Свет

Тајни снимак генералног директора компаније Фајзер може бити највећи скандал у медицини икада – погледајте како све то прикривају

Ове недеље је објављен снимак који би у нормалном свету био највећи медицински скандал овог века и о коме би извештавали сви медији. Нажалост, не само да ћуте сви медији, већ и они медији који су објавили причу (Daily Mail, MSN) хитно све бришу, а Гугл уклања резултате претраге.

КО ЈЕ ЏОРДОН ТРИСТОН ВОКЕР?

Џордон Вокер Тристон је Фајзеров директор истраживања и развоја. Ова организациона шема најбоље описује колико је високо рангиран у Фајзеру. Реч је о човеку који је само мало нижи од генералног директора Алберта Бурла.

Према Линкедину, Џордон Вокер је директор истраживања и стратешких операција и научног планирања мРНА

ШТА СЕ ДЕСИЛО

На тајном снимку који је објавио Пројект Веритас успели су да намаме овог високог директора Фајзера на „излазак”. Послали су неког згодног репортера (Вокер је геј) који га је навео да прича о послу у ресторану и тајно га снимио.

Вокер је у разговору испричао шокантне ствари које се дешавају у Фајзеру, а најшокантније је застрашујуће препознавање злих и нелегалних активности којима се Фајзер бави.

Он је описао како у Фајзеру, уз помоћ мајмуна, сами намерно стварају мутације корона вируса – да би профитирали од вакцина(!!!)

Ова застрашујућа информација потврдила је теорију завере да вакцина није направљена због вируса, већ је вирус направљен због вакцине. Осим тога, ради се о нелегалној и строго забрањеној активности мутирајућих вируса, на енглеском тзв. „добитак функције“ иако Вокер користи термин „усмерена еволуција“ који је заправо исти.

Погледајте видео о пројекту Веритас са преводом:

 

Ова информација експлодирала је на алтернативним медијима, Румблеу, Телеграму и свим другим нецензурисаним каналима, док су мејнстрим медији игнорисали.

Али прича се наставља. Већ следећег дана Пројект Веритас је завршио други део. Након снимљеног „дата”, оснивач пројекта Веритас Џејмс О’Киф и његов тим су дошли у ресторан и почели да постављају питања директору „Фајзера”. А онда је једноставно полудео! Када су му показали снимак и када је схватио да је све снимљено, потпуно је избезумио!

Одмах је почео да виче да је лажов, и да су то лажи, којима је покушавао да импресионира мушкарца на споју „као сви нормални људи“. Дакле, његова прва инстинктивна одбрана била је да себе назове лажовом (!) и тако покуша да се оправда.

Затим је утрчао у кухињу ресторана (вероватно тражећи излаз), па позвао полицију (нејасно због чега), па је замолио власника ресторана да закључа врата и не пушта новинаре, који су тихо стајали и покушао да разговара са њим. У једном тренутку је чак и викнуо у помоћ јер су „опколили четворицу белаца“, вероватно у неком очајничком покушају да ово преточе у расистичку причу.

На крају је започео отворени физички обрачун са новинарима, напао их и разбио таблет на којем је био снимак. Након што су новинари отишли, избезумљено је изашао на улицу и почео да се баца испред аутомобила и зауставља их (?!?)

Овај потпуно суманути и бизаран видео можете погледати овде, а док га гледате имајте на уму да је реч о високо плаћеном и високо рангираном директору највеће фармацеутске компаније на свету, чија вакцина кружи крвотоком милијарди људи, а можда твој:

ОБЈЕКАТ У ПАНИЦИ – МЕДИЈИ ЋУТЕ А ГУГЛ ЦЕНЗУРИШЕ

Наравно, овакав снимак са тако експлозивним информацијама бацио је естаблишмент у панику. То потврђује толике теорије завере и додатно подрива кредибилитет тзв „медицинских стручњака“ и онога што покушавају да нам прогурају као „веру у науку“.

