Свет

Тотална тиранија у Аустралији – војска на улицама, полиција иде по кућама, а грађанима забрањено напуштање земље

Војска на улицама хвата људе и испитује зашто су напољу, полиција патролира дроновима и хеликоптерима и разгласом тера људе са плажа и улица. По ноћи, полиција врши рације над целим квартовима, иде од врата до врата и проверава да ли су сви кући и има ли неко ко није пријављен. Протести било какве врсте су строго забрањени. Корона мере иду толико далеко да власти понегде људима наређују да затворе прозоре и облепе руб изолацијском траком, те пошаљу слику као доказ. Излазак из државе није могућ без дозволе власти. Кретања међу покрајинама су строго надзирана и ограничена. Обитељи су раздвојене, број самоубистава је на рекордним нивоима, мали бизниси пропадају због константних локдауна, а појавила се и глад – процене говоре да је око 3 милиона људи угрожено, као и свако пето дете. Док власти свим силама присиљавају људе на вакцинисање и најављују забране кретања за невакцинисане, у болницама и на респираторима завршавају искључиво – вакцинисани!

Стање описано у уводу звучи као сценарио из неког апокалиптичног филма, али нажалост ради се о Аустралији, земљи која је некад била узорна демократија, а сада је потпуна корона-диктатура. Ако не вјерујете у све написано, информације у тексту потврди ћемо изворима.

МИЛИОН ЉУДИ У ЛОКДАУНУ ЗБОГ ЈЕДНОГ УМРЛОГ СТАРЦА

Прво морамо рећи због чега је дошло до овог, већ петог, шестог или седмог локдауна, зависно како у којем делу земље. Погледајте овај ТВ извештај који звучи као нека вест из паралелног универзума.

Репортерка јавља како је спроведено „рекордних“ 82.000 тестова (што и не чуди с обзиром да су наметнули обвезу тестова за пуно активности) и каже како је откривено 111 случајева короне (подсетимо, ради се о злогласним ПЦР тестовима који доказано дају лажно позитивне зависно о броју циклуса) и затим каже како је трагично преминуо 1 човек (словима: један) у осамдесетим годинама. То је према речима новинарке, тек трећа особа умрла у Сиднеју од ковида. И због тог једног умрлог старца град Сиднеј ће се потпуно затворити, укључујући већина продавница, па чак и градилишта, а преко 900.000 људи иде у комплетни локдаун, постати ће затвореници у кућном затвору, неће смети напустити своје домове чак ни због одласка на посао!


ВАКЦИНИСАЊЕ У БОЛНИЦАМА

И сад долазимо до највећег парадокса, јер осим тог умрлог старца, у болницама у Сиднеју има 141 болесних и људи на респираторима, неки од њих врло су млади, али пазите сад ово – СВИ ДО ЈЕДНОГ СУ ВАКЦИНИСАНИ. Да, сви ковид пацијенти у болницама у New South Walesu (покрајина којој је Сиднеј главни град) су људи који су се вакцинисали! Ако не верујете, послушајте службену изјаву др Jeremy McNaulty, медицинског подминистра владе NSW који набраја свих 141 хоспитализираних по старосним групама, и онда на крају, ноншалантно добаци да су сви вакцинисани двема дозама, осим једног, који је вакцинисаног једном дозом(!)

Резервни линк ако јутјуб избрише видео: https://www.bitchute.com/video/k0xpmvzMS467/

Дакле, власт уцењује своје грађане да се морају вакцинисати, милом или силом, а истовремено они који су се вакцинисани завршавају у болницама. Ово су апсолутно шокантне информације о којима сви мејнстрим медији ћуте. Додајмо још, да је у Аустралији до данас потпуно вакцинисано само 17 % становника.

А да би схватили колико далеко иду те уцене вакцином неки локални политичари већ отворено најављују обавезно вакцинисање за све и позивају да се невакцинисани у потпуности искључе из свих облика друштвеног живота, па чак и да им се трајно забрани излазак из куће (!)

ЗАБРАНА ПРОТЕСТА И ВОЈСКА НА УЛИЦАМА

А против ове тираније, побуна није могућа, јер су сви протести забрањени! Полиција у Сиднеју се огромним снагама, и уз помоћ војске (!) руши било какав покушај протеста, а служе се и контролним пунктовима на улаз у град како би спречили било какав долазак споља. Организатори се хапсе, чак и ако само направе виртуелни протест на фејсбуку. Последњи покушај протеста у Сиднеју је спречен силом од преко 1.000 полицајаца и 300 војника. Линк

Као да све то није довољно, војска је послана на улице да помогне полицији спровести локдаун и контролисати кретање грађана, нешто незамисливо у парламентарној демократији!

ПОЛИЦИЈСКА ДРЖАВА

За то време, полиција спроводи мере какве свет није видио од најмрачнијих раздобља нацистичке Немачке или источноевропских комунистичких режима. Осим што се користи беспотребним и претераним насиљем према својим грађанима (друштвене мреже препуне примера), током ноћи велике групе полицајаца иду по кућама и проверавају документе свих присутних: утврђују да ли су сви укућани присутни, али исто тако скрива ли се нетко у кући ко није тамо пријављен. Ако звучи нестварно, погледајте овог полицијског начелника како то потврђује и изјављује како су током ноћи направили на стотине „прегледа кућа“:

Можете видети да тај полицајац има јако чудан поглед у очима, као да зна да ово није посао полиције и да ово није природно стање једне демократске државе. А ипак, зашто и даље то чини, нормалном човеку је тешко схватити.
Осим прегледа кућа, полиција у великом броју иде по кућама и обилази невакцинисане како би их „охрабрили“ да се вакцинишу. Погледајте видео у којем је жена у свом кварту избројала 30-ак полицијских возила.

