Свет

СЗО донела регулативу којом укида права, слободе и достојанство људи

СЗО против људи, да нас буде мање

Ово је најважније вест до сада, јер ово је последњи ексер у нашем ковчегу! Не могу речима довољно да нагласим колико је ово важно! СЗО је променила своју регулативу која правно обавезује све државе. Ваша држава је потписала ово без икакве ваше сагласности. СЗО је променилa регулативу где пише да се људско достојанство не мора поштовати! Као и људска права и основне слободе да се исто тако не морају поштовати! И ово је нешто што су сачинили написмено. Они то више не крију да желе да нас све лише људских права. А то је нешто што је правно обавезујуће. Ово ће се примењивати у целом свету, не само у Аустралији и у САД. Ово ће се односити на све људе на свету.

Зато вас молим све који ово гледате да поделите то на свим платформама. Поделите ово вест свуда. Аплодујте свуда, уградите у свој сајт, битно је да сву људи сазнају за ово.

Ово је најопаснија ствар коју смо до сада вили видели. Глобалисти су овим показали своје карте, шта желе да ураде нама. Ваше људско право и ваше људско достојанство за нас више не важе. Ваше основне људске слободе више не важе и “вакцинисаћемо“ вас против воље. Овај документ се односи на цео свет.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!