Гугл и Big Tech компаније су се упустиле у бруталну цензуру и махнито бришу све што је у вези са Џордоном Тристоном Вокером. Резултати Гугл претраге више не дају никакве податке о њему, Фајзер га је уклонио са листе директора, а у једном тренутку је чак и његов Линкедин обрисан, иако се у тренутку писања овог текста то поново може видети. Ако и то избришу, биће веома тешко доказати да ради у Фајзеру или да је икада радио!

Мејнстрим медији ћуте о овом скандалу, а они који су објавили ову експлозивну вест, као што су DailyMail и MSN, морали су да је избришу у року од неколико сати! Систем чини све што је у њиховој моћи да ове информације сакрије од људи, знајући какве би последице биле. Не само да би то довело до драстичног пада Фајзерових акција, то би вероватно био и крај Фајзера, а можда и крај вакцинације и огромног профита који се остварује широм света. Неко је успео да архивира обрисани чланак Дејли мејла и можете га пронаћи на овом линку за архиву.

Свака Гугл претрага на ову тему каже „резултати се брзо мењају“ са саветом Гуглу мало касније (очигледно им треба времена да све цензуришу).

Само Fox News и њихов легендарни репортер Такер Карлсон направили су детаљну анализу онога што се догодило, ако користите енглески језик, обавезно послушајте: (Јутјуб има опцију аутоматског превода коју можете укључити притиском на дугме ЦЦ а затим кликом на точкић изаберите титлове који су аутоматски генерисани и изаберите хрватски).

А у Хрватској је, док се развијао овај скандал, најчитанији (и најозлоглашенији) портал Index на насловној страни имао и „велики медицински скандал” у којем је окрњен милиметар пацијентовог зуба. Да, у време највећег медицинског скандала у историји, на насловној страни Индекса 27.1. 2023. године био је окрњен зуб. Нећемо то заборавити када дође време за плаћање рачуна. А замислите само колико људи чита такве портале и мисли да је информисан.

И наравно, већ знамо следећи корак, укључиће се сада већ озлоглашени „проверивачи чињеница“ попут Фактографа (ХР), Истиномера (СРБ) и Ракринкавања (БИХ), јер у свакој земљи постоји „регулатор истине“. Они ће убедити јавност да Џордон Вокер није оно што јесте и да заправо није рекао оно што је рекао. И да су то све луталице лудих теоретичара завере. Чувени рецепт.

ШТА МОЖЕМО ЗАКЉУЧИТИ

Дакле, из свега можемо закључити да се једна од највећих теорија завере показала истинитом, а да су фармацеутске компаније те које стварају мутације вируса у својим лабораторијама, што је само по себи незаконито. А они су их вероватно пустили у промет, што представља злочин гигантских размјера, па чак можемо рећи и геноцид. Ако саберемо број умрлих од вируса и број умрлих од вакцина, јасно је да је ово далеко највећи геноцид у људској историји!

Можемо закључити да директори фармацеутских компанија нису добротвори, нису интелигентни људи који својим радом и знањем унапређују свет. То су љигави криминалци који немају скрупула у погледу људског живота, који немају моралне ставове и који су, попут Вокера, спремни да признају било шта да би испали „велики“ у очима неког човека за кога се надају да ће моћи да му ставе пенис у дупе те вечери.

Ово је реалност света у коме живимо.

Али најстрашније од свега је начин на који све то крију. Погледајте како сви мејнстрим медији широм света ћуте о томе и како се све брише и цензурише на интернету. Запитајте се, ако могу да „избришем“ тако велики и очигледан догађај, како да лако сакријем друге ствари. И запитајте се ко то ради, ко има толику моћ да контролише све те медије и у чијем је интересу да се те ствари крију од јавности.

Већина људи и даље живи у свом свету бескрајне наивности. Зато поделите овај чланак као ниједан други. Морамо да пробијемо медијску блокаду и пробудимо људе. То је једини начин да се коначно оконча овај пакао и почне да се стављају у затвор ове фармацеутске директоре, њихове медијске послушнике и цео криминални медицински естаблишмент. Истина је на нашој страни, а време обрачуна све је ближе.

Аутор: Данијел Клаић

Прилагодили текст србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!