Свет

Такер Карлсон требало да разоткрије ЕЛИТНУ ПЕДОФИЛИЈУ пре него што је избачен…

Такера Карлсона је Фокс њуз отпустио упркос томе што је био њихова најпопуларнија звезда и најцењенији водитељ кабловских вести у историји. Отпуштање је дошло само неколико дана након што се Fox News Corp Ruperta Mardoka нагодио за 787,5 милиона долара у тужби за клевету са Доминон Вотинг Системс у којој је Карлсон наводно играо главну улогу.

Огроман балон се спремао да пукне, потпуно оправдавајући Такера и доказујући да је у праву у свему. Овај балон је толико моћан да доказује да су такозвани „теоретичари завере“ у праву у свему, и разоткрива дубоку државу и мејнстрим медије као компромитоване на најгори могући начин.

Карлсон је месецима био у завади са врхом Фокс њуза након своје храбре одлуке да разоткрије лажи у срцу наратива естаблишмента око суђења за 6. јануар.

И има доста лажи.

Мејнстрим медији су сви радили као један, покривајући елиту, али Такер је сам кренуо и изнео доказе који показују да су демонстранти прогањане жртве корумпираних институција за спровођење закона које су отеле елите.

Фокс њуз, у власништву Руперта Мардока, који је случајно члан Светског економског форума, наредио је Карлсону да престане и одустане од извештавања о 6. јануару.

Али Такер је истрајао, и пошто је био најпопуларнија личност на каналу, извукао се неко време. Тада је Такер почео да се фокусира на разоткривање Реја Епса као ФБИ агента… а Фоксу и осталим мејнстрим медијима одједном је постало ВЕОМА непријатно. Јер, како се испоставило, Реј Епс је човек који има много тога да сакрије.

Докази да је Епс дубока држава су огромни. И ако постоје огромни докази да је Епс оперативац Дубоке државе, онда имамо огромне доказе да је Дубока држава у рату са америчким патриотама.

За почетак, постоји видео снимак Епса 6. јануара који позива Трампове присталице да се придруже Капитолу. Епс се види како шапуће на уво једном од њих, након чега су појурили на полицајце, показујући да је он инспирисао тај напад.

ФБИ је гонио људе због шетње од неколико минута кроз зграду Капитола, али су одбили да кривично гоне Епса.

Такер Карлсон о овоме није хтео да ћути.

Али Епсу постаје много горе. Осим снимка на којем се понаша баш као Фед, постоје текстуалне поруке у којима признаје да је „оркестрирао“ 6. јануар.

И знате да је Епс у великој невољи… јер мејнстрим медији очајнички покривају њега док разговарамо.

Емисија “60 Минутес” је објавила специјал о Епсу са очигледном пропагандом, једном од највећих у америчкој историји.

Изгрђен од супруге, док су сви остали у затвору. Уопште није сумњиво.

Мејнстрим медији заправо мисле да смо довољно глупи да прогутамо ову бесмислену причу.

Занимају нас праве вести, попут садржаја који је произвео Такер Карлсон у својим последњим месецима, пре него што га је елита ућуткала и одузела му огромну публику.

Шта кажете на ово за праве вести?

Према сопственој породици Реја Епса, човек је педофил и чудовиште које ради за ФБИ.

Тифани Епс се придружила врхунској новинарки Дом Луцре да би разоткрила истину о свом насилном оцу.

Ово је савршен пример како ови људи завршавају на власти. Дубока држава и политичка класа пуне се мушкарцима и женама овог типа. Како је објаснила Епсова пасторка, елита их може контролисати уценама.

Вероватно имају видео снимке како он ради Бог зна шта.

Педофили управљају светом, а пошаст трговине децом ради секса је „укорењена у високом друштву“ и заташкана од стране мејнстрим медија, каже суоснивач Википедије Лари Сенгер, који каже да се свет мора пробудити у „ужасној стварности“ пре него што дође до промена.

 

Нажалост, велика већина људи одбија да послуша упозорења оних који су довољно храбри да нас упозоре шта се заиста дешава у свету.

Према звезди за одрасле Џени Џејмсон, Холивуд контролишу педофили, од којих многи чине да Џефри Епштајн „изгледа као аматер“ и да се упуштају у ритуално жртвовање деце и мучење.

Позната личност не може да говори против система а да не буде ућуткана и кажњена.

Видели смо да се то дешава много пута раније. Недавно су Никол Кидман и Линдзи Лохан такође говориле о педофилији у Холивуду, пре него што су се повукле, покушале да прикрију своје трагове и претварајући се да никада нису рекле шта су урадиле. Лохан и Кидман разумеју природу последица за оне који угризу руку која их храни.

Блиски пријатељи Криса Корнела, Честера Бенингтона, Кулија и Ен Хеч изнели су изузетно сличне приче, откривајући да су звезде радиле на разоткривању педофилског круга у срцу музичке индустрије – и то их је коштало живота.

Ово су мрачна времена и потребна је храброст да би се живело широм отворених очију.

Зато је толико важно да што више људи чује истину о Такеру Карлсону и Реју Епсу пре него што мејнстрим медији ураде свој посао и замуте воду.

Нема сумње да контролори планирају да избришу речи Тифани Епс са интернета и прогласе их лажним вестима. Тако они и даље држе већину у мраку о природи глобалистичке елите која контролише медије и индустрију забаве.

Извор: Србин.инфо – ThePeoplesVoice

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!