Свет

Танзанија, Бурунди, Хаити – све 3 земље одбиле вакцину, сва 3 председника мртва

Све маске су пале. Глобална кабала злочинаца и манипулатора јасно и гласно показује своју моћ и шаље поруку свим шефовима земаља, о томе што ће им се догодити ако не слушају светску владу из сенке.

ТАНЗАНИЈА

Танзанија је била прва земља која је јасно и гласно одбили учествовати у корона представи. Не само да су одбили вакцинисати своју популацију, одбили су тестирати и одбили су пријављивати бројеве случајева КОВИД-19 Светској Здравственој Организацији. Штавише, John Magufuli, председник Танзаније, иначе биолог, разоткрио је превару са корона тестовима и дао нам, сада већ легендарне, позитивне папаје по којима су ПЦР тестови добили надимак папаја-тестови. Разоткрио је и осрамотио организаторе лажне пандемије, а представнике СЗО-а протјерао из своје земље.

Председник Танзаније убрзо је изненада умро, наводно због срчаних проблема. Више о томе смо писали овде https://www.logicno.com/politika/je-li-predsjednik-tanzanije-ubijen.html

БУРУНДИ

Његов колега Pierre Nkurunziza, из суседног Бурундија, му се ускоро придружио и Бурунди је тако постала друга Афричка земља која је одбила вакцине за КОВИД-19. Такође, избацио је представнике СЗО из своје државе и оптужио их за недопустиво мешање у унутрашње послове своје државе.

Председник Бурундија умро је такође изненада, такође од проблема са срцем, и то са само 55 година.

ХАИТИ

Хаити је такође била земља која је одбила учествовати у вакцинисању. До дана данашњег, то је једина земља из Западне хемисфере која досад није дала нити једну дозу вакцина својим становницима. Заправо чак су и одбили бесплатне вакцине која им је нудила СЗО.

Поред тога, случајеви умрлих од КОВИДа 19 су биле изузетно мале, једна од најмањих на свијету. Такозвани „медицински стручњаци“ то нису могли никако објаснити.

Збиља, то је манипулаторе сигурно бољело, да једна мала сиромашна земља, не пристаје на вакцине, и то бесплатне, а истовремено код њих нема болесних. То би могло послужити као пример другим земљама како вакцине нису потребне, а то је недопустиво.

Председника Хаитија којег је убио војни одред одлично истренираних убица који су упали у његову резиденцију и упуцали њега и супругу. Идентитет убица још није до краја утврђен, али према задњим информацијама радило се о тиму од 28 Колумбијаца и Американаца. За сада се чини да су двојица убијена, а десетак их је ухваћено, укључујући 2 Американца. Колумбија је иначе верни савезник САД, и познато је да се тамо увежбавају војни одреди који се онда шаљу преко границе у Венецуелу да врше саботаже и агитације против владе Николаса Мадура.

БЈЕЛОРУСИЈА

Споменимо и Белорусију, то је још једна земља која је одбила учествовати у корона представи. Председник Лукашенко је још увек жив, али само зато јер су сви покушаји атентата досад били неуспешни. Барем према његовим тврдњама. Лукашенка им није једноставно убити, јер је Русија његов сусед и моћан савезник. Али Белорусија се зато налази под бруталним санкцијама свих западних земаља.

ЗАКЉУЧАК

Има ли нетко још увек толико наиван да верује да су ово све само случајности? Не треба бити посебно паметан да човек схвати што се овде дешава. Глобална злочиначка кабала шаље поруку шефовима држава и притом се више нити не скрива иза лажних срчаних удара, авионских несрећа, и осталих метода које су им толико омиљене. Сада једноставно пошаљу одред убица.

Сад можемо боље разумети у којој су позицији шефови наших држава, разни пленковићи, вучићи и остали. И зашто се тако понашају. Светска влада из сенке их притиска да гурају вакцине, дословце под претњом смрти. А с друге стране, ако наставе с овим што раде, и с оним што најављују на јесен, навући ће на себе освету народа. Искрено, не бих им био у кожи.

Аутор: Данијел Клаић

Ћирилозовало уредништво Борба за истину

Извор: Логично

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!