Историја

Сале Коларевић: Титова кланица за србску младост

„И ТРЕБА ДА ГИНУ, ЗАТО СУ И ПОСЛАТИ У СРЕМ !“

Сремски фронт с почетка 1945. год. је несумњиво био губилиште србске младости, узраста од 16 до 25 година. То је Титова одмазда за непокорни и традиционално монархистички србски народ . То је и освета Србима што су Титови комунисти из Недићеве Србије протерани у Босну с јесени 1941. године.

Неки из официрског кадра НОВЈ су имали са фронта везу са Пеком Дапчевићом, па су тражили од утицајног Титовог генерала да се не дозволи тако масовна погибија рату неуких младића. На тај захтев је генерал НОВЈ Пеко љутито одговорио:

„И треба да гину, зато су мобилисани и послати у Срем!“

Док је србска омладина, без икакве обуке и једног дана ратног искуства пре тога, по студеној сремској равници немилице решетана најмодернијим немачким Шарцима (Американци су те митраљезе звали „моторне тестере“), за то време се у Славонији око Папука налазио позамашан одред xpватских јединица НОВЈ, ка којима ни у једном тренутку није послата наредба „нападај Немце с леђа!“…

Сремски фронт је трајао током јануара, фебруара и марта, да би, како вели кривотворена комунистичка историја, био „пробијен“ 2. априла. Комунистичка пропаганда никада није помињала да је Црвена армија ушла у Беч управо тог датума. Разлог је што се тим историјским податком негира тај „пробој Сремског  фронта“ као и сам његов ратни значај. Овај фронт није имао никаквог значаја за довршетак WW2 јер су се Немци 1945. год. плански повлачили према Берлину, док је Црвена армија после „ослобођења“ Београда наставила свој поход на север ка Будимпешти, не на запад. А имао је великог значаја у томе што се бројке изгинуле србске омладине, без остављеног потомства, сагледавају у стотинама хиљада. Ни до данас нису побројани сви Срби изгинули на Сремском фронту.

Изгинули за рачун успостављања комуно-ycташке окупације нашег народа.

Да подсетим. Пеко Дапчевић је и осам деценија после тог Рата „народни херој“. А Милан Недић, такође ликвидиран од Титових комуниста, је и до данашњих дана „народни непријатељ и издајник“. То је стога што над нашим народом непрекидно још од 1944. год. влада ycташко комунистичка коалиција, тих година инсталирана од западних центара моћи.

Кланица звана Сремски фронт у саставу је укупног yсташко-комунистичког СРБОЦИДА 1941-46., који је однео близу два милиона живота. Као такав, заслужује посебан историографски осврт на многострадалну повест србског народа.

Да се не заборави!

Аутор: Сале Коларевић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!