрав сам као бик, нисам до сада боловао ни од чега. Хитно ми треба новац.» Дат је  број мобилног телефона и мејл.

Куда иде демократско-либерална Украјина?

Шта се догађа са Словенима у овој земљи?

Ко то води рат против Словена?

Питања су која чекају брз одговор!

Извор: balkanskageopolitika.com

Хвала на поверењу! Молим вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!