Мишљења

Тотална капитулација Србије под AV-ом

Фото: EPA-EFE/PATRICK SEEGER

„Ако приме КиМ у Савет безбедности Европе, ми излазимо“, каже за РТС нелегитимни председник Србије AV (нелегитимни, јер је „изабран“ без гласања на КиМ, па уставно прописана целовитост територије при изборима није испоштована). Без икакве реакције, без анализе значаја ове вести и без објашњења народу, Радио БГ1 преноси ову поражавајућу информацију.

Дакле, уместо Србије, наше Косово ће  бити примљено и заузети место Србије у Савету БЕ. Тако ће Устав Косова, његов суверенитет и правна моћ претећи Србију, а Србија ће једноставно, нестати, са дипломатске карте. То је био и ватиканско- хитлеров план : да нема Србије и Срба, Словена. Бомбардовањем Југославије, постављањем издајничких пиона који служе искључиво западним империалистима, нестајање наше земље се управо реализује.

Док је AV поштовао шиптарски Устав, дотле је газио наш, срБски. Док су шиптари бојкотовали нашу робу, дотле је AV отварао наше границе за њихове дипломе, раднике, саобраћај, таблице… Док су шиптари конструисали од нашег простора „државу“ , криминалну, отету, такву- какву,  дотле је велеиздајник AV водио Србију управо ка овој тачки – да нас нема у Савету безбедности а да наше место заузму шиптарски киднапери као награду за изванредну сарадњу са агресивним криминалним и перверзним Западом. КиМ би заменило на свим нивоима Србију. Као што су наши људи са српске листе улазили у шиптарске формације, па изашли, обесправљени с празним рукама, тако ће и држава Srbija под вођством доказаних мафијаша изаћи из Савета Безбедности Европе и остати у правном вакууму где ће КиМ даље моћи да гази на ширем нивоу, све што је наше. Бриљијатна издаја свих срБских интереса је спроведена.

Хитлерове жеље су испуњене и поред војног пораза у Другом светском рату. Косово као поклон шиптарским сарадницима је постало део ширег система конструисаног изван свих међународних правних норми. Усташка крватска творена је такође само једна остварена визија нациста. Украјина је остала неостварена жеља нацистичких нападача на словенске просторе.

Незамислива је количина презира и мржње коју „председник“ AV испољава према срБском народу, његовој историји и бићу. Разарање свега што је наше, право и здраво је постало потпуно очигледно. Оголиле су се све манипулативне методе. Продаја деце која је заменила крађу беба у Србији, иде даље. Кад и народни посланици изнесу проблеме „извоза деце“ ( https://direktno.rs/politika/446874/prodaja-srpske-dece-skupstina-srbije.html  ), нелегитимна скупштина такође изабрана изван уставних норми као и председник, остаје нема и чека срамно неке друге Ане Михољице. Иако  80-90% свих Срба не жели да иде у Европу,  „напредњаци“ и AV и даље без поштовања воље већине гурају у том правцу и као добијају већину гласова .. Они поштују имунитет NATO-војника и чак поклањају срБску имовину онима који су нас бомбардовали. Као што је генерал Klark добио делове прихода наших рудника на КиМ, као што је Albright добила „поклоне“ у виду наших фирми, сад жена под тестостеронима , мадам Kushner која се представља као мушкарац, добија на поклон зграду Генералштаба. Да ли је то идеја психопате AV или Трампова идеја, знаћемо једног дана. Али, да ли ће остати нешто од Срба и Србије ?

Баш као у spielberg-овом филму, „Враћање у будућност“ кад Beef влада, све постаје тамно, тужно и страховито у мафијашкој држави AV-a. Обезправљење неправда, безакоње… постадоше нормала.

„Нека борба буде непрестана“

Др Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532-ој години, у сухом, 23-ег

PS – Novosti пишу „Председник Србије Александар Вучић заказао је хитну седницу Савета за националну безбедност за девет часова у згради Генералног секретаријата председника Републике, саопштено је из Председништва“ ДА БИ СЕ ПРИКРИЛА ПОРАЗНА И УБИТАЧНА ВЕСТ : КОСОВО УЛАЗИ У САВЕТ БЕЗБЕДНОСТИ ЕВРОПЕ А СРБИЈА ИЗЛАЗИ

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!