Свет

„Тајна агенда“ такозване елите и вакцина против КОВИД мРНА. “Смањење светске популације“? До последње битке!

Важан и вечан чланак, први пут објављен 10. априла 2020.

„Интернационала“ је светски позната борбена песма социјалистичког радничког покрета. Енглеска верзија оригиналног француског текста гласи:

“робудите се, проклети у овој земљи, још увек приморани да гладујете! Војско робова, пробуди се!  Људи, чујте сигнале! До посљедње битке! Не постоји врховно биће, нема Бога, нема цара или трибуна који би нас спасио. Да бисмо се ослободили беде, то морамо учинити сами.“

Овај позив упућен је међународном радничком покрету након насилног потискивања Париске комуне у мају 1871. Није упућен владајућој „елити“ експлоататора и угњетавача.

Међутим, чини се да управо та такозвана елита данас иде до посљедње битке, јер настоји да смањи број становника (депопулација) уз обавезну „масовну заштитну вакцинацију“. Патогени или чак смртоносни састав ове вакцине, која ће такође садржавати нано-чипове за контролу човечанства, сигурно је већ створен у светским тајним лабораторијама.

Чак је и активна еутаназија старијих и болесних суграђана помоћу јаких таблета за спавање и опијата већ навела ове мрачне фигуре на пут.

Као и код светске прерасподеле општег богатства од дна до врха, од сиромашних до супер богатих. Требамо ли ми, грађани овог света, имајући у виду ове кабалске планове, занемарити коме је заправо упућен позив на посљедњу битку?

Два од ових „светских грађана“ који су умијешани у такве злокобне планове су бивши амерички државни секретар и добитник Нобелове награде за мир Хенри Кисинџер и богати амерички предузетник и покровитељ уметности Били Гејст.

Пре више од 50 година, Кисинџер је био државни секретар, шеф Савета за националну безбедност САД и аутор важног спољнополитичког документа САД:

„Према Кисинџервом  меморандуму, депопулација би требала бити „највећи приоритет у америчкој спољној политици према Трећем свету “, јер„ америчкој економији су потребне велике и растуће количине сировина из иностранства, посебно из мање развијених земаља“ (Eggert, W. (2003). Планиране епидемије АИДС – САРС и војна генетска истраживања. Минхен, стр. 64)

У мишљењу за „Wall Street Journal“, Кисинџер је позвао на „први корак у развоју„ нових техника и технологија за контролу инфекција и одговарајућих вакцина за велику популацију“. У другом кораку, фокус би сада требао бити на „лечењу рана глобалне економије“. (цитирано у RT Deutsch)

Грађани света би стога – желели то или не – требало да буду вакцинисани и, поред тога, треба проверити да ли су испунили ову обавезу вакцинације.

У RT (управо поменути чланак у Deutsch), добитник Нобелове награде за мир Кисинџер такође се назива ратним злочинцем јер је, као архитекта америчке агресије на Вијетнам и друге тајне операције ЦИА, одговоран за смрт милиона људи.

Чини се да се Кисинџер и Фондација Бил и Мелинда Гејтс слажу о питању „вакцинације за масовну заштиту“. “Washington Post” је 31. марта 2020. године објавио Гејтсов чланак у којем описује своју визију вакцинације људи широм света:

„Да бисмо болест привели крају, биће нам потребна сигурна и ефикасна вакцина. Ако учинимо све како треба, могли бисмо да добијемо једну за мање од 18 месеци – отприлике најбрже да је вакцина икада развијена.“

Али стварање вакцине је само пола успеха. Да бисмо заштитили Американце и људе широм света, морат ћемо да произведемо милијарде доза. (Без вакцине, земље у развоју су у још већем ризику од богатих, јер им је још теже да се физички дистанцирају и затворе.)

„Сада можемо почети изградњу објеката у којима ће се ове вакцине производити. Пошто су многи од најбољих кандидата за вакцину направљени кориштењем јединствене опреме, морат ћемо да изградимо објекте за сваког од њих, знајући да се неки неће користити. Приватне компаније не могу преузети такав ризик, али савезна влада може. То је одличан знак да је администрација ове недеље склопила послове са најмање две компаније како би се припремиле за производњу вакцине. Надам се да ће уследити још уговора.“

2015. године позвао сам свјетске лидере у ТЕД говору да се припреме за пандемију на исти начин на који се припремају за рат – покретањем симулација како би пронашли пукотине у систему. Као што смо видели ове године, пред нама је дуг пут. Али и даље верујем да ако сада донесемо праве одлуке, засноване на науци, подацима и искуству медицинских стручњака, можемо спасити животе и вратити земљу на посао.

Да ли је програм вакцинације повезан са циљем смањења светске популације?

У том контексту, подсетимо се Кантовог просвјетитељског мота „Сапере ауде!“: „Имајте храбрости да употребите сопствени интелект!“

Аутор: Dr Rudolf Hansel

Извор: логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!