Природа и здравље

Топ лажи о Корони у којe наивни верују

Топ 10 ЛАЖИ о КОВИД-19 у које најмање половина Американаца верује

Најмање половина свих Американаца верује да америчка влада има на уму најбољи интерес становништва, укључујуц́и здравље и људска права, али све је то далеко од истине.

Највећи број недавних ратова није вођено да би се одржао мир на Земљи, већ због новца и похлепе. Највећи број „пандемија“ уопште нису биле пандемије, већ умне игре одигране како би се наивно становништво вакцинисало.

Кинески грип није био ништа друго до најезда масовне пропаганде, лажи, тактике застрашивања и испирања мозга и то толико интензивне да Американци дословно желе да се убију јер нису носили маске, или не држе социјалну дистанцу.

Оно што већина Американаца не зна јесте да се на почетку пандемије CDC удружио са Институтом Confucious, кључним пропагандним огранком КПК, Кинеске комунистичке партије, односно, ову пандемију планирају и потписују комунисти који су сарађивали са CDC -ом пре и током објављивања и ширења кинеског вируса у Америци, заправо грипа названог КОВИД-19. Тако су украдени избори и тако ће 150 милиона Американаца на тежи начин сазнати шта вакцине заправо значе.

У међувремену, људи праве озбиљне грешке верујући у ова кинеска комунистичка правила, смернице, савете и законе које су прљаве демократе успоставиле, а који никада више неће бити укинути у Америци.

Топ 10 ЛАЖИ о Ковид-19:

ЛАЖ # 1. Маске помажу у заштити од вируса и бактерија.
ЛАЖ # 2. Социјално дистанцирање има ефекта.
ЛАЖ # 3. Ковид-19 мРНА вакцине су сигурне и ефикасне.
ЛАЖ # 4. Читава теорија „стада“ о сигурности вакцинисаних.
ЛАЖ # 5. Коришц́ење антибактеријских и дезинфекционих производа по цео дан штити вас од клица.
ЛАЖ # 6. CDC вас штити.
ЛАЖ # 7. Вакцина Ковид-19 спречиц́е да добијете тежи облик вируса.
ЛАЖ # 8. мРНА-технологија у вакцинама помаже у јачању вашег имунолошког система.
ЛАЖ # 9. Ствари ће се вратити „у нормалу“ након што се сви вакцинишу.
ЛАЖ # 10. Сви смо заједно у овоме.

Све је испланирано тако да народ трпи последице. Пандемија је била ПЛАНдемија, а сви савети и правила долазе од КПК која жели да наш имунолошки систем ослаби и да умремо.

Маске не помажу. Прво, скоро свака маска коју сваки Американац тренутно носи има материјалне рупе величине од 3 до 5 микрона, док фрагменти и честице вируса КОВИД-19 имају просечну величину од 2 микрона.

Дакле, маске не штите ни вас ни људе око вас ни од чега. Још је горе што се бактерије у грлу и устима скупљају и могу довести до упале плуц́а, док ваша маска ограничава унос кисеоника, озбиљно ограничавајуц́и да хранљиве материје нормално круже кроз тело, оштећујући тако ваш имуни систем.

Социјално дистанцирање не помаже. Тренутно људи не граде антитела ни на шта, јер уопште нису изложени лошим бактеријама. Све ове антибактеријске марамице и спрејеви и гелови за руке убијају све бактерије, укључујуц́и добру цревну флору.

Дезинфекциона средства су обично на хемијској бази и узрокују респираторне сметње и узнемиреност, а да не помињемо рак органа за дисање док све то удишете по цео дан, код куће и на послу.

мРНК вакцина створена је тако да вас учини веома подложним заражавању и умирању од следеће мутиране, вирулентније верзије КОВИД-а која већ долази из Кине и Велике Британије.

Спремите се. Тражите природни имунитет из витамина Д, лековитих печурки, цинка и белог лука. Није у питању Трећи светски рат, то је само још један грип.

Извор: https://collapse.news/2021-04-15-top-10-covid-lies-half-of-americans-actually-believe.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!