Priroda i zdravlje

SZO ZABRANILA OBDUKCIJE: Italija se oglušila o naredbu i evo šta je otkrila kod umrlih od, kako svi tvrde, korone!

foto: Beta/Luca Bruno: Medicinsko osoblje u Italiji u borbi sa koronavirusom

Italijanski lekari nisu poštovali globalni zakon SZO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa, i otkrili su da to nije virus, već bakterija koja uzrokuje smrt! Ona dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrti pacijenta.

Tako Italija već pobeđuje tzv. Kovid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza), piše sajt thelogicalindian. com, koji donosi i dokaze u vidu dokumenata italijanskog Ministarstva zdravlja.

“A način na koji će se nositi s tim, to jest njegovim lečenjem, jesu” antibiotici, protuupalni lekovi i antikoagulansi. ” Pre svega – aspirin?!

Ovu senzacionalnu vest priredili su italijanski lekari obdukcijom pacijenata, sa uzrokom smrti koju je proizveo Kovid-19.

Otvorili su telo, i shvatili da su se vene proširile i zgrušavale krv, da su sve vene i arterije pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi, prevozeći kiseonik  do svih organa, uglavnom do mozga, srca i pluća, a pacijent na kraju umre…

Već znajući ovu dijagnozu, italijansko Ministarstvo zdravlja odmah je izmenilo protokole lečenja protiv Kovid-19 … I počelo je propisivati ​​100 mg. aspirina i apronaksa svojim zaraženim pacijentima!

Rezultat: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja puštalo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

To je razlog zašto antibakterijski gel deluje, i hlor-dioksid …

Izvor: thelogicalindian. com/aleksinac.biz

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!