Полицијски хеликоптери и дронови круже изнад празних улица Сиднеја и разгласом терају људе које видеа на плажи или у шетњи, до те мере, да им се чак и кинески медији ругају због претеривања.

У Мелбурну је уведен шести локдаун по реду, и то само 9 дана након што је завршио претходни. Уведен је због само 8 позитивних ПЦР случајева. Неколико стотина протестана спонтано је изашло на улице и почело викати: „Слобода!“. На који начин се полиција обрачунала с њима, можете видети овде, иако је ово ублажена верзија каква дође у мејнстрим медије.

Све ово се спроводи због тзв. „Зеро-ковид“ политике, што би значило да власти у потпуности желе истребити вирус. Поред тога што многобројни стручњаци тврде да је то заправо немогуће, јер нико никада није истребио корона вирусе, који између осталог, узрокују и обичну прехладу, те мутирају врло брзо.

Колико далеко иду мере можемо видети и из примера једне рагби екипе, који су након једног гостовања били присилно затворени са својим породицама, а власти су им наредиле да затворе прозоре, врата и балконе, облепе ивицу изолацијском траком, те пошаљу слику као доказ!

ЗАБРАНА НАПУШТАЊА ЗЕМЉЕ ЗА ГРАЂАНЕ

Осим што су затвореници у властитим домовима, Аустралијанци су затвореници и у властитој држави. Аустралију се више не може напустити, осим ако не добијете изричиту дозволу власти (!). Ово такође звучи потпуно нестварно, зато погледајте линк са службене странице аустралијске владе.

Негде при средини документа пронаћи ћете реченицу: „If you are an Australian citizen or a permanent resident you cannot leave Australia due to COVID-19 restrictions unless you have an exemption.“

SKY NEWS ОБРИСАН СА ЈУТЈУБА

О свим овим догађајима, аустралијски мејнстрим медији врло мало извештавају, и врло пристрано, увек на страни власти. Једини изузетак је Sky News Australia која у своем саставу има неколико старијих новинара и коментатора који припадају оној старој новинарској гарди и који одбијају радити за режим (нпр. Alan Jones). Као последица тога, они се тренутно налазе под великим притиском, неки су већ добили отказ, а јутјуб канал Sky News Australia је обрисан због „дезинформација о ковиду“!

ПРИПРЕМАЊЕ ЛОГОРА ЗА НЕПОСЛУШНЕ

Док се све ово дешава, власти убрзано припремају изолацијске центре у које наводно планирају „изоливати“ људе, позитивне на ковид и њихове контакте. Ови центри се граде у свим већим градовима, а барем за онај у Мелбурну знамо да има капацитет преко 1.000 људи и да је окружен двоструким редовима бодљикаве жице. Управо је „непослушни“ Sky News направио репортажу о томе.

ПОСЛЕДИЦЕ ЛОКДАУНА

О последицама не требамо превише говорити, јер је сваком паметном човеку јасно да ће оне бити апсолутно катастрофалне. Почевши од психолошких, па до економских. Број позива линијама за психолошку помоћ је драстично нарастао, број самоубистава је на рекордном нивоу, а мали приватни бизниси масовно пропадају јер им није дозвољен рад.

На друштвеним мрежама у задње вријеме могу се пронаћи вапаји очајних Аустралијанаца који буквално моле помоћ светске заједнице, јер – немају шта јести! Њихово радно место више не постоји. Ти људи на улице не могу, јер је забрањено, а њихови вапаји се брзо избришу са друштвених мрежа. Иако власти не дају службене податке, добротворне организације јављају о великом повећању гладних у Аустралији. Чини се да је властима ипак битније, да сви добију вакцину, а не храну, јер за вакцине увек имају новца.

ЗАКЉУЧАК

Ако објективно схватимо све наведене информације, можемо закључити да је Аустралија у потпуности престала бити демократска држава и постала полицијска држава, и затвор за властите грађане. Ако волите црни хумор, онда можемо приметити да је то иронија, с обзиром да је та држава у историји и била затвореничка колонија Британског царства. Али ово није шала, њу је враг давно однео, а ово што се дешава у Аустралији је без икакве сумње оно што планирају увести на зиму и нама у Европи. До које мере у којој држави, то остаје да се види, јер то зуависи и од нас.

ДОДАТАК

О Аустралији сам писао још прошле године, кад су већ почеле излазити застрашујуће информације које су јасно показивале куда ово све води. Тај чланак можете видети овде и иако су сви подаци тамо написани тачни, локални factchekeri из Раскринкавање.ба прогласили су га „манипулативним приказом“ како би спречили његово ширење на друштвеним мрежама.

У Аустралији имам познанике, и према њиховим информацијама, ситуација са тиранијом је заправо још и гора него што је овде написано, али у чланак сам ставио само оно што се може без икакве сумње потврдити линковима и службеним подацима. Све ово што се тамо догађа нама Логичарима је само логичан след и нажалост, само почетак праве тираније која тек слиједи. Фашизам више не долази, он је већ дошао. И само најглупљи међу нама још увек верују да се ово ради због тамо неког вируса, а и то је последица контросиних медија и скривања информација.

Аутор: Данијел Клаић

Ћирилизовали уